Czekoladko gdzie takie fajne rzeczy??
Printable View
Czekoladko gdzie takie fajne rzeczy??
Niestety na allegro:D
super ta półeczka :)
Choco nic dziwnego te rzeczy sa cudne:)i jeszcze ten kolorek:)
hehe choco w Twoim przypadku i gwoździe nie pomogą :leze:
Półeczka super :skacze:
2 dni temu kupilam sobie tusz do rzes z essence i spodnie rurki z bershka :) przegladalam ten watek i zobaczylam ten link SPODNIE HAREM ALLADYNKI JAPAN STYLE HIT r.M s1m (1225782265) - Aukcje internetowe Allegro
zakochalam sie w tych spodniach i wczoraj je sobie zamowilam :D juz nie umie sie doczekac kiedy mi przyjda :D
choco -piekne i ten kolor
a u mnie czarna rozpacz...wczoraj znowu kupilam buty(takie zwykle balerinki)... "stary" sie troche wnerwil i mowi "zabiore ci karte-zobaczysz" a je "taaaa.... " wstalam rano ,mlodego do przedszkola i po mleko ,pomidory i takie tam polazlam .... w sklepie place i patrze ze cos mi tu brakuje ....mowie jezu zgubilam karte....panika ...dzwonie do "starego" co robic jak to zglosic i w ogole a ten...."...mowilem ze ci wezme...do konca miesiaca wytrzymasz!" :blink:
hahaha no to Cie zalatwil masakra
ja juz bym chciala miec te gatki :D
kurde mi tez sie podobaja te spodnie :why:
//// o.O jaka przesylka droga..... o jaaa ^^ i za kazda nastepna rzecz +15zl o jaaaa
Te spodnie rzeczywiście świetnie wyglądają, ale koszt przesyłki mnie przeraża i nie wiem czy wyglądałabym w nich dobrze. Ale jak wam przyjdą, zrobicie zdjęcie, pokażecie się to wtedy może, może :D
przesylka o 1 zl drozsza jak spodnie :P hehe no ale co sie dziwic jak taki kawal leca :)
ok zrobie zdjecie jak je tylko dostane :)
Asiafr ja to sie nie dziwie twojemu bo przy tej ilosci butow w miesiacu moj tez by nie wytrzymal:)
dzisiejsza paczuszka :D
http://img819.imageshack.us/img819/7/moje059.jpg
Elax to zaszalas:)
elaxx76 zazdroszczę... Ja już ze trzy razy w tym miesiącu byłam na większych zakupach... O małych nie wspomnę;/ I chyba by mnie mój za rzęsy żyrandola powiesił... A mi się tak chce coś kupić... Wiecznie tylko na kartkach piszę co by mi się przydało i adresy sklepów, hurtowni, itp... oj ja zakupoholiczka biedna:) Chyba czas na terapię:P
a ja sobie wpadłam tutaj tylko Wam pozazdrościć zakupków :D mmmmm
bo ja mam szlaban na zakupy chyba na ten cały roooook :placz:
a to dlatego że..
stąd jak sobie siedzę i tutaj do Was piszę ..finansowo wyglądam jak w załączniku :D
to pochwalę się i ja :)
Misiowa bluza w której zakochałam się od pierwszego wejrzenia :love:
butki już troszkę noszone, prócz tych botków granatowych ;) dopiero wczoraj je nabyłam :P
za całe osiem złotych :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Te czarne są za 15, a reszta już w normalnej cenie :P
oraz pazurkowe zakupy ;)
i prezent urodzinowy od koleżanki :). Pudełeczko ręcznie robione :).
Nanami7 gdzie można taką misiową bluzę kupić? Bo ja jestem zmarzlak a coś czuję, że ona jest strasznie cieplutka :D
dziewczyny jaaakie zaaakupyyyy....:slina:
Nanami, te szare botki są świetne:love:, gdzie je kupiłaś:)?
nanami ....kozaczki :o....aaaaaaaaaaaaaa no wymiekam...a ja mam szlaban na kupowanie buuu
Weszłam do Jyska pokazać Cukierkowej pudełka.. a wyszłam z
http://resources.jysk.com/getimage/p...27201/WEB/1005