ja nigdy nie robiłam czystego french.. pierwszy raz na konkurs ;]
Printable View
ja nigdy nie robiłam czystego french.. pierwszy raz na konkurs ;]
ja nie lubię samego frencha
ja też właśnie nie...
i tak nie jestem zadowolona z mojej pracy konkursowej....
ja też nie jestem ale lubie czystego frencha, uważam ze subtelny:)
Czysty french jest śliczny:love: ale mnie osobiście jego wykonanie za pomocą żelu wykańcza. Natomiast akrylem bardzo lubię go robić - bo po prostu nie spływa. Dzisiaj dostałam już akryl więc odetchnęłam z wielką ulgą.
Skończyłam robić pracę do konkursu, a teraz muszę poczekać, aż mąż wróci z pracy, bo nie ma mi kto zdjęć zrobić:(
a ja jestem w trakcie wysyłania zdjeć ;))
No, no jak dużo prac teraz idzieee :D Tylko szkoda że tak późno wyniki będą.... ;(
a wogóle kiedy są wyniki? ;D
ja tam i tak nic nie zajmę, więc co mi tam ;p
No to poszło. Zdjęcia wysłane. Proszę o informację jak dojdą:)
:)
no to mamy już więcej prac niż w poprzednim konkursie :)
No i o to chyba chodzi:good:. Dziewczyny ćwiczą rękę i się rozwijają, a Wy będziecie mieli ciężki wybór:P.
Szkoda tylko, że kobitki nie wieżą w swoje możliwości i tak mało jest w grupie stylistek:(
dla mnie szkoda ze nie mozna na naturalkach :(
wow ile sie nazbieralo prac :skacze:
a co to znaczy?? to znaczy że zyby być stylistką na forum to mozna mieć certyfikat nie z kursu tylko jakikolwiek certyfikat dotyczący pazurów??
ja wiem że i tak bede oceniana jak stylistka:P bo juz sie na poczatku przynałam ze jestem samouk ale robie pazury 3 lata i jedyny certfikat jaki mam (a właściwie maiłam do rozpoczęcia konkursu) to z warsztatów doszkalających w pajecznie:D
Woszczurku zizi chodziło chyba o to ze po konkursie dziewczyny co były pasjonatkami prześlą certyfikaty i moze okazać się ze robią pazurki z certyfikatem juz od daaawna ale dla konkursu sie nie ujawniają heh ja przynajmniej tak zrozumiałam, ze tak moze byc heh
aaaaaaaaaaaaa!! :glupek: :glupek: :glupek: no tak tak!! może tak być... no widzisz kochana!! ja jestem na tyle uczciwa:D zę zaraz sie do wszystkiego przyznaję:D że innych biorę za takich samych uczciwych jak ja... może dlatego na to nie wpadłam ze ktoś "dla wygranej, " może sie czaic... co nie oznacza że tak może być...
jedna praca niestety odpadnie jesli wlascicielka nie bedzie miala wystarczajacej liczby postow
(biedna ziziz tak sie przejeła ze az na gadu do mnie napisała- juz wyjasniłam o co chodzi ale zrobię to też tu zeby nie było ze jakas obrazalska jestm czy cos:P)
ja sie nie gniewam tylko zawsze jade na tzw "ofiare holokaustu"- jak to mówił moj prof z fizyki:P
zawsze sie do wszystkiego przyznaję, nie lubie kłamać, bo jak sie poplącze w zeznaniach to tylko kapa i smiech na sali- więc wole od razu prawde w oczy;P
tylko mój mąz mówi ze każdemu sie z wszystkiego wyspowiadam i przyznam tylko nie do niego:P
a jezuuuu jaka ze mnie jest D*** wołowa ;( ;( myslalam ze prace do wczoraj sie słalo !!! a dzis zrobilam za******ego frencha a tu patrze i do dzis mozna slac.... aaaa po co ja konada dawalam ;( buuuu no i nie bedzie mnie w konkursie bo juz teraz nawet na sobie nic nie ukulam ;(
basieńko jak się zepniesz to może zdążysz:good::good::good:a dobra jesteś to dasz rade:skacze::skacze::skacze:
nie ma szans... jestem od 6:30 na nogach ... o 8:00 zaczelam pierwsze pazury a przed chwila wrocilam z ostatnich... tzn tak o 21 ...
prace sa juz przeniesione
ale poczekamy na kamisa
do tego musze napisac ze najprawdopodobniej 4 osoby odpadna
gdyz:
dwie prace wyslane byly niepelne
i dwie osoby nie maja wystarczajacej liczby glosow