Dzoana jak cos to my tam bedziemy w tej godzince mniej wiecej....
a co do spoznienia to na pewno nie bedzie problem.......ale miejmy nadzieje ze nic nie stracisz:)
Printable View
Dzoana jak cos to my tam bedziemy w tej godzince mniej wiecej....
a co do spoznienia to na pewno nie bedzie problem.......ale miejmy nadzieje ze nic nie stracisz:)
tez mam taką nadzeje, ale u mnie nigdy niic nie wiadomo do ostatniej chwili, więc uprzedzam,że taka sytuacja może zaistnieć,ale mam nadzieje,że nie :)
Dzoanko..spokojnie,nic sie nie stanie jezeli sie spoznisz..:)
no to dobrze :) choć mam nadzieję,że nie zajdzie taka potrzeba :D
wiecie co... już nie mogę się doczekać :skacze:
tylko muszę sobie jeszcze pędzelki do farbek kupić, mam nadzieję że będą te co chcę, w moim kochanym plastyku :D
Witam. Nie wiem Pazurku czy dostałaś smsa ode mnie, ale na 100% idę na warsztaty.
tak dostałam.:D super!! to moze teraz valia sie skusi??:P
Pazurku......oby lista sie zapelnila szybciutko:D:D:D.....
ja juz sie doczekac nie moge :D
Na liscie mam osoby: dzikakura,nicola,olzunia oraz dudejla... czy wy dziewczyny bedziecie?? prosze o kontakt..:D
Nicola pisala ze jej nie bedzie...Olzunia ma jechac z Agulusia jak dobrze kojarze....Dzika n ie wiem zapytam jej na gadulcu....a Dudejla nie mam pojecia co i jak
aga miala mi pisac co z olzunia..ale nic sie nie odzywa...:(
Pisała ze ma rozmawiac z Olzunia i wtedy da znac czy bedzie a skoro Agulusia bedzie to chyba jednak razem beda jechac....napisz do agulusi....
Tak miały byc razem...ale olzunia skreciła noge:( i nie wiem czy juz jest dobrze z nią...i da rade byc..:)
dzewczynki widzimy sie w sobote:D
bede z Olzunia:skacze:
Ojoj też się już nie mogę doczekać!!!!
I chyba sobie kupie żelik bo mi się skończył :P
Pazurku pisałam z Dudejla i jej nie będzie....
Paula ale szalejesz:P:P
pazurku przelew za mnie i olzunie puszczony zaraz powinien byc na twoim koncie bo puszczalam w pko:D
pazurku zostałoby dla mnie moze pare kolorowych akrylków? ;(
[quote=Paulistka;134765]Szpiluniu moja droga! Akrylkami się podzielimyyyy:skacze:
o 17.15 mam egzamin do pracy 3majcie kciuk
Trzymamy, trzymamy mocno!:skacze:
A więc tak...
Zawody taneczne sobotnie mojej córki odwolane!!!!STOP
Jutro wpłacę pieniążki.STOP
Jeśli nic sie nie zmieniło, przywbywam z korcią i szpilencją. STOP
Teraz musze gwalcić Potfora żeby sie nie dąsał że mnie co tydzien nie ma ( bo widujemy sie tylko w weekendy) STOP
Zaje^^^^^^sie cieszę!!!!! STOOPPPPP!!!!!!
eee no to super jak będziesz huuuuraaaaa
hehe to ekipa się powiększa :skacze: już się nie mogę doczekać :D Może jak już Agalusia będzie to jakiś pedicure frezarkowy? hihihi :D kurcze ale sięcieszę,że Was poznam :*