mi to już nawet katalogu z firankami nie przysyłaj± ;(
Printable View
mi to już nawet katalogu z firankami nie przysyłaj± ;(
ehehehe, zaraz poszukam fotek:D
---------- Dodano o godzinie 22:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:48 ----------
możesz się zalogowac na tej stronce i zamówić bezpłatne katalogi Zamów każdy bezpłatny katalog - za darmo
Jaki¶ czas temu zalogowałam si± na innym forum o pazurkach iii......w¶ród postów znalazłam ofertę bezpłatnych próbek żeli z PB.... .....wysłalam adres i dostałam........zobaczcie poniżej....:nie_powiem::D
......i ja połakomiłam sie na probki Lacoste:D
eh mnie te firanki szybko przyszły... dzi¶ wam pokaże co ja dostałam za darmo. Wstawie fotke... Kurcze tak czaiłam na tego rossneta a tu gówienko:(
jelsi ktos ejest zainteresowany bezpłatnymi próbkami perfect beauty piszcie do siedziby w nowym s±czu do Magdy napewno powysyła:D
oki doki:D
A ja pisałam i nie dostałam:(
ja rowniez jestem zainteresowana
mojj email to:
madziatipsy@gmail.com
prosze o jakies dokladniejsze informacje.. pozdrawiam
podajcie linka na katalog z firankami:D
hej!! dzięki za to, logowanie, jeszcze dużo brakuje ale może się uda:)
dziewczyny ja nie wysyłam próbek:) piszcie do głównej siedziby w nowym s±cu do Magdy to napewno proóbki dostaniecie:D
piszcie na maila
sklep@pbnails.pl
:Dja tez chce!:)
Ja wysłałam zapytanie, co muszę zrobić, żeby te próbki otrzymać i wystarczył adres:) więc cierpliwie będę czekac na listonosza;)
:)
Tez wysałam... tylko żeby sie tam nie przerazili ile osob nagle napisało ;P
no, i ja wysłałam..:)
ja tez wysłałam:)
diagnoza
jakie¶ próbki - po wypełnieniu - pojawi sie wynik diagnozy skóry i dobrane kosmetyki - wtedy można zamówić próbki owych kremów
ja dzi¶ dostałam wkładki SENI LADY
ja tez wyslalam. a nie potrzeba podawac np certyfikatow??
aby dostac zele?
mi nie wyswietla sie strona z DIADNOZ-Y
:(
dziewczyny wiecie moze cos na temat tych prezentow z rossnetu?
nie trzeba certyfikatu:)
tak z pb dostałam maila jakie produkty mnie interesuj±