-
Odp: Kwiatki akrylowe
Ka_ro piękne są te Twoje kwiaty!! powiedz jak je zabezpieczasz, ja jak malowałam coś na kwiatkach i zabezpieczałam glossem albo lakierem bezbarwnym to po kilku dniach się ścierały, szczególnie to co na kantach było, a jak żelem zaleje to będzie brzydko ;( czy nie robisz takich na pazurkach??
-
robie:) na kwiotki top matowy
-
-
chechlol cudowne te kwiaty! piękne, ja też muszę się wziąć za ćwiczenia ehh :D
-
Dzięki, Twoje tez superowe :)
-
Karo - świetne kwiatuchy :ok:
-
Meg wymiatasz z tymi kwiatuchami niesamowite są:ok:
-
Długo mnie nie było,wile waszych prac nie zdąże obejżeć ale kwiatki robicie mega, ja troszeczkę ćwiczyłam i wstawiam zdjęcie daleko mi do waszych ale widzę postep u siebie:)
-
Olcia super sa te twoje kwiatuszki :ok:
-
Karo cudowne :)
Ola świetne różyczki :)
-
Olcia, masz zakaz wstawiania jakichkolwiek paznokci gdziekolwiek :P :P :P !!
Za każdym razem popadam w kompleksy i się ślinię na FB na widok Twoich prac :love:
-
-
Olcia i Ka_r0co tu dużo mówić po prostu pięknie. Widać że cały czas rozwijacie się i wychodzi wam to coraz lepiej:)
Powodzenia i czekamy na kolejne zdjęcia:P
-
nanami7 heheh wezmę to pod uwagę :) Dzieki za miłe słowa ale była bym mega zadowolona gdybym takie cuda jak niektóre z was tworzyła :) może jak studia zakończę będe miała więcej czasu na rozwijanie sie i tak to forum mega mi pomogło, jesteście super:)
-
-
Karo - maki wymiatają :skacze:
Olcia - świetne prace, super pomysły na zdobienia :ok:
-
Dzięki dziewczyny :D :roza::roza::roza:
-
-
Kajka fajne kwiatuchy, ten na szpicu cudny :)
Ode mnie moje raczkujące salonówki :D
-
Patrycja - cudeńka, nie wiem które piękniejsze:ok:
-
Pięknie te wasze kwiatuchy dziewczyny :) potem dodam swoje :) A co myślicie o gotowych? jeszcze nigdy nie kupowałam gotowych akrylowych kwiatków,a ostatnio myślałam nad tym aby takie robić i sprzedawać na allegro,ale czy ja wiem ???? dużo zabawy a mało zarobku
-
coś takiego... Załącznik 67805
-
Kajka śliczne kwiatuszki :)
-
Patrycja motylki świetne!
-
Super te wasze kwiatuchy :) troche mnie nie bylo wiec musialam przeglądać zaległości... ale jestem pod wrazeniem :ok: U mnie jakos male zainteresowanie takimi zdobieniami :/: Kobietki szaleją z farbkami... a ja cwicze sobie na tipsiorach, bo wyjscia innego nie mam...:(
Ale przynajmniej moge pooglądać wasze cudenka ;)