Praca piękna :)
Dziewczyny wystarczy DOKŁADNIE czytać regulamin i się wszystkiego dowiecie :)
liczy się aktywność przed konkursem a nie późniejsza :)
Printable View
Praca piękna :)
Dziewczyny wystarczy DOKŁADNIE czytać regulamin i się wszystkiego dowiecie :)
liczy się aktywność przed konkursem a nie późniejsza :)
"1. W konkursie mogą brać udział osoby zarejestrowane na forum przed 31.01.2011, posiadające minimum7% aktywności oraz co najmniej 30 postów w dniu ogłoszenia konkursu."Konkurs został ogłoszony 10 marca i w tym dniu dziewczyny nie miały wymaganych 7% aktywności. Szkoda prace piękne ale regulamin jest regulaminem :)
Zosia te róże to kredki?? rewelacja :slina:
Jeszcze do końca nie wiem co i jak tu funkcjonuję i przepraszam, że w tym temacie się o to pytam, ale już zostało wspomniane... Więc mogę teraz jakoś sprawdzić czy miałam te 7 % aktywności wtedy?
Ducek wchodzisz na swoj profil, szukasz zakladki "system punktow" ( pod duzym avatarem, nad mozliwoscia dodania wpisu ) i tam znajduja sie Twoje punkty za wszelkie dzialania na forum :)
Zosia_29 praca rewelacyjna:love:, szkoda:/:.
czy "w dniu ogłoszenia konkursu" oznacza konkretną godzine? np wystawienia ogłoszenia? :) czy jak np. ogłoszenie pojawi się o godzinie 10 to do 24 można dobić aktywność i wziąć udział w konkursie?
sorrka za off :)
zosiu śliczne:ok: dla mnie to lepiej mniejsza konkurencja:P żarcik taki już z okazji jutra;)
ps. moja aktywność nie spada poniżej 40% więc ja miałam wymaganą i nikt mojej pracy nie odrzucił tylko jej po prostu nie wysyłałam;)
Kobitkozpazurem oczywiście że wykorzystałam kredeczki i świetnie sie nimi rysuje :D Ja byłam pewna że mam te 7% no ale mówi się trudno, będą inne konkursy :skacze:
Dziękuję wam kobietki :)
zosia szpicorki cudne:kwiatek::kwiatek::kwiatek: a co do tego 7%to jakos nie chce mi sie wierzyc ze tyle nie miałas:porazka:
Zosiu śliczne szpicunie :ok:
honey aktywność jest sprawdzana tuż przed ogłoszeniem :) trzeba być cały czas aktywnym nie tylko na czas konkursów ;)
Ostatni OT w tym temacie bo mnie zjedza :p
Ducek, teraz masz 98 % ale miesiac temu moglas miec 4 %, wszystko zalezy od tego jak czesto bywasz na forum, jak jestes aktywna itd. Wiec jesli Twoja praca zostala odrzucona to widocznie nie bylo w dniu ogloszenia 7 % aktywnosci :)
Dziewczyny przeciez to nie koniec świata :) będą następne konkursy, no chyba że chodzi tylko o nagrody...
Ducek najwyżej to nic strasznego :D
konkursowe ;)
Załącznik 39311
Sylwia piękne!! a co to za konkurs??
Evelyn :kwiatek:. Konkurs z innego forum "na slubnym kobiercu"
Sylwia - szpicki wypasione!! :D
Sylwia Śliczne zdobienie :)
Zosia śliczne kolory :love: i te kwiateczki na nich super :kwiatek:
Jak już w galerii pisałam szpicki piękne:)
Sylwia wspaniale pazurki!! piękne misterne zdobienie :)
Sylwia1982 bardzo ładne szpice i rewelacyjne zdobienie:ok:.
:ok:Sylwia.Rewelka!