widzicie grube palce mojej mamy? katastrofa jest... na jednym paznokiec odszedł od łożyska :/
Printable View
widzicie grube palce mojej mamy? katastrofa jest... na jednym paznokiec odszedł od łożyska :/
qatrycja ! dałaś radę. straszna ta płytka Twojej mamy ... a ja moją opierniczałam co ma za paznokcie ... :P
Swietna metamorfoza!!!Dobra robota qatrycja
upsss... przepraszam :(
nie ma za co, tylko na przyszłośc dziewczynki pamiętajcie ;) bo się będą sypac ostrzeżenia hihi
a to właśnie te pazurki, z których nie jestem do końca zadowolona. Pierwsze robione na formie ;). Wiem, że french wyszedł krzywo, ale straasznie długo nad nimi siedziałyśmy :P .
kochana boczki podpilowac i nad tym frenchem popracowac i bedzie picus galncus ;) jak na pierwsza forme to i tak rewelka :D
no też tak myślę, że nie jest aż tak źle ;) a french to wieem ;) tylko kurczę ta płytka sama w sobie jest malutka i nie umiałam sobie poradzić.
takie graślawce mi ostatnio wychodzą
woszczurku cudne są ... jestem ciekawa czy kiedyś dojdę do takiej wprawy :)
taka malutka przemiana
taka mala powiadasz ja bym powiedziala ze ogromna!
fuj jakie brzydkie są takie malutkie i pożarte pazureksy :/:
po przemianach wyglądają cudnie :D
ja teraz sama muszę mieć króciutkie swoje bo do pracy mi nie wolno ;( ;( ;(
a miałam już swoje taaakie długie :(
to dzisiejsza metamorfoza klientki:
o Boooooooooziu co ona robila z tymi paznokciami?? przepiekna metamorfoza!!
co ona miala z ymi paznokciami...choroba na maxa ale Rudi poradzilas sobie swietnie :)
oo matko a fee.. ale super metamorfoza ;) a to serio jakaś choroba?
ja nie wiem czy to choroba ona sie chodzi juz od 2 lat do lekarza i zaden nie potrafi jej pomoc-daja jej jakies masci itp,jeden lekarz stwierdzil ze to jakies mechaniczne uszkodzenia paznokcia, ona mowi ze jak byla mala to sobie czubkiem od metalowego pilniczka czyscila paznokcie od spodu i bardzo gleboko wiec moze rzeczywiscie to przez to.
mam tez taka jedna z podobnym problemem na malym palcu-kiedys kolezanka ja mocno ugryzla w palec az zadarla paznokiec i do dzis ten paznokiec nie odrosl prawidlowo.
Rudi sliczne pazurki
Bera0 jak ty zrobiłaś te zielone paznokietki są przecude
A to lapki nastolatki. Na jednym paluchu mistrzowsko spilowany french.. ups:D, Ma się te parę w ręku, jak tylko dorwę pilnik to piluje, piluje, piluje...