Paulina-jakie super neonkowe kolorki:)
Printable View
Paulina-jakie super neonkowe kolorki:)
mi się te 2 podobają:):)
Śliczne wszystkie te pazureczki :D:D:D:D
piękne Wasze pazurki :]
kilka moich
natalia_p8 piękne szpice i zdobienia:) załóż swój album:master: fajnie by było zobaczyć wszystkie twoje prace zebrane razem:D
"natalia_p8 piękne szpice i zdobienia:) załóż swój album:master: fajnie by było zobaczyć wszystkie twoje prace zebrane razem:D"
jestem tu nowa :] i powoli się uczę, szperam na forum :D , mam nadzieję że jeśli wszystko ogarne to go założe hihi ;)
natalia, wow :szczena:, zdolna dziewuszka z Ciebie
piękne prace
nooo zdolniacho jedna :D
bardzo fajne zdobienia!!!!:):)
Natalia świetne zdobienia, rewelacyjne pazurki
natalia-piekne prace
Świetne szpicki natalia!
Swietne pazurki:good:
Witam, Oto moje szpice :D i proszę o opinię :) http://img4.imageshack.us/img4/1906/paznokcie01.jpg
natalia wymiatasz na forum pod względem szpicy :wow::wow::wow:
Pinky czaderskie nic dodać i nic ująć :wow:
Też mam kilka prac ale niestety moje klienki nie chcą takiego kształtu :( boją się jakos tylko nie wiem czemu :huh: jak dla mnie są dużo dużo wygodniejsze :D
przepraszam ,ze ostatnie foto odrostu ale nie miałam innego, alr to o wzór chodzi :)
dziewczyny wszystkie szpice powalające:):)
pinky Twoje szpicorki sa przeurocze!! niby nic a mi normalnie az sie milo zrobilo jak na nie patrze :D
swietne szpice pinky, paackaa:good::D
Piękne szpicorki !! :love:
pinky i paackaa fantastyczne Wasze szpice
yhyhy odjechane az miło oczko zawiesic:wow:
śliczne są te Wasze szpice :)
i jeszcze jedne :) Tylko moje prace nie umywają się do waszych ..... nie mam wyobraźni :( Brak mi pomysłów ;( http://img44.imageshack.us/img44/5180/50805584.jpg
nie narzekaj, wzorek bardzo ładny:* śliczne połączenie kolorystyczne;)
śliczne szpice bluenails:good::)
extra dziewuchy :) podobaja mi sie Wasze prace :) staranne i piekne..co drugie ladniejsze...milo popatrzec :)
cieszę się bardzo, że się Wam podobają
dziękuje bardzo za miłe komentarze:)
troszkę ciemniejsze:D
tu troszku jaśniej :P Ciekawe zdobinie? Może jakieś "krok po kroku" ??
Swietne prace ja jeszcze duzo musze sie nauczyc zeby dojsc do wprawy!
bluenails:D widze kolejne pazurki, świetne
Wiem, że Wasze pazurki są o wiele piękniejsze...ale chciałam Wam pokazać moje pierwsze szpicki :skacze: idealne nie są...ale się uczę :wstydek:
asiek jak na pierwszy raz to bardzo ładniusi