Nie no spoko :) banan na tzwarzy i wszystko gra!
Printable View
Nie no spoko :) banan na tzwarzy i wszystko gra!
Ja nie widzę w Tym nic śmiesznego :) facetowi najwyraźniej zależy na sukcesach ukochanej więc oddaje swoje łapki dobrowolnie . Ja tam bym chciała żeby mój facet tak się dla mnie poświęcił.
Mąż naszej Divy też ją w taki sposób wspiera:)
No ale rzeczywiście facet miał gest i kobitce swojej dał poszaleć :) A co mu tam i tak mu to zdejmą :)
Mój jak by było trzeba to też by swoje dał tyle że na jeden set u niego to cały żel by poszedł:D
szpila. ja się tylko tak pocieszam, bo przeciez nigdy takich cudnych jak ona nie zrobię, dobrze wiem, że zrobiła je bez pomocy robota:(
---------- Dodano o godzinie 18:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:51 ----------
z tego co widziałam to mąż mistrzyni Polski i v-ce mistrzyni świata Anity Petryszyn-Dopierały też pozwala sobie robić pazury. wiem, bo mi żele przywozi i czasem ma zrobione:D... ale mój za żadne skarby by sobie nie dał nic na pazury nalepić:(
ps. jak ukryć cytat?
tagiem ukryj// Kamis
mój by dał , ale do ludzi by z nimi nie wyszedł ;) ja to nawet na tacie ćwiczyłam kilka razy :D
Hehe mój też dał na sobie poćwiczyć, ale żeby tak chodzić to nie ma mowy ;)
ten pan o którym pisałam 4 posty wyżej to ponoć nosi bo testuje wytrzymałość przy codziennych męskich zajęciach...:D
No mój dla mnie aż tak by się nie poświęcił... jedynie manicure da sobie zrobić, nic poza tym :D
Źródło: Nailpro Polska: Flower Power
te drugie mi się strasznie podobaja:D:D
Mnie się te pierwsze bardzo podobają :)
te drugie super :) a kwiatki bomba !
pazurki kasi są super, a zdobienia z akrylu robi rewelacyjne
flower power rewelacja :) te szpice są piękne :D
Piękne zdobienia, zazdroszczę talentu i pomysłowości tej pani
Ja pierdziu ale cuda, a ten tygrys po kliknięciu w link, szok!! Piękne :buja:
Piękne malowańce :) Różyczki też świetne ;)
Tygrys jest boski w sam raz na konkurs "W każdej kobiecie dżemie zwierze" :D
prześliczne zdobienia :D:D jest na co popatrzeć ;)
Mój jak mi dał kiedyś jeden palec do ćwiczeń to jeszcze go nie dotknęłam już krzyczał, że boli .. :)
Piękne te pazurki :)