te zeberkowe pudełka śliczne :)
Printable View
te zeberkowe pudełka śliczne :)
Pudla faktycznie świetne, moze u mnie też jeszcze są :slina:
a ja kupiłam taką kurtkę... tylko nie wiem czy kolor nie jest zbyt dziwaczny... i niemodny w tym sezonie?? (wg sprzedawcy lazurowy-ja bym powiedziała, że szmaragdowy...)
królowa świetna kurteczka:slina:
Tusia Samsung Delphi to najlepszy telefon jaki miałam, więc Syn będzie zadowolony :)
Królowa kurtka odjazdowa i kosmiczna :)
o jaaa.... świetne te pudełka...zwłaszcza te w kwiaty :wow:
Królowa - bardzo ładna kurteczka :)
Ja ostatnio miałam problemy z laptopem i w końcu jak poszedł do naprawy z zepsutym gniazdem ładowania, tak wrócił z niedziałającym ekranem.
W ciągu ostatniego roku w naprawie był więcej niż w domu.
W związku z tym :D w sobotę dostałam od mojego takiego granatowego malucha:skacze::skacze::skacze:
:love:
dudi lapek zaczepisty:slina:
do mnie dzisiaj przylecialy kalosze:D i wstawiam fotki zaległych zakupów u choco, zegarek charms, krem, frezik i strong gn ale mi gdzies fote wcielo:]
Moje zakupy do szkoły
tusia fajne zakupki!! :ok:
dudejla zazdraszczam :slina: :D
Tusiu, gdzie można takiego charmsowego zegarka kupić? :slina:
dudi w avonie:D
a to moje ostatnie zakupki. jeszcze czaje sie na spodnie ^^ ale to moze jutro polece jak bedzie mi sie chcialo i jak nie zapomne :D
Honey śliczne buciki :slina:
A ja dziś dostalam paczuszke z DR
http://img408.imageshack.us/img408/696/dsc02346v.jpg
Chocolata przerzuciłam się na te płatki wiskozowe bo na waciki bezpyłowe ni mam pojemnika (muszę jakąś przynajmniej blaszaną puszkę w domku znaleść) i źle mi wyciągać... Trzymam je tak jak od DR dostałam w strechu;) Zakupki świetne... Pewnie odrazu wypróbowane;)
A tu moje:
Dedejla ja miałam ten sam problem, siadło gniazdo :D a znajomy który naprawiał wziął w rozliczeniu i dopłaciłam do takiego:
też granatowy: Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://i182.photobucket.com/albums/x27/lifeatmost/Acer-Aspire-AS5740.jpg :D
ja jutro planuję kupić swojemu portfel na dzień chłopaka :D
myślicie że to dobry pomysł ?
Kasiu myślę, że dobry :) całkiem zapomniałam, że niedługo dzień chłopaka ale mój wyjeżdża więc problem z głowy hihi;)
Choco jak zwykle świetne zakupy:ślina:
Mariolcia ale będziesz pachnąca:D
byli świetny lapek
kasiunia ja też mojemu chce portfel kupić bo stary już sie rozsypuje:)
szalejecie z tymi lapkami:crazy: az Wam zazdroszcze:D
portfele na topie :D ja mojemu mężowi kupiłam na drugą rocznicę ślubu i już go zniszczył trochę i właśnie myślałam czy by nie sprawić mu nowego ale też dopiero w listopadzie na następną rocznicę :D