Jade kuferek pierwsza klasa :)
Printable View
Jade kuferek pierwsza klasa :)
dzieki dzieki,juz sie nie moge doczekac kiedy go dostarcza.Dzidzia mial byc kuferek a nie ozdobki:)chociarz teraz to chyba i tak go bedziesz musiala kupic bo gdzies to musisz powkladac:)
Jade super ten kuferek :) przez Ciebie też zaczęłam szukać i znalazłam taki: KUFER KUFEREK NA LAMPE UV+GRATIS IMPORTER FV SS! (662773864) - Aukcje internetowe Allegro
ten czerwony mi sie podoba :) co myślicie?
Mi się podoba.. taki seksiasty jest :D :skacze:
no Madziu kuferek fajowy . ja to sie napalam na taki za 359 czy cos kolo tego taaaaki duuuzy jak Jade i rozowy :D
dziekuje dziołszki :*
jeee znalazłam sponsora na mój kuferek :D:D:D kochany mój Gamoń ;)
Madziu odstą◘p mi go na tydzień haha :skacze:
Po co na tydziec wystarczy pare godzin na wybranie wszystkiego co potrzebne, on zapłaci i juz ;P
Tez Go poprosze xD
Madzialena czerwony:)a ja musialam zadzwonic i sprawdzic czy dostali moje zamowienie,bo na maila nie wyslali potwierdzenia a ja chyba a raczej napewno zle napisalam adres maila.Wszystko jest ok jutro albo w srode juz go bede miala:)Oczywiscie maz mnie wyzwal ze jestem sierota zamazana i adresu nie potrafie napisac,a jak zamawialam oriflame to zlozylam dwa takie same zamowienia,ale naszczescie jedno skanseluja.
hehe ale on nie zawsze ma takie dni :D dzisiaj ma akurat dzień dobroci :)
wystarczy popiszczeć przez 5 minut i sie lituje :D
hehe to może zrobimy grafik kto kiedy pożycza mojego chłopaka :D tylko nie wiem czy jego konto to wytrzyma ;P
Madziu to mnie też wpisz do grafiku, mnie tez! :skacze:
Madziu pamiętaj ja byłam pierwsza :P
a ja druga !! to bardzo wazne miejsce :D
Ja w końcu zrobiłam fotki moich ostatnich zakupów;]
kostiumik :], bluzeczka, która jak się popsuje to juz ma drugie zastosowanie oczywiscie jako siateczka do paznokci :skacze:, bluzeczka ( to tylko jeden kolor bo mam jeszcze dwie takie same :) ciemny róż i oczowalący żółty) z mamusia na spółkę 3 bluzeczki mamy.. innych nie zrobiłam zdjęć bo dziś poszła w żółtej a różowa w praniu no i ostatnie kolczyki :love:
Super ciuszki,bardzo mi sie podobaja:)
super kolczyki :D :D a i podoba mi sie jeszcze ta pierwsza bluzeczka :D
Natalko śliczne ciuszki :) mam taka sama bluzeczke koronkową jak Ty tylko że zielona :) kolczyki piórka boskie.. :love: oddasz mi je? :D
'ale ta bluzka tez jest zielona :P łee taki ddziwny kolor nie lubie :huh: no ale cóż :D
nie oddam bo dopiero wczoraj kupiłam i jeszcze nie nosiłam :P nie zdąrzyłam się nimi nacieszyc.... e tam ale te piórka takie sobie... ładniejsze były takie fioletowe i różowe :love: ehh.. no ale ja potrzebowałam żółte to mam żółte... i tylko 5 zł !!:skacze:
a to mój zakup dziś dotarł do mnie Załącznik 4521:yess:
juz pisałam ze super ! :) ahhh
Natalia super zakupy:) też sie zastanawiałam nad tą bluzeczką z Tally Weijl'a ale doszłam do wniosku, że nie będę miała gdzie w niej chodzić :) i kolczyki też fajne:D
Miniczko super, pojemny kuferek :)