Cześć wszystkim nowym dziewczynom:))
Printable View
Cześć wszystkim nowym dziewczynom:))
Witam wszystkich jestem Gosia :)
Witamy Gosiu :* zachęcamy do czytania i wypowiadania się :)
witaj gosiu!
Witam wszystkich użytkowników forum oraz administrację:)
Witam wszystkich :) Mam na imię Karolina li mam nadzieję, że miło spędzę tu czas :)
Gosiu, Karolino, witam i zapewniam, że czas spędzicie tu bardzo miło, a jak was wciągnie, to bardzo dużo czasu :D
Witamy wszystkich;))
Cześć wszystkim, jestem Ilona :) i oczywiście zajmuje się paznokciami ;) widzę tutaj ogromnie dużo pięknych prac :)
Hej wszystkim :) Ja jestem Asia i chce się nauczyć jak robić fajne pazurki :)
Witam wszystkich :) Paznokciami tak poważniej zajmuję się od niedawna, chociaż od zawsze lubiłam różne zdobienia. Na wasze forum trafiłam, aby dowiedzieć się więcej i dzielić się moim doświadczeniami.
Witam wszystkie forumowiczki!
Cieszę się że tu jestem, Przyjemnie tu.
Nadia jestem, mam trochę latek i 1/3 tych latek pasjonują mnie pazurki i rzęski. :skacze:
Lubię udoskonalać wszystko co się nadaje do udoskonalenia. Wiedzę i doświadczenia pazurowo-rzęsowe mam 10-cio letnie, więc polecam się.
Hej.Fajne to forum.Jestem w trakcie szkolenia się pazurkowego.Cieszę się,że mogę znaleźć tu ciekawe wiadomości na tematy szkoleń,warsztatów a także porady pazurkowe.Pozdrawiam wszystkich.:]
Witam wszystkie nowe osoby :*
Danutka - widzę, że świeżynka, a juz rangi ma :D ale dobrze dobrze :yess:
Witam wszystkich, Kamila z tej strony :)
Hej :) Ja jestem Sylwia i dopiero dołączyłam do forum żeby nauczyć ię robić takie paznokcie :)
Witam wszystkich;)
Ania z tej strony;)
Pozdrawiam;)
Witamy wszystkie nowe dziewczyny;))
Hej ho, witam wszystkich :yess:wpadłam i zostaję na dłużej
Witam wszystkich, nazywam się Ania.
Paznokciami oficjalnie z papierem zajmuję się od Maja tego roku, także to dopiero początek, powoli nabieram wprawy :) Nie pracuję jako stylistka,,,jeszcze nie :) Obecnie jestem na urlopie wychowawczym, w tym czasie postanowiłam właśnie się wyszkolić, w razie gdyby... wiecie różnie to bywa.
Mam nadzieję, że wielu ciekawych i przydatnych rzeczy się dowiem z tego forum :)
Więcej szczegółów innym razem, jak znajdę odpowiedni dział.
Pozdrawiam,
czesc
magda 23 lata ze szczecina
interesuje sie modą, paznokciami i kotami : D
Hej, jestem Alexis (Aleksandra), rocznik 88. Mam dwuletnia coreczke :)
Hello wszystkim :) !!! Jestem Marta z Wrocławia :) pozdrawiam
hej dziewczyny:) Mam na imię Ola i mam nadzieję ze pomożecie mi w pierwszych krokach na tym forum:)
witajcie Dziewuszki:) pisać smiało, nie bać się:)