Gratuluje wszystkim dziewczyna...cudowne prace...wiedziałam że nie było sensu wysyłać pazurków...te były moje....wrrrr.....
http://images38.fotosik.pl/683/7ef96e494243d062m.jpg
Printable View
Gratuluje wszystkim dziewczyna...cudowne prace...wiedziałam że nie było sensu wysyłać pazurków...te były moje....wrrrr.....
http://images38.fotosik.pl/683/7ef96e494243d062m.jpg
piękne!! i te kolorki :slina: w tyłek masz ode mnie za niewysłanie :aty: żeby mi to był ostatni raz :nunu:
A że tak zapytam. Jakieś dyplomiki to kiedy będą???
Będą oczywiście, myślę że do dwóch tygodni :)
Serdecznie gratuluję kobitkom które stanęły na podium i zostały wyróżnione - piękne prace :ok:
Dziękuję za medalik :*
Ja również dziękuję za medalik:)
i ja dziękuję:)
:* za medalik ;)
i ja również dziekuje :*
ja też dziękuję za dyplomik :) kurcze nie spodziewałam się, że moja praca spodoba się publiczności :) dziękuję za głosy :*
ja rowniez dziekuje jestem z niego mega dumna:kooffa:
sweet przez te twoje pazurki zamkłam sie w sobie:ok:
ja tez dziekuje za medalik :) i za super zabawe:)
Ja również dziękuję za medalik...miodzio sprawa
tak :) dyplomy dostaniemy na maila :)
Ja rownież dziękuje za medalik:*
Jestem bardzo ciekawa jakie będą dyplomy;)
Rywalizacja była ogromna a wzory bardzo ciekawe, wszystkie wyjątkowe. Tym bardziej należą się wyrazy uznania dla zwyciężczyń i wszystkich biorących udział w tym konkursie. Lady’s Nails Cosmetics serdecznie gratuluje kleo, która zajęła I miejsce.
Cieszymy się możliwością sponsorowania konkursów na tak wysokim poziomie i jednocześnie zapraszamy wszystkie uczestniczki tego konkursu do wzięcia udziału również w Wielkim Konkursie FOTOPAZNOKCIE, którego jesteśmy organizatorem.
Jeszcze raz gratulujemy
LNC
hm.......trzeba by było coś wysłać.....
dziewczyny kiedy możemy się spodziewać dyplomików?
Dyplomy są zrobione, teraz zostało tylko wypełnienie ich i wysłanie, więc zapewne niebawem będą ;)
Dypomy rozesłane, bardzo dziękuję wszystkim za udział i tak fajną zabawę :)
jakby ktoś nie dostał proszę o info na pw
Dyplomik dostałam dziekuje bardzo...cudowny wrzuce do kolekcji...jeszcze raz dziękuje
ojej.. to mój pierwszy pazurkowy dyplom, do tej pory miałam same za osiągnięcia sportowe i konkursy intelektualne. :placz: :placz: Jest przepiękny, dziękuję bardzo bardzo bardzo :kwiatek:
merci za dyplomik ,ktory jest bardzo ladny oczywiscie :)