natala, a to nie ty czasem pisalas, ze sznureczki są malo przekonywujące?? widać jednak cie przekonały, bo bransoletki wyszły zarąbiste:):)
Printable View
natala, a to nie ty czasem pisalas, ze sznureczki są malo przekonywujące?? widać jednak cie przekonały, bo bransoletki wyszły zarąbiste:):)
Natalia świetne te z kokardką !! :love:
Dziewczyny jak możecie to podajcie mi link do sznureczków i koralików (czyt. nanami :kwiatek: ) i te kokardki i inne koraliki i sznureczki ( czyt. Natalia :kwiatek: ) Bo strasznie ładne wam wychodzą ! :D
bierz co tylko chcesz :kwiatek:
ja pisałam, bo się zraziłam do swoich (kupnych)
Miałam jedna bransoletkę i po szybkim okresie czasu zrobiła się..hmmm... brakuje mi słowa... no sznureczki takie mikroskopijne wychodziły ze wszystkich stron, była nie estetyczna i się rozciągnęła na tyle ze nie dało się nic z nią zrobić.
Pisałam ostatnio o drugiej kupnej (noszę ją od soboty bodajże?) i już nie jest taka jak na początku..
Widziałam też bransoletkę Lilou oryginalną i sznurek był zmasakrowany, więc długo te sznurki nie przeżywają, czy też oryginalne czy też nie. ;)
Załącznik 53341
ogólnie strasznie mi się podobają. lubię mieć nawet gumkę recepturkę na ręku, więc to zawsze coś ciekawszego :leze:
Moje sznurki kupiłam z innego 'materiału' niż ta moja pierwsza i druga bransoletka.
Ponoszę i zobaczę jak te przetrwają...
Nie przekonywuje mnie to nadal w pewnym sensie.. wygląda ładnie - do czasu.
kochanaa ja swoje rzeczy kupowałam w sklepie ( Malowana Lala ) na miejscu
I dziękuję wszystkim :*
A oni mają sklep internetowy ? Bo patrze i patrzę na tej stronie i nie widzę :huh:
Nie mają. Jak coś to ja mogę kupić i wysłać to nie problem. W czwartki i piątki mam po drodze ten sklep ;)
O! :) A podałabyś mi ceny tych sznureczków, kokardek i koralików ? :)
pw
jak cos to znalazłam sklep do którego czasem zaglądam i ma tez sznurki
Pasmanteria - strona 6 - Hurtownia Royal Stone
coś ode mnie , pod wpływem dołka zrobione, wyszło coś takiego
piękne :) przypominaja kształtem sowy które uwielbiam :)
kasandra wyszło super:) widze, ze doszłas juz do wprawy, te bardzo mi sie podobają:kwiatek:
lirene, mój mąż mówi że wyglądają jak mały pigmej z wielkim nochalem, sowę też przypominają :)
tusiu dziękuję, do wprawy jeszcze mi daleko, ale z każda następną rzecza myślę ze jest coraz lepiej
taaak, dokładnie pigmej malutki i jeszcze trzyma sie za boki rączkami:D świetne sa:D
rudzielec i ma jeszcze kolorową spódniczkę ha hahaha takie zwykłe kolczyczki a tyle radości sprawiają nam wszystkim ha ha na rozweselenie ta pochmurnego dnia :leze:
fioletowo czarne
kolejne sznureczki ale już w większości sprzedane ;)
Super ! ;) Pewnie kasa wróciła się z nawiązką :D
nanami a ktore nie sa sprzedane??
Kasandra czekam na kolejne Twoje dzieła:love: BOSKIE ! .. ale wolę pigmeja niż wormsy ;P haha
Nanami pandaaa :love:
I ja wrzucam swoje sznureczki.. chyba już ostatnie..
Załącznik 53442 Załącznik 53443 Załącznik 53444 Załącznik 53445
Załącznik 53446 Załącznik 53447
a ja noszę sobie takie:
Załącznik 53448
tam nie widac, ale na czerwonym wisi serduszko
Śliczne ! :love: Ile dałaś za te serduszka podwójne ? :)
Rudzielec w tym tygodniu będą jeszcze inne i duuużo więcej :)
zostało:
fioletowy rowerek
zielone jabłuszko
żółty wózek
zielony konik
zielona wisienka
zielony rowerek
zielona wisienka
fioletowy kroliczek
fioletowy wózek
zielony jasny konik
wyjątkowo sznurki mogę zmienić, ale jeśli Ci zależy to radzę poczekać jeszcze na kolejne.
Będą serduszka, aniołki, elfy, stópki, gwiazki, klucze wiolinowe i wiele innych :)
Czeka też na Ciebie tarcza Rudzielec :* (jeśli chcesz mieć je szybko te bransoletki to mogę zmienić sznurki na fiolet, żółty, ciemny zielony, jasny zielony -cienki, i czerwony. )
Sznurki też jeszcze na pewno będę miała inne. Różowe, pomarańczowe, niebieskie postaram się mieć.
Wszystkie po 6 zł :)
Poczekam kochana poczekam. Na te cudenka. Mam nadzieje ze cos zostanie dla mnie, bo widze ze ida jak woda;-)
Ale są śliczne :) i fajnie to wygląda :)
kolorki na zmówienie , podobno pomarańcz jest modny w tym sezonie
Sama bym te pomarancze ponosila, mimo ze nie lubie takich dlugich, w ogole jak cos mi na uszach wisi :D
Zarabiste...