dymciu kopytka sa z samych ziemniakow bez sera przynajmniej u mnie tak jest
Printable View
dymciu kopytka sa z samych ziemniakow bez sera przynajmniej u mnie tak jest
u mnie też tak jest, że kopytka bez sera.
dymciu mi sie wydaje że normalnie:D jak dla mnie klasyczny obiad, przecież nie pisze że robie 3tony każdego dania:D dla mnie za to sama zupa wydaje sie mało:D zresztą mój to by poszedł na miasto zjeść jak by samą zupę dostał:D:D
A u mnie będą dzisiaj pieroooogi :) z ziemniakami i kapustką z dodatkiem grzybów :)
szef kuchni poleca znowu kurczaka (ble...) na głebokim oleju,podsmażaną kukurydzą,soso czosnkowy + frytki...Pani domu w końcu w domu :P
Miała być królicza rozkosz (wg przepisu od Asi :*) ale nic swiezego nie było :( ( cip cip króliczki...gdzie jesteście?;) )
emi podsmażasz kukurydzę w kolbie? ja gotuję a takiej jeszcze nie próbowałam
u mnie dzisiaj spaghetti:]
ok to zrobię, jak się potrujemy to twoja wina:D:D tyle że ja masła do smażenia nie używam bo ponoć trujące, tylko kasi czy czegoś w tym stylu:)
dzisiaj to były ruskie pierogi a jutro to nie mam pojęcia może coś tu wyczytam ciekawego bo czasem to mi brak już pomysłów
dziś miałam ryz z gulaszem
wczoraj schabowe a dziś dzien dziecka - pizza:) jutro grillowane mięsko
a ja dzis zrobilam bialy barszczyk na bialej kielbasce i mielone (na 2 dni)
dziś za bardzo czasu nie było więc tylko zupa pomidorowa
ja dziś miałam szczawiową z jajkiem :D mniaaam
Wiecie co ?? Ja powinnam chyba mieć z pięcioro dzieci ,bo nie umiem mało ugotować :D Jak robię zupę ,to zawsze wyjdzie mi ogromny gar.Wczoraj zrobiłam spagetti ,to chyba przez tydzień będziemy jeść :D
smażone ziemniaczki + surówka z kapusty pekińskiej i pomidorków + mielone
a ja właśnie nie lubie gotować dużo, smaku nie umiem dobrać., a jak mało to zawsze (prawie:) ) wychodzi idealnie:)
dziś jeszcze nie wiem co u mnie, na razie kawa:D
pierogi ruskie :D
syf w domu a ja wolalam poswiecic wiecej czasu na zrobienie obiadku ktory chodzil za mna od kilku dni haha
no to teraz.. mycie garow i sprzatanie.... bleee
a u mnie bigosik i naleśniki z serem :)
a u mnie znowu pizza
Dzisiaj na szybkiego żeberka z pomysłu na...
Moim zdaniem moglby by byc ciut pikantniejsze,no ale i tak wyszły super :) miesko było cacy ale to mała zasługa moczenia go w piwie całą dobę ;)
Na jutro skrzydełka z rękawa ;)
Teraz wszystko będzie z piekarnika muhahaha (szyderczy śmiech grozy)
a ja dzis po pracy mialam pazury wyjazdowe wiec nie mialam czasu na to aby cos zrobic i nawet nie wiem co bylo i czy w ogole cos bylo
pewnie kanapki albo kebab:D
u mnei dziś pieczone
u mnie dzisiaj placki ziemniaczane, więc będę głodna chodzić ;)
a u mnie pipca :D chce ktos ? :P