http://www.allepaznokcie.pl/6415-pedzelki-komplet-do-zdobien-farbkami-akrylem-i-zelem-10szt-kpl-fioletowy.html zamawiałyście może?? bo chce mieć pewność ze sa dobre ;)
Printable View
http://www.allepaznokcie.pl/6415-pedzelki-komplet-do-zdobien-farbkami-akrylem-i-zelem-10szt-kpl-fioletowy.html zamawiałyście może?? bo chce mieć pewność ze sa dobre ;)
A miała któraś z was ten liquid? LIQUID do akrylu 100ml economic - Allepaznokcie Hurtownia Kosmetyczna bo taniutki, ale ja mam pudry z i-nails i boję się reakcji:(
ja miałam ;) jest w sam raz, a co do reakcji to nie wiem... ja zazwyczaj tylko kwiatki klepie, ale myślę ze powinno być okej ;)
Wercia, ja mam taki komplet, tylko mniejszy (6 pędzelków). Da się z nimi pracować, ale rewelacyjne nie są. Ja kupiłam dlatego, że niedawno zaczynałam bawić się farbkami akrylowymi. I na poczatek mogą być. Później oczywiście zmienię na inne ;)
Sztynka, mam ten liquid i jest ok.... Niestety nie wiem, jak z reakcją i innymi akrylami, bo wszystkie mam z AP.
Właśnie chciałabym wypróbować, ale jak kupię i okaże się lipny? Chyba a lepiej jednak kupić od Dobrej Rady, bo od niej mam akryli masę. A ten kupię jak będę miała luźne pieniążki i zobaczę jaka reakcja.Tylko szkoda, bo od razu bym wzięła od nich pilniki widzę, że taniutkie jednorazówki mają :D
używam ten liquid od zawsze dla mnie najlepszy :) łącze je z wszystkim co mam MISTERO MILANO INDIGO SUN FLOWER GOLDEN NAILS i nic sie nie dzieje dla mnie bomba :)
Ja też używałam dłuższy czas economic i łączyłam z różnymi pudrami, w sensie w różnymi firmami i było teoretycznie ok.
Tzn jakichś specjalnych defektów nie zauważyłam, ale cały czas nie byłam zadowolona z jakości pudrów, ciagle mi czegoś brakowało. W końcu szarpnęłam się na lepszy liquid (ja mam akurat z ProNailTech) i zdecydowanie widzę poprawę.
Mój wniosek płynie z tego taki, że pudry wszystkie są na bardzo podobnym poziomie, powiedzmy, że te tańsze są bardziej zanieczyszczone, często mają jakieś paproszki czy niteczki, a jakość gotowego mixu zależy jednak od liquidu. Dodam, że ProNailTech łączę z pudrami z DR, NC, Grafiti, SF, kodi itd.
Murka bardzo mi pomogłaś. Ja łącze dobra radę z pudrami indigo i tez idzie elegancko, wszystko zastyga i trzyma się długo. Bardzo przydatne, że z akrylem goldenkowym się łączy, bo mam je dostępne u mojej instruktorki od ręki :D a tak jak mi zbrakło jakiegoś koloru to zaraz musiałam zamówienie robić i 3 dni w plecy się modlić żeby nikt nie wpadł:placz:
Sami nie mogę się nie zgodzić z Tobą. Niestety to prawda, że jakość często jest różna. Ja też ciągle poszukuję np. numeru 1 w białym żelu. jeszcze yakiego nie stworzyli chyba, czekam na próbke z Indigo i mistero milano. Zaraz zamówie ten liqiud. Jak coś to mam kapkę starego z I-Nails, ale ten wypróbuje i zdam relację.
No więc jak obiecałam zdaję relację. Właśnie skończyłam opakowanie liqiudu i jestem bardzo zadowolona. Łączy się z pudrami goldenkowymi, I-Nails, indigo to na pewno :D zastyga w miarę średnio, ale w kierunku, że wolniej niż szybciej :P mi jako początkującej pasuje.
Witam was dziewczyny:) Mam takie pytanko, czym wysyłają z allepaznokci paczkę darmową powyżej 100 zł, zwykla pocztowa paczka? Pozdrawiam
takie informacje przeczytasz u nich na stronie... sprawdź! :)
ja wystawie swoją opinie na temat liquidu, mam go i łączę z różnymi pudrami, jednak w porównaniu do liquidu z którego najczęściej korzystam z Ra Nail to liquid z Alle.. śmierdzi niemiłosiernie i bardzo wolno zastyga, a tak to zastrzeżeń większych nie mam
hej, dziewczyny!
co sądzicie o hybrydach Alle-paznokcie? czy dobre są?
cena jest kusząca....
hej,
posiadam primer bezkwasowy z alle i mam z nim problem, a mianowicie:
zrobiłam manicure hybrydowy i powstały prześiwty, nierówności i w ogóle wygladało to fatalnie. Nakładałam bardzo cienkie warstwy zarówno primera jak i lakierów. Primer bardzo długo zasychał i w sumie ciągle był lepki, mimo że długo czekałam. Wcześniej miałam kwasowy i problemu nie było. I nie wiem, czy kiepski manicure spowodowany był tym, że za krótko czekałam aż primer wyschnie, czy po prostu mam jakiś felerny??
---------- Dodano o godzinie 11:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:45 ----------
mają bardzo duży wybór kolorów, krycie jest dobre, ale trwałość KIEPSKA. Ja używam ich z bazą 2w1 MM i wytrzymują 2 tyg, wcześniej odpryski były po 2 dniach
hej dziewczynki, możecie się wypowiedzieć na temat hybrydek z AP? maja super kolory podobno dobrze kryją ale jest problem ze zdjęciem ich... macie na to jakiś sposób oprócz piłowania? Nie każda klientka zgodzi mi się na takie piłowanko :( doradźcie cuś. Liczę na Was :D
siuniczka, kochana primer bezkwasowy pozostawia lepką warstwę więc czekanie aż wyschnie nie ma sensu, pamiętaj, że przy hybrydzie bardzo ważne jest zabezpieczenie wolnego brzegu paznokcia w przeciwnym razie żel szybko zacznie odchodzić od płytki przy wolnym brzegu
ja nie polecam termicznych hybryd, bo strasznie słabo kryją, a co do reszty to te z Allepaznokcie potrzebują dwóch warstw, a przy tych z NTN wystarczy już jedna, bo są gęstsze...
Co do termicznych hybryd z AP zgadzam się z poprzedniczką, kiedyś położyłam na przedłużone pazurki żelem i chyba ze 4 warstwy musiałam położyć aby to jakoś wyglądało. Trzymały się bardzo długo (jak wszystko na żelu lub akrylu) i efekt był jak dla mnie extra. Na naturalnych pazurkach trzyma się kilka dni :(
ja aktualnie mam 4 warstwy termicznej i od poniedziałku nie miałam jeszcze odprysku, a paznokcie jak najbardziej naturalne, w razie czego dam znać jak zaczną odpryskiwać ;)
mojej koleżance odprysnął po 3-4 dniach :( a możesz powiedzieć coś o zwykłych hybrydkach z Alle? I czym je zdejmujesz? Nie chce ich piłować a czytałam, że aceton ich nie rusza:o
ja zdejmuje normalnie, czyli pilnik, odmoczyć, zdrapać no i niestety trzeba jeszcze pilnikiem. i też kiepsko trzymają. teraz będę próbować z baza gelisha.
no własnie ja zakupiłam bazę i topik gelisha ale nie wiem czy opłaca się kupować te hybrydki z alle bo nie wiem jak z gelishem będą współpracować. jak przetestujesz będę wdzięczna za info :)
Z tego co wiem gelish "lubi sie" z wiekszoscia firm :)
tez to wyczytałam tylko czy jest tak samo trwały z każda firma
Malinowa -Brzegi były zabezpieczone dobrze i lakier nie odpryskiwał, ale na płytce były okropne prześwity, nierówności itp- po prostu okropnie to wyglądało z bliska. Robiłam wszytsko jak zawsze, a wyszło fatalnie, więc jedynie ten primer był nowością (wczesniej używałam kwasowego) i wydaje mi się, że to on spowodował taki nędzny efekt. Teraz zrobiłam pazurki bez używania jakiegokolwiek primera (płytkę odtłuściłam cleanerem i acetonem) zobaczymy ile wytrzyma. Teraz będę testować hybrydę z firmy estetiq- cena tez nie duża, ale ze ściaganiem ponoć lepiej, bo te z alle to jest porażka, żeby ściągnąć.