pewnie po majowce bo Kamisia nie ma ;p
Printable View
pewnie po majowce bo Kamisia nie ma ;p
uuuu...muślałam, że już są prace:/:zazdroszcze tym którzy już je widzieli
No właśnie, też zazdroszczę tym co widzieli. Ja się nie załapałam, bo robiłam pazury do 22:00 i było już po ;(;(;(
Ja też się nie załapałam bo koleżance pazurki robiłam a później na spacerek poszliśmy i wałek;(
cekamy cekamy:)
to ja mam pytanie z innej beczki:D
czyli wyniki beda po 6 dniach roboczych od wczoraj?? bo podejzewam ze wiekszosc widziala je wczoraj jak byly wystawioneCytat:
17.Ogłoszenie wyników odbędzie się w ciągu 6 dni roboczych po wystawieniu prac
jak kamis wstawi prace jeszcze raz razem z ta niewstawiona przez pomylke bedzie dla was zrobiona sonda na 6 dni (od dnia jak kamis wystawi prace)
wtedy bedziecie glosowaly.
takze w tym przypadku nie martwcie sie od nastepnego wystawienia prac,Niestty tak sie stalo ze jedna praca przez przypadek nie zostala wystawiona
ja widziałam wczoraj i naprawdę fajniutkie;) ale niektóre wydają mi się zbyt podobne do prac, które już widziałam kiedyś i swój głos oddam na kogoś, kto wykonał oryginalne, samemu wymyślone zdobienie:)
agulusia na to pytanko, to ci chyba może odpowiedzieć sam wszechmogący Kamis:D chyba, że ktoś jeszcze posiada taką wiedzę:)
a ja się tak zastanawiam, po co te zdjęcia techniczne, skoro i tak głosujemy my i nie każda forumka bierze pod uwagę techniczną stronę paznocki, tylko zdobienie :/
Wiem, że jury też oddaje swoj głos, który traci na wartości przy tylu głosujących.
Szkoda, że nie zdążyłam zobaczyć prac :(
prace sa wystawione dla was znowu
dodalam ta zapomniana prace takze mozecie juz zobacyc w dziale konkursy
kamis jak przyjedzie to tylko rpzerobi logo na fotce
a można jakiś link prosić ?? :)
---------- Dodano o godzinie 11:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:00 ----------
dobra mam
sama ze znalazłam
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...nia-chiny.html
uwaga uwaga
wazne
mala zmiana w regulaminie
17.Ogłoszenie wyników odbędzie się w ciągu 2 dni roboczych po zakonczeniu glosowania
-ankieta do glosowania bedzie wystawiona dla was na 7 dni
cieszę się, że już są bo potem bym czasu nie miała ich zobaczyć
no powiem szczerze, że niespodziewałam się tylu pieknych prac
noooo czyli trzeba bylo jednka trzasnąc jakieś japan style albo animowe bo i tak takowych to ja nie widze :D
byloby inaczej:D
obejrzalam i mam jednego faworyta ,widac,ze wlozylyscie duzo pracy w ich wykonanie :)
jakieeeeeeeeee prace :skacze: dziewcyny zdolniach jestescie :skacze:
Prace rewelacyjne, ale mam wrażenie, że Japonia to nam się tylko z kwiatem wiśni kojarzy. Coś uboga ta nasza wiedza na ten temat :( Ale upatrzyłam już sobie takie jedne...hmmm... ;)
Wszystkie prace bardzo piekne!!!!Jednak bardzo do siebie podobne ale mam swoje perełki na które bede glosowc!!!!pozdrawiam wszystkie dziewczyny i gratuluje talentu!!!!!!!!!!Ja też tak chceeee!!!!!!,,za rok ,może dwa!!!!,,hi hi hi
xena aj bo widzisz wszystkie krzyczaly przeciez mangi nie zrobie bo wszyscy beda mieli mange i tak wszyscy maja wisnie:D hehehehe
ale ja tez mam swoja faworytkę...
naprawde trzeba miec duzo zdolności zeby takie co stworzyć :D
no prosze :)
niektore prace sa godne uwagi :)
brawo dziewczyny za pomysly :)
oj jestem mile zaskoczona, że jest tak dużo prac :) Wyobraźnia działała pełną parą...
Prace jak zwykle swietne!!!Zalapalam sie juz wczoraj na obejrzenie:)
mam dwa typy :] i dylemat ,które lepsze :( chyba zrobie losowanie :D
ja mialam 3 ale juz wybralam
tzn tak mi sie wydaje, jak bedzie sonda to pewnie bede sie dalej zastanawiac :D