Printable View
szoko, gratulacje:*
Nasza Emist przechodzi na forumową emeryturę, BARDZO dziękujemy za wkład pracy włożony w rozwój forum, niezłomne pilnowanie porządku i podejmowanie się trudnych wyzwań, bardzo dziękujemy i gratulujemy nowej rangi
http://forum.wzorki.info/images/ranks/vip.png
gratuluje ;)
dziękuję za Vipka :) było mi bardzo bardzo miło móc pomagać w ogarnięciu forum, jednak zaistniałe sytuacje powodują,iż nie mogę poświęcać forum tyle czasu ile bym chciała,dlatego nie chce być modem z nazwy :)
drogie użytkowniczki - szanujcie naszą administrację,bo to naprawdę ciężka praca
a wam załogo :) dziękuję za współpracę :* i możliwość zobaczenia forum od kuchni ;)
:placz: żmijko ty nasza :przytul: spisałaś się na medal :respekt:
Emist, co to bedzie jak Ciebie nie bedzie, Ciebie tej zmyjki co tak duzo syczy :)
dziekujemy za prace i trud jaki wlozylas w nasze forum :) :kwiatek:
W zw ze zbliżającymi się 2 urodzinami forum nadeszla pora podsumowania i awansów dla naszych niestrudzonych moderatorów więc awansy otrzymują:
Asia -> Administrator :kwiatek:
aga -> junior admin :kwiatek:
plushak -> junior admin :kwiatek:
Emilia B. -> global mod :kwiatek:
tusia -> global mod :kwiatek:
samaron -> global mod :kwiatek:
Bardzo wam dziękuję za wkład i zaangażowanie w życie forum i stronę wzorki.info
mam nadzieję że woda sodowa nikomu nie strzeli i dalej będziecie tak solidnie pracować i chętnie pomagać potrzebującym :)
Gratuluję wszystkim :) i dziękujemy za Wasz wkład w życie forum :)
Słuszne nominacje :* nareszcie forum funkcjonuje tak jak powinno, jestem tu prawie dwa lata i nieprędko je opuszczę :)
Gratulacje dziewczynki!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ale niespodzianka :D:D:D nawet nie wiecie jaki to był dla mnie szok jak weszłam na forum i zobaczyłam, że jestem czerwona :D:wow:
Bardzo dziękuję za awans i obiecuje, że będę starała się nikogo nie zawieść :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
oraz gratuluje awansu naszym od teraz już globalnym moderatorom Tusi:kwiatek: Samaron:kwiatek: Emili:kwiatek: oraz Pluszkowi juniorkowi :kwiatek::D i Asi pani administrator :kwiatek:
aaa dziękuję :* :placz: jaka teraz jestem ładna różowa :P ale niespodzianka z rana :D
Gratuluje kochane, zasłużyłyście :* :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
gratuluje serdecznie dziewczyny :*
hyh ja też niczego nieświadoma weszłam rano... (czyli teraz hihi).. dziękuję serdecznie i gratuluję :*:*:*:*:*:*:*:*
Hehe, Kamis wyskoczył zza węgła i wszystkich zaskoczył,
dziękuję serdecznie, obiecuję starać się tak bardzo jak do tej pory, a nawet i więcej
gratuluję dziewczyny :*:*
a sie dziewczyny pna po szczeblach forumowej kariery :ok:i bardzo dobrze:ok: nalezalo sie!Gratulacje !:kwiatek:
Gratuluję dziewczynki !! :D
Wszystkim serdecznie gratuluję !!!!!!
Gratulacje dziewczyny :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
najlepsi na szczycie !! Brawooo !! Bardzo się cieszę i wszystkim gratuluję awansu :*:*
a to zielone jeszcze jakies sa ? :P
Gratulacje, bardzo sie ciesze, ze zostalyscie nagrodzone, zasluzone w pelni :) :brawa: :kwiatek:
i ja gratuluje dziewczynki:kwiatek::D
Ale dziwnie, przyzwyczaiłam się do Waszych kolorów i teraz mam problem z przyswojeniem nowych, haha :D
Ale oczywiście bardzo się cieszę, gratuluję Wam i jestem z Was dumna :P ;) I dziękuję Wam za nasze forum, bo to dzięki Wam wygląda tak jak wygląda, to Wy nadajecie mu kształt i pilnujecie tej wspaniałej, niepowtarzalnej atmosfery. Jeszcze raz dzięki :kwiatek:
Ja również gratuluję! Całkowicie zasłużone...:kwiatek: