cicho! Dziekujemy zizi, nosz przeciez dziekujemy no. I bardzo dziekujemy, ze wlozyla prace i czas. Wszystkie dziekujemy i to sie wie(inteligentni ludzie o oczywistosciach nie rozmawiaja):D
P.S. To dlaczego ja gadam?:D
Printable View
cicho! Dziekujemy zizi, nosz przeciez dziekujemy no. I bardzo dziekujemy, ze wlozyla prace i czas. Wszystkie dziekujemy i to sie wie(inteligentni ludzie o oczywistosciach nie rozmawiaja):D
P.S. To dlaczego ja gadam?:D
ja moge isc na sanki jedynie z żabami :boi_sie: buhaha :p
Zizia duzo pracy w to wlozyla wiec jej mozemy Podziekowac :skacze: ze tak dba o forum :)
zapomniałam o najważniejszym. chce podziękować dwóm osobą
ANIU-tobie za zaufanie i za to że powierzyłaś mi to zadanie i wiesz za co jeszcze.
KAMIS- tobie za to że miałeś do mnie tyle cierpliwości i że nauczyłeś mię znowu czegoś nowego.
jeszcze raz dziękuję:roza::roza::roza::roza::roza:
nono rewelacyjne prace
mojej jednej nie widzę...ale dziękuję temu kto postanowił jej nie wrzucać bo takie wyszły koślawce że mi wstyd :wstydek: :D
No i wyszlam na zołzę i aferzystkę, chociaż jedynie poprosilam o małą poprawkę:( Zizia nie bylo moim zamiarem urazić Cie. Dziekowalam wczesniej w poscie za Twoją ciężką pracę, ale po tych niezamierzonych z całą pewnoscią "poprawkach" pomyslalam, ze lepiej jakby dać każdej z nas szansę wystawienia obu ujęć. Niczego wiecej nie oczekiwalam, a Ty wzielaś to do siebie bardzo personalnie. Też mi przykro....
NO dziewczyny jest w czym wybierać świetne te pazurki dopiero teraz się dopatrzyłam tych prac.
Dziewczyny prace są wspaniałe!! A szczególnie gratuluję tej której się udało męża ( bądź chłopaka) namówić na modelowanie :skacze::skacze: no chyba, że się mylę, że na jednej pracy widzę męskie dłonie????? :D
które to te męskie łapki bo ja nie widze?:P
teraz obejrzałam prace .... i .... :wow: dziewczyny, nie miałam bym z Wami szans, kilka prac szczególnie wpadlo mi w oko, kapitalne pomysły! gratuluję! eraz będę miala dylemat, którą wybrać...
wow rewelacyjne prace...:)
Teraz tylko spokojnie czekac na wyniki........
Ja juz widziałam prace:) Widze że dużo się napracowałyście Kochane;* Życze wam wszystkim powodzenia;) Wiola czekać.. ojjjj;) To trudne bedzie:D:) No ale już jest bliżej jak dalej:D
Ja z tymi cudownymi pracami nie mam wielkich szans;) PIękne zabawy akrylem, piękne żele.. cuda po prostu ;*:)
no to sie naogladalam :)
bajka - bo ja tanczyc chce :P
swietne prace dziewczyny !
żałuję, że też nie mogłam zrobić makijażu... cóż modelka się nie zgodziła...:D..a specjalnie cienie kupiłam:]
a o co te awantury i dąsy???któż z nas się nie myli???!!!
prace są piękne!!! nie ma co marudzić!!! tylko się cieszyć !!! i podziękować za SUPER konkurs!!! ja się świetnie bawiłam!!!
ja się już cieszę!!!zdałam ostatnie próbne egzaminy z estetyki i anatomii:skacze: i w końcu mogę odpocząć!!
powodzonka dziewczynki!!!
Było cudnie :) jest pięknie,moim wdaniem teraz to z zachwytu aż zatyka! i wiele prac zyskało i to nie mało! :) Emocje przeskoczą Mount Everest :D Brawo! :)
dziewczyny kawał rewelacyjnej roboty! ogromne brawa za karnawałowy szał ciał!!! jestem pod wrażeniem! mam swoje faworytki, ale gratulacje należą się wszystkim!! brawo brawo brawo! :good:
dziewczyny jestescie niesamowite,wlasnie ogladalam wasze prace konkursowe,oczu oderwac nie moge od monitor ;) superowe pomysly macie
Zizia............. ale sie napracowałaś :kooffa:
ooooo wow:wow: powaliło mnie na kolana:master:
Wielkie wielkie dzieki zizi i kamisowi za wstawienie wiekszej ilosci fotek. O jaaaaaa!!!:love:
to jeszcze podziękowania dla Szefa:D :yess:
piekne prace,wybralam,ale szkoda ze nie mozna glosowac na kilka