-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Cytat:
Napisał
monibeni
gdzie kupiłaś ten sweterek z serduszkiem?? :D
-
Olcia w Reserved .. Bynajmniej taka metka :)
Marynarkę kupiłam w Warce, na targu. Dałam za nią 80 zł. Ale ogólnie można je trafić w niektorych sklepach na jakichś bazarach, tylko tam gdzie sprzedaja polacy, czyli co za tym idzie, liczą sobie drożej. Ja u mnie widziałam za 90 zł i 125 zł...
W internecie kosztują również 80 zł + przesyłka .. chociaz teraz jak weszłam to wdzię, że trochę mały wybór już.. kolorów nie ma..no ale ogolnie tu są np. te co mam -> Elegancka Bawełniana Marynarka FORRME rozm. M (1793363425) - Aukcje internetowe Allegro lub BOYFRIEND MARYNARKA BAWEŁNIANA STILLO ROZM L (1778357877) - Aukcje internetowe Allegro .... o a tu nawet jakieś tańsze sie trafiły *DI LOREN*bawełniana marynarka* RÓŻ* NEON* XL/42 (1777632604) - Aukcje internetowe Allegro .. tylko to nie takie jak moja..
Butki z futerkiem kupiłam u chińczyków :) zaraz jak bedzie sezon będzie ich pewnie mnóstwo.. Dałam za nie 65 zł, ale widziałam w innych budach za 70 lub 75 ;)
-
o ale ci dobrze u mnie u chińczyków nie ma takich butów..;/
-
a ja jak normalna zapalona pazurkowiczka ciuszkow malo ale na "pazurowy towar" nigdy nie mowie nie i to przyciagnelam z polski po urlopiku
Załącznik 45689
p.s choco dzieki :)
-
Cytat:
Napisał
asiekfr
a ja jak normalna zapalona pazurkowiczka ciuszkow malo ale na "pazurowy towar" nigdy nie mowie nie i to przyciagnelam z polski po urlopiku
to tak jak ja :haha:
-
Cytat:
Napisał
xsunnyolciax
gdzie kupiłaś ten sweterek z serduszkiem?? :D
Jak napisala Natalia268, metka nie kłamie :Ptyle, że w Gdyni, bo u mnie w Opolu, w niektórych Reserved'ach taka bieda, że ręce opadają...:placz: nie wiem od czego to zależy...:/:
-
u mnie też pod nosem mam reserved ale jazdzę do trójmiasta bo tam to jest wybór a jak w jednym np. nie ma mojego rozmiaru czegos co mi wpadnie w oko to jadę do drugiego . Ostatnio kupowałam płaszcz u mnie w sklepie nie było mojego rozmiaru to pojechałam do Trójmiasta w pierwszym juz ich było za to w drugim wisiały dwa moje rozmiary :love: W galeri Bałtyckiej kazdy dział reserved jest odzielnie damski ,meski i dzieciecy . To np w damskim jest tyle tego co u mnie w całym sklepie więc jest w czym wybierać :P
Ale powiem wam jeszcze że np ccc u mnie w miescie maja jeszcze letnie buty ,a juz w Gdańsku juz są wystawione kozaki i to ile jaki wybór :wow:
-
No ja do Batorego chodzę, bo mam blisko:P, a powiem Ci, że u mnie są chyba 3-4 reserved'y, ale w jednym taka bieda, że cały sklep to jak jeden dział Dzieciak w Batorym...
a co do CCC, to pracowałam tam i juz rzygać mi się chce, jak widze co roku te same buty wystawione.. rok w rok, może parę sie zdarzy nowych modeli, reszta wystawiana, aż sie sprzeda... rzadko tam teraz wchodzę, bo normalnie mnie telepie :D
-
dziewczyny nie cytujcie ostatniego posta, cytujcie takie z poprzedniej strony czy dalej :)
...bo sie to takie rozlazłe wszystko robi ;)
-
Moje zakupy z ostatnich dni
-
Choco, te bluzeczki w paseczki odjechane sa :D
-
ja jakoś nie jestem przekonana do kupowania ubrań, a już tymbardziej butów :P przez neta, bo nigdy nie wiem jak to będzie leżeć na mnie...
fajne te koronki na pierwszym foto :)
-
Cytat:
Napisał
milenka_olsztyn
o ale ci dobrze u mnie u chińczyków nie ma takich butów..;/
myślę ze będą jak będzie sezon, bo u mnie u chinczykow teraz masa klapek, rzymianek, balerinek i obcaców :)
-
jeszcze kilka fajnych koszulek, ale nie mam fotek, później zrobię :P
-
hahaha ksiazeczki do szkoly :P
a zawsze mi sie taka spodnica z kokarda duza podobala, ale jakos nigdy mi sie nie rzucila specjalnie w oczy na zakupach:huh: a ta metke kojarze, bo mam tez takowe, ale nie pamietam, w ktorym sklepie takie metki mieli :huh::haha:hehe
-
zamówienie z awanti , spódnica to nr 1679 i 12 zł :D
Picasa Web Albums - Hurtownia Awanti - ODZIEŻ DAMSKA
a książki :porazka: biol chem i rozszerzona chemia, fizyka, biologia ;( będzie wesoło :D :D
-
Olcia z nieba mi spadłaś, z tej hurtowni kupowałaś tak ? i jak jakość? rozmiarówka? słyszałam różne opinie i nie wiem
-
dziewczyny fantastyczne zakupy :wow:
ja dużo ostatnio kupiłam ciuszków na jesień i zimę , wstawiam ostatnie buciki w których się zakochałam , uwielbiam takie wygodne :love:
-
Plusiu, jeszcze nie przyszła, jak dostanę na dniach paczkę to powiem ;)
-
xsunnyolciax, nigdy bym nie pomyślała, że kosztuje 12zł, masakra :P
a jak krótka jest? i jak przylega? bo ja mam stracha przed kupowaniem na necie ubrań, nie lubię odsyłać potem i czekać długo na ciuszek :D a najlepiej to zrób foto w niej :)
-
-
jak tam coś zamówić bo weszłam i jestem zielona :O same zdjęcia :O
-
-
Mam taką tunikę w róże:) na początku miała cudne kolorki ale szybko sie sprała:(
-
A ja dziś kupiłam taką marynarkę i czekam na nią:)
-
betisska, super marynarka, uwielbiam ten sklep! :) Mi też się swego czasu bardzo podobała, ale zastanawiam sie nad jedna z tych nowych "kocich" bluz... ;)
-
losek-swietne te butki :D
-
również mam tą tuniczkę :) u mnie wszystko ok z kolorami :) nic się nie dzieje, piorę ją w rękach od początku i jest super.
A powiedzcie mi dziewczyny czy im się wpłaca pieniądze od razu czy można za pobraniem zamówić??
ja mam tą dokładnie
http://picasaweb.google.com/11213877...98817994303394
-
Cytat:
Napisał
aga
Mam taką tunikę w róże:) na początku miała cudne kolorki ale szybko sie sprała:(
zgadzam sie, popieram :( teraz to juz nawet nie nadaje sie do załozenia, ale na poczatku bylam nia zachwycona ;)
Olcia mialam te same ksiazki do PO ;P
-
olcia szkoda ze na forum kasiezk nie szukalas, ja mam technologie to moglabym odsprzedac za grosze:D ciuszki sliczne
a to moje od DR:Dskinsept, kilka ozdob, kolorowe zeliki, tipsy, oliwka, i reszta, nie wszystko dla mnie:D
-
Ola a jak to jest z ta hurtownia? ile trzeba kupic rzeczy ? i jak z przesyłką i czasem oczekiwania na przesyłkę? bo chetnie bym sobie cos zamowila :)
-
trzeba zamówić min. 20 rzeczy, dlatego ja zamawiałam przez szafę.pl, po prostu dołozyłam swoje rzeczy do zamowienia innej dziewczyny, ktora robila. I ja nie place za koszt przesylki, bo laska jest z koszalina, wiec jak dostanie to odbiore od niej osobiście ;)
-
-
min 20 rzeczy? masakra jakaś, mi tam sie 3 rzeczy podobaja, ale te dwie oprocz spodnicy to na chama. xD... a ja już wyslalam maila z zapytaniem, zanim weszlam na forum heh
kurde, a juz sie cieszylam, ze dorwe ta kiecke z kokarda...
-
a nie masz konta na szafie?
jak nie to zakladaj raz dwa i juz :) dziewczyny czesto robia zamowienia, wiec mozna sie dorzucac :)
-
Olcia, trza bylo mowic, ze zamawiasz. xD hehe
ja na tych internetowych zakupach sie nie znam, bo ja wole lazic po galeriach:D ale zaloze tam konto :)
cholera 20 rzeczy, szlag by ich nie trafil:/:
-
-
ok, nastepnym razem jak bd zamawiala, to powiem Wam na forum ;)
-
Olcia bedę czekać, aż sie pochwalisz:) może inne dziewczyny też by były zainteresowane :P
a ja sobie kupiłam wczoraj w nowym sklepie u nas Claire's opaskę :)
odebrałam na poczcie przed chwilą moją walizkę i płatki, ale jakieś wodniste są, zobaczę jak się będą sprawować dziś :)
Źródło zdjęć proszę dodać obowiązkowo
-
Paulka ja mam podobną - fioletową ale bez zamka i uwielbiam ją! :)