Widzę że w stosunku do ciebie stwierdzenie kobiet zmienna jest, jest jak najbardziej na miejscu, ostatnia fryzura wydaje mi się że służy ci najbardziej
Printable View
Widzę że w stosunku do ciebie stwierdzenie kobiet zmienna jest, jest jak najbardziej na miejscu, ostatnia fryzura wydaje mi się że służy ci najbardziej
hehe dziękuję bardzo :*
trzeba trochę eksperymentować :P
a mi się najbardziej podobasz w tych środkowych włoskach :)
a mi w blond:D
bo Ty blondynka i jestes za blondynkami xd :P
hehe dzięki :* potrzebowałam radykalnej zmiany :) i czuję się w takich włoskach świetnie :skacze:
asiek mi tez w blond sie podobasz najbardziej :P
milenka no no , a jak sie czujesz w takich wloskach?? :)
a ja sobie grzywke ciachłam haha
ja też sobie grzywkę ciachłam sama:D
dawaj fotke :D porownamy ktora bardziej krzywa :D haha
DymciA pokazuj grzywke!
świetna grzywka :D:good: ślicznie
ooo pięknie !! :) nie bałas sie ze krzywo pójdzie ?;P
moja grzyweczka od ostatniej wizyty u fryzjera juz odrosła i nie chciała sie dobrze układac, wiec tez ja troszke podciełam,a le to ciezko bo lewa ręką musiałam... masakra... ;P no i srednio co dałam rade... jednak moje obciecie to to nie to samo co u fryzjera :D
Ja nie ufam fryzjerom,bo zawsze mi zrobią inaczej niż chce to sobie sama obcięłam:) teraz mi ciut odrosła i sobie biorę na bok, bo nieprzyzwyczajona jestem do prostej...
ja to mam juz wprawę ile razy siostrze włosy obcinałam
a masz miminka :P :P krzywa - grzywa:P:D
a moj Marcin sie smieje ze kleopatra jestem :P
xxxx
skąd ja to znam...KLEOPATRA:D fajną masz fryzurke ale......rzeczywiście troche krzywa hehehehe żartuje:D
jest jest krzywa :D
ale i tak siedze w domu wiec nie podcinam bo wlasnie taka dlugosc chcialam a jak zetne to juz nie ebdzie to :( podrosnie za niedlugo i wyrownam :P
asiek Tobie to w każdej fryzurze ładnie :*
kurcze wy to macie ciekawe fryzurki...
ja mam swoja nawet nie pamietam od kiedy ...... jedyne co zmienilam to kolorek z blondu na czarny :P ale swietnie sie w nim czuje:good:
:slina:kurde piękne masz te włoski:):):)
zawsze marzyłam o kręconych włosach....
nooo, cudne, ale ja nie umiem zapuścić włskow!!!
no dzieki :) ... ja to sobie nie wyobrazam miec krotkich.... wiec dalej zapuszczam.... i tak naprawde to kocham swoje loczki chociaz nieraz doprowadzaja mnie do szalu.... zwlaszcza rano:D:D bo uporzadkowac je na glowce nie jest tak latwo:P:P
eveli masz niesamowite włosy!!!!!! W pierwszej chwili myślałam, że to peruka. Normalnie Ci zazdroszczę, bo moje przy Twoich, to jak pięć minut na dużym zegarku.
hahahhah..... dobre :) nie to moje naturalne chociaz zaczely mi sie krecic dopiero jak mialam 21 lat a wczesniej mialam zupelnie proste... i nie wiadomo dlaczego....ale zawsze chcialam loczki....
Miminka swietnie Ci w tej grzywce :)
Eveli a Ty masz fajne, krecone wlosy...moje sa ciezkie i niestety nawet lokow nie moge zrobic bo zaraz klapna :( juz probowalam na wszystkie sposoby...