Ja chodziłam na kurs do Eweliny Kikut.Perfect Beauty. I polecam. Bardzo wymagająca ale to chyba dobrze..na kursik jeżdziłam ok. 90km.do Błoni. Ale BYŁO WARTO. Wiele rzeczy się nauczyłam. Miła i lużna atmosfera, A Pani Ewelina potrafi tworzyć cuda na pazurkach! :)
17-06-2011, 10:26
kasiasyliawal
Odp: Kursy, opinie, doświadczenia
Ah ja to musiałm namieszać ;);)
Szkolenie wygląda następująco:
1 dzień Nail art:
-farbki akrylowe
-one stroke
-kolorowe zele
2 dzień Nail art akrylowy (chyba jakoś tak)
-zdobienie akrylem (3D):Dmoje ulubione
-cieniowanie
-edge, pipe,sztylety
Pierwszy dzień 150 a drugi 200.
No i chyba jednak się wybiore na to szkolenie. Kusi mnie to wszystko bo ja lubie siedzięc i dziergać. :skacze:
Zreszta zakochana :love: jestem w farbkach akrylowych :):)
A tak wogole to nie ma kogos kto by wybrał się ze mna?
17-06-2011, 10:38
Elizabeth76
kasiasyliawal w jakim miescie to szkolenie i jaka firma ??
17-06-2011, 13:52
NiCoLa
Odp: Kwiatki malowane metoda one stroke
Cytat:
Napisał kasiasyliawal
Dziewczyny a ja sie wybieram na szkolenie z Nail artu do ECKSu (wrocław) koszt to ok chyba 200 zł .. w programie ma być:
one stroke
russian style
zdobienie przestrzenne akrylem
różne kształty paznokci (edge itd..)
zdobienie żelami kolorowymi (rózne sposoby )
Czy sie opłaca?
szkolenie bedzie trwalo jeden dzien
Elu stronę wcześniej była taka wiadomość, więc pewnie o to chodzi :)
21-07-2011, 11:22
Nena90
Mam nadzieję, że pytam w dobrym temacie :)
Na których materiałach się szkolić -Ra Nails czy Christrio? :)
21-07-2011, 11:48
katarynka89
jak ja byłam na tym kursie to na Cyprysowej dopiero otwierali, a kurs prowadziła jakaś Ola, mooże miałam pecha poprostu :/
21-07-2011, 12:02
Elizabeth76
Cytat:
Napisał Nena90
Mam nadzieję, że pytam w dobrym temacie :)
Na których materiałach się szkolić -Ra Nails czy Christrio? :)
hmmm :huh: a czy znasz któreś z nich ?? Christrio to bardzo dobre produkty ,ale z wyższej pólki jesli chodzi o jakosc iceny :) natomiast Ra Nails to też dobre produkty ale cennowo są duzo tańsze znam wiele osób które pracuja na Ra Nails czy żelu czy akrylu mam równiez koleżanke która sie szkoliła na akrylu Ra Nails i tak zostało teraz na tych produktach pracuje . Decyzja należy ddo ciebie czy chcesz na tych produktach pracować po szkoleniu i które cenowo są dla ciebie bardziej przystępne :D ;)
21-07-2011, 12:23
Nena90
No właśnie osobiście nie znam ani jednych ani drugich, tylko o nich czytałam ;) Dlatego pytam bo sama nie wiem co lepsze dla mnie...
21-07-2011, 12:59
Sweet-ka
Nena postaram się jakoś pomoc. Mianowicie te dwie marki mają swoich zwolenników jednak cto (Christrio) są to produkty jak tu koleżanka napisała z wyższej półki ( ceny zatem też nieco wyższe. Akryle mieszczą się w tej granicy rozsądku, żele są natomiast nieco droższe i tu duża jest różnica miedze Ra a CTO). Ja na tych produktach CTO stawiałam pierwsze kroki w pazurkach gdyż jako poczatkujaca osoba sluchajac tez rad bardziej doswiadczonych wtedy ode mnie wolalam kupic dobre produkty aby pozniej posiadac miej watpliwosci co jest przyczyna ewentualnych problemow. Nie sprawialy mi klopotow w pracy zarowno zele jak i akryle. Na Ra Nails nie pracowałam choc przegladam oferty jak i wrażenia innych, wiem że są osoby które pracują i sobie chwalą ( ponoc maja fajny cover akrylowy bo na żelowy było sporo niezadowolonych). Czytalam tez ze bialy akryl czasem żółknie oraz hybrydy nie zbyt przypasowały osobom które pracowały na nich choc ja mam zel hybrydowy i porównanie mam np. do NSI i moze nie jest az tak jakosciowo jak Nsi ale uwazam ze nie jest zły i można nim pracowac.
Cto nie posiada coverów.
Musisz zobaczyc oferty firm, ceny, no i komentarze do poszczegolnych produktow. To ułatwi ci podjecie decyzcji jesli zobaczysz co jest zachwalane a co nie bo sama wiesz na czym w danej firmie bedzie ci najbardziej zależało ;) Mam nadzieje ze choc odrobine pomoglam bo nie chce sugerowac nic bo decyzja powinna byc tylko i wylacznie twoja :D
22-07-2011, 15:20
MadaPP
Cześć dziewczyny ;)
Chciałabym się dowiedzieć co sądzicie o kursach u Igi Sadowskiej z Poznania?Czy jesteście zadowolone i czy wszystko było ok? ponieważ chce się wybrac na kurs z akrylu ale najpierw chce zebrać trochę info na ten temat.
Zależy mi na szybkiej odpowiedzi;)
22-07-2011, 18:12
pazureczek89
Cytat:
Napisał kasiasyliawal
Ah ja to musiałm namieszać ;);)
Szkolenie wygląda następująco:
1 dzień Nail art:
-farbki akrylowe
-one stroke
-kolorowe zele
2 dzień Nail art akrylowy (chyba jakoś tak)
-zdobienie akrylem (3D):Dmoje ulubione
-cieniowanie
-edge, pipe,sztylety
Pierwszy dzień 150 a drugi 200.
(...)
Kasiula gdzie to szkolenie może ja bym się wybrała ???
Cena kusi
22-07-2011, 22:00
trendy77
ja tez sie podpisuje pod pytaniem:skacze:
31-07-2011, 18:49
ewciamikusia
Kursy na terenie Bielska
Witam :)
Chciałabym się dowiedzieć czy na terenie Bielska-Białej lub Żywca są organizowane kursy lub szkolenia paznokci żelowych proszę o informację:)
pozdrawiam:)
31-07-2011, 19:54
Paulka
Odp: Kursy na terenie Bielska
a zajrzalas na pierwsza strone tematu, czy odrazu napisalas posta, w oczekiwaniu ze ktos bedzie po raz setny sie produkowal i pisal to samo co jest wyzej??chodzi oten temat... http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...jewodztwa.html
a jak nie w tym miescie to wkolo napewo cos jest.
11-08-2011, 11:09
Nena90
Odp: Kursy na terenie Bielska
Właściwie to prawie ukończyłam bo jeszcze mi odnowa została ale z czystym sumieniem mogę polecić szkolenia u Sylwii Tomaszowskiej w Chorzowie :) Sylwia jest bardzo ciepłą, sympatyczną i cierpliwą osobąa zarazem jest bardzo wymagająca i nie wypuści modelki z kulfonami zamiast paznokci byle tylko iść jak najszybciej do domu. Cały czas spędza przy kursantce i odpowiada na każde pytanie a także daje wiele cennych wskazówek.
Bardzo się cieszę, że szkoliłam się właśnie pod jej okiem :)
11-08-2011, 12:04
lukasiatko
Cytat:
Napisał elaxx76
hmmm :huh: a czy znasz któreś z nich ?? Christrio to bardzo dobre produkty ,ale z wyższej pólki jesli chodzi o jakosc iceny :) natomiast Ra Nails to też dobre produkty ale cennowo są duzo tańsze znam wiele osób które pracuja na Ra Nails czy żelu czy akrylu mam równiez koleżanke która sie szkoliła na akrylu Ra Nails i tak zostało teraz na tych produktach pracuje . Decyzja należy ddo ciebie czy chcesz na tych produktach pracować po szkoleniu i które cenowo są dla ciebie bardziej przystępne :D ;)
Ja jestem tego zdania ,ze mozesz sie szkolic na CTO ,a i tak kupic inny zestaw startowy ...Ja kupilam po kursie wszystkie produkty ,ktore mi zaoferowano na kursie, za meega cene i niekoniecznie bylam z nich zadowolona .Teraz po latach doswadczen stwierdzam iz jest tego tyle na ryku ,ze mozna przebierac w jakosci i firmie :) wtedy tak nie bylo :/ .Co do RA uzywam zel french juz kupe czasu i jestem zadowolona ,potrzeba do niego tyci wprawy poniewaz jest rzadki :).I przedewszystkim nie ma zadnyh problemow z zelami z ktorymi go lacze :).
11-08-2011, 14:10
Nena90
Finalnie wyszło tak, że nie musiałam wybierać artukułów, mogłam korzystać z wszystkiego co instruktorka miała w salonie :D
Swoje materiały mam inne ale fajnie było coś nowego wypróbować :D
11-08-2011, 16:09
rudzielec
dziewczyny a zwlaszcza do dizzy girl mam pytanie, bo wiem gdzies wyczytalam, ze miala kurs u kasi lewickiej u mnie w szczecinku. a jesli ktoras z was jeszcze moze szkolila sie u niej, moglybyscie napisac cos wiecej? no kurcze nie moge znalezc nigdzie do niej aktualnego kontaktu a bede w polsce za niedlugo i pomyslalam ze moze akurat. :)
11-08-2011, 19:27
Azja
Rudzielec z tego co wiem Kasia nie robi juz paznokci i nie prowadzi szkolen.
Ja odbywałam szkolenie 2dniowe w szamotułach było to szolenie jednoosobowe za które płaciłam 300zł była to metoda żelowa.
17-08-2011, 23:52
murbania
ja mam kurs na odległość, internetowy. Wszystko co wiem to moja krwawica, metoda prób i błędów i kurs 1 płyta gdzie fakt opisane dokładnie co jak ale to tylko plyta. Chyba nie jestem najgorsza bo dziś od 8 rano robiłam pazury do 22
22-08-2011, 10:25
DiamondShine
Kurs w Rzeszowie
Witam wszystkich, chcialabym aby ktoś mi polecił jakiś kurs dobry w Rzeszowie. Wiem, ze w Rzeszowie ciężko znaleźc kogos dobrego. Ale jeśli zna ktoś Panią Viktorie?? czy ktos mogly mi kogos polecic???