A u mnie palma i własnie wróciłam z sanepidu...powiedzieli że nic mi nie powiedzą hahaha dobre, musze do architektury i tam mi powiedzą jak złoże o zmiane użytkowania..heh gupki:/:
Printable View
A u mnie palma i własnie wróciłam z sanepidu...powiedzieli że nic mi nie powiedzą hahaha dobre, musze do architektury i tam mi powiedzą jak złoże o zmiane użytkowania..heh gupki:/:
no to w sumie dobrze ci powiedzieli bo przeciez sanepid nie jest od wnetrz i ch uzytkowania tylko ci z architektury.
u nas jest tak samo,jak chesz w domu studio otworzyc to musisz miec zgode z miasta i ze zrowotnego,musisz miec osobne wejscie,standartowa wysokosc pomieszczenia,WC osobne dla klijetek,2 parkingi tylko dla klijetow,wiec to nie tak prosto jak sie wydaje
niestgety dokladnie
ehhhhhhhh
a wynajac cos kosztuje
A ja padam na ryjka. Dzisiaj miałam na zajęciach kolorystykę i dostałam pracę domową - odcienie ciepłe i zimne we wszystkich kolorach i po kilka przykładów z każdego. Kompletnie nie kumam ciepłych i zimnych turkusów;(.
zjadlam
i sobie siedze
napawam sie tym, ze wlasnie wgralam pierwsza fotke na forum:)
Agusia salatka ze swierzych warzywek
tylko
dietka dietka
aaaa to sie rozumie hehe ale ta pora to dla mnie juz i tak późno heh ja tak max 19 kończe szamać... dobra ide nyny...blanoc:przytul:
hihi no ja o 19 mialam klientke i teraz siadla m i musialam wszamac cos
a ja byłem u moich braci bliźniaków na małej 18 stce takie gnojki były a tu już pełnoletnie :P
Niestety dzieci się szybko starzeją, a my wciąż młodzi:skacze::skacze::skacze:
Aaaaa cóż za pięknyyy dzień :D Ale mam dzisiaj humorek hihihhi :) Tak to jest jak się człowiek hmmm zauroczy :P :wstydek: :skacze:
ja przed chwilka wstalam... teraz jakies sniadanko i sprzatanko mieszkania :)
A ja wstałam z migreną a nie z różowymi okularami ehhh leje od wczoraj wieczora, niezła burza była wieczorem... moze to ta zmiana pogody mi tak dała w kość i jajka mnie też bolą, dzisiaj dzień do d....:/:
a moja mala spi
ja sobie gotuje pierozki i buszuje po forum
własnie wypiłam pyszna kawcie i zjadłam kawałek tortu :D a teraz zabieram się za powtorke matmy ehhh :| bo jutro juz przedostatnia maturka. uhh
a co agniesia moze robic o tej poze przed kompem?
jeeeeeee hihih
no dobre, mala, to widze ze nie jestem sama hi hi........