kawuje,netuje ,ide o 12 tej ogladac miejsce do wynajecia w salonie... trzymac kciuki ;)
Printable View
kawuje,netuje ,ide o 12 tej ogladac miejsce do wynajecia w salonie... trzymac kciuki ;)
ja jem sniadanko, puscilam juz pranie, jeszcze musze ogarnac mieszkanie a o 13 klientka ;P masakra ;D
leze w lozku.. przed chwilka zjadłam sniadanko.. poczytam tu i owdzie i trzeba sie ogarnac ;]
sie nie wyspałam:(
kawka, sniadanko i lece lepic pazury ;(
ja tez sie nie wyspałam...bo moj syn chory i mnie meczył całą noc...:(
a póki co sprzątam pokój, a poźniej klientka...
w pracy jestem, pije kawke, a po powrocie do domu klientka:)
Posprzątałam, jem śniadanie i będę się uczyć. 9 stycznia 4 egzaminy ;/
jotka to ucz sie bo wiesz :aty: :D
widze ze wszystkie mamy klientki przed sylwestrem :D hehe ide wieszac pranie i siadam do paznokci :D
a ja skonczyłam własnie meeeega długie szpice i chyba ładnie wyszły...:)
joystynka z pewnoscia :)
a ja sie wkurzam, i pale papierosa ;( ehhhh
tez palilam przed chwila;p poza tym wy zakladacie pazury a ja sciagam i do regeneracji daje... bo troszke przesadzilam juz i moja plytka nadaje sie do...hmmm jako serwetka;p
ja idę zażyc antybiotyk i chyba pójde spac
no trzeba by sie pozbierac do lozka :D heheh troszke pozno :D
a ja ide lulać.
paaaa:*
ja zapale i tez ide spac ;* dobranoc kobity ;* :przytul:
Wstałam i ide zaraz do pracy z moją nową koleżanką anginą ..... blllaaaaah...
a ja wstalam godzine temu, podalam stan licznikow i znowu z konta zniknelo 95zl :( glupie rachunki! a teraz pije kawe ;*
a ja mam takiego lenia ze nic mi sie nie chce, paraduje jeszcze w pidzamie i chyba do konca dnia :P
w pracy jestem i naszla mnie ogromna ochota na frytki i chyba wyskocze sobie kupie
ja jak zwykle w pracy
siedze i sie grzeje... ale cos za długo mi zimno.. mam nadzieje ze nie bede chora bo niedawno chorowałam :(
mi też dzisiaj cały czas zimno :( a zaraz muszę lecieć do pracy :( jak mi się nie chce....
Asik_sk4 nie bij prosze nie bij... hehe
Skończyłam robić paznokcie ostatniej klientce dziś i ide dalej w notatki... masakraaa...
jotka OK :) :D
a ja ide ogarnac nowy telefon tzn poustawiac opcje, powpisywac daty urodzin itp... :D :)
Ja piję gorącą herbatkę i oglądam mój serial morze miłości -tylko się nie śmiać ^_^