-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
u mnie dzisiaj odmiana, delikatesiki, pierwsze w życiu rzęsy tej dziewczyny więc nie przesadzałam bo i niestety też nie ma za bardzo jak na jej rzęsach poszaleć :( a szkoda bo rzęsy w same w sobie idealne do klejenia aż mnie korciło żeby tego kociaka bardziej wyciągnąć, ale nie chciałam dziewczyny zrazić, wyszła zachwycona :)
aha zapomniałam:
NL 0,15 8, 10, 11 mm
Evo 0,2 10, 11 mm
-
Zen, nie dziwię się :) są śliczne :)
-
-
Marchewkowy dziękuje ślicznie;) bardzo mi miło . Ja tez raczej jestem krytyczna , pięć razy zastanawiałam się czy wstawiać zdjęcia czy nie ;p
Happy - super aplikacja , widać właśnie po oczkach ze klientka uradowana ;)
Zen - super wyszły!!
-
Zen, jaki to profil? B?
pięknie wyszły
-
-
Zen suuuuper:D:D i kolejna ofiara została zarażona wirusem rzęsowym:D założę się że już sobie siebie nie wyobraża bez rzęs :skacze::skacze:
-
wygąda na to, że tak :D jeszcze nie miałam takiej, która by się nie zaraziła :D a wręcz każda zaraża inne kobitki :)
-
Uzupelnionko wstawie zeby kto nie pomyślał że juz zaprzestałam klejenia rzęs heeh :) O fotka zapominam
http://forum.wzorki.info/members/153...cture26295.jpg
Pokaże wam jeszcze jakie mi założono rzęsy :( Nie do konca jestem zadowolona z efektu. Ja pracuje na naszych Evo rzęskach i są naprawde dobrej jakosci. Zapytalam na koniec o firme rzes ktore mi zaklada i uslyszalam: Black Lashes wiec szalu nie ma. Ogólnie nigdy w życiu sie tyle nie napłakała. Bałam sie w trakcie klejenie gdyz pani ani razu nie zerknęla czy gora z dolem sie nie skleja. Edytka dzieki Ci bardzo ze nauczylas mnie aby tego dokladnie pilnowac bo ja nie moglam otworzyc oka. Malo tego ona sobie nie mogla poradzic z odklejaniem moich rzes dolnych od gornych i ostatecznie po probach zrywania MASAKRA poodcinała je nożyczkami bo nie bylo innego wyjscia. ... Fot w zalączniku
Muszę powiedziec ze nasze dziewczynki super szkoleniowce. Nie ucza fuszery bo ja nie mam komplikacji przy aplikacji... No i rzęski też wyglądaja estetyczniej niz te ktore obecnie ja noszę wykonane przez kolezankę po fachu
Dodam jeszcze ze to fotka w dzien aplikacji rzes. Oczko zmeczone, ale to nic. Zobaczcie ile rzes ominietych. Tragedia...
-
fajoowe :) tylko ja do zdjęcia zdjełabym tą taśmę ;)
-
-
Ewelina no nie zazdroszczę Ci tych rzęs-można się wkurzyć...
A policzyła Cię za całą aplikację? No dobra już nie podnoszę ciśnienia :D
A może trzeba się zgłosić z reklamacją? Bo jak tak Dziewczyny będą przyjmować taką "fuszerkę",to nigdy nie wypleni się tych pseudostylistek rzęs ;/
-
o kurcze nieciekawie to wygląda :( ominietych jak ominiętych ale na dokładke te co przyklejone są za daleko od powieki. No i jakieś takie dziwne grudki z kleju .... szczerze współczuję i ja też bym je reklamowała albo po protu sama zdjęła :( a ta 'stylistka' wiedziała, że ty też kleisz?
-
Evelina, śliczne rzęski zrobiłaś, ale zgodzę się z Zen., że taśma straszy.
Ja chodziłam do kilku stylistek, zaufanie mam tylko do dwóch, które mogę szczerze polecić. a pozostałe nauczyły mnie, czego nie należy robić, by klientka nie cierpiała.
Zen., ładna aplikacja, a klientka ma bardzo ładny kolor, takiej zieleni u mnie nikt nie ma :(
dodaję zdjęcia norki 100%. C 8-10-12mm klientka zawsze nosiła 1:1, a tu spojrzała w lustro u powiedziała "o, f*ck! takich rzęs jeszcze nie miałam" właśnie się zastanawiam, co miała na myśli :huh:
-
Cytat:
Napisał
Iraa
Ewelina ... A policzyła Cię za całą aplikację?
Tak kochana. Normalnie skasowała :/
Cytat:
Napisał
Zen.
...ale na dokładke te co przyklejone są za daleko od powieki. No i jakieś takie dziwne grudki z kleju ....
...a ta 'stylistka' wiedziała, że ty też kleisz?
Część za daleko a część do powieki przyklejone i kłuły mnie jak diabli jak spałam.
Co do grudek kleju: Jak mi rzęsa odpadła to wzięłam ją na rękę a na niej tona kleju.
Cy wiedziała że kleje. Tak, wiedziała. Juz umawiacąc sie mowiłam ze tez robie 1:1 ale niestety samodzielnie sie założyc ich nie da. Ja bym sobie nawet zanotowała w notesie przy takiej klientce że rzęski muszą być pełęn wypas i profesjonalizm gdyż osoba sie zna na rzeczy i aby móc pokazac co sie potrafi.
Cytat:
Napisał
marchewkowy_las
Evelina, śliczne rzęski zrobiłaś, ale zgodzę się z Zen., że taśma straszy.
Ja chodziłam do kilku stylistek, zaufanie mam tylko do dwóch, które mogę szczerze polecić. a pozostałe nauczyły mnie, czego nie należy robić, by klientka nie cierpiała.
Taśma bo lepiej mogę wam pokazać jak wykonane klejenie bo na skorze mniej widać. Nie ma to jak białe podłoże.
A ja byłam na rzęskach po raz pierwszy ponieważ po osobistej aplikacji moim klientkom poprostu im zazdroszcze. No i mam tak jak piszesz: nauczyło mnie, czego nie należy robić, by klientka nie cierpiała. Ja się tak u niej napłakałam że hej...
-
marchewkowy. to napewno bylo z zachwytu. rzeski cudne gesciutkie ale nie przesadzone. ajj zazdroszcze Wam takie cuda robicie ;)
-
Wczoraj do jednej z Was pisałam,że już dawno nie miałam klientki na 1:1 od kiedy zakładam norki a dziś niespodzianka :P Pani pierwszy raz w życiu odważyła się na "coś nowego" hehe (pierwszy raz-kiedy to było?) :D
Poprosiła o baaaardzo naturalny efekt (coś mam do takich szczęście),ale żeby w końcu miała rzęsy ;) mam nadzieję,że następne będą norki i troszkę zaszalejemy ;) rzęski bardzo jasne,cieniutkie i małe...Evo diamond silk B 0.1 8 i 10
-
o ranyy jakie delikatesiki :D super :)
-
Iraa, ty naprawdę masz wyjątkowe klientki :) efekt naturalny jak najbardziej udany :ok:
-
Marchewkowy no niestety albo stety-już sama nie wiem,ale własnie takie klientki mnie odwiedzają ;)
Już niedługo wpadnie pani,która lubi 100% ido tego nieco dłuższe,więc będe mogła poszaleć :)
-
ja też poszłam na uzupełnienie.. rzęsy ładne.. alee.. tyle mi nie dokleiła.. spieszyła się chyba.. więcej do niej nie pójdę!!:o
-
zakochałam się w połączeniu granatu i fioletu. nigdy do dziś nie łączyłam te dwa kolory na jednym oku.
nie mam ostrego zdjęcia na otwartych oczach, liczę na to, że uda się go zrobić w tym tygodniu, bo będziemy kleić na to kryształki :skacze::skacze: w końcu i do mnie zawitał ktoś odważny :cwaniak2:
-
super wszystkie rzesiska dziewczyny
Evelina, trochę Cie skrzywdzila ta laska. Ech.. co tu duzo mowic
-
marchewkowy super rzesiory :) ja bym tez chciała kolorowe - cieniowane fioleciki :) baardzo ale nie ma mi kto zrobić :(
-
wreszcie klientka "normalna"...:D noreczki