no jasne ze tak!!! kwas foliowy powinnas juz dawno brac jesli planujesz dzidzie :)
Printable View
no jasne ze tak!!! kwas foliowy powinnas juz dawno brac jesli planujesz dzidzie :)
tak... ja biore prenatal classic identyczny skład co feminatal ale feminatal strasznie drogi... 30 tabl-60zł a ja za prenatal 100tabl.-50zł takze dostałam od lekarza polecenie brania kwasu jak sie staram a nie jak juz zaszłam :D o ten prenatal wypytałam w aptece czy to to samow składzie i prenatal ma nawet troche wiecej witamin :D
biore od 1 mies:) żeby nie było:)
no to masz szczescie ;) hihi... ja tez biore chociaz narazie nic pewnego ... ale mam nadzieje ze jutro sie dowiem :)
tez jutro ide do gin:) ale niestety nic sie nie dowiem takiego:/
mi powiedzial że ciaza bedzie ale nie wiemy jaka... moze yc pozamaciczna... wiesz jak mnie dziad nastraszył??
poza tym mowi ze sa mozliwosci odrzucenia ciazy przez organizm albo moze byc cos nie tak z plodem i twedy podtrzymanie nawet tabletkami nie pomoze jak plod np. sie zle komorkowo podzielił...
tak mnie nastraszyl przy pierwszej wizycie
a od którego w usg widać?:P
i w kórym byłaś?:)
---------- Dodano o godzinie 12:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:45 ----------
A czy znikajacy trądzik może być oznaką ciąży?:)
poczekaj policze
ostatnia miesiaczka 16.12 a 13.01 zrobiłam test ciazowy ten z apteki potem drugi 15.01, u lekarza byłam w sobote czyli 16.01 a bete zrobiłam w poniedziałek czyli 18.01 i wyszło że mam 3400 jednostek czyli 4-5 tydzień
A czy znikajacy tradzik może być oznaką ciąży?:)
heh nie wiem mnie wywaliło :D
na potege... dlatego mam doła bo jestem brzydka:D
Mi znikaja:P prawie już nie mam :)
to chyba dobrze:)
:)
Dzięki:)
no ja tak pod koniec stycznia miałam pierwsze usg i tez dopochowow to dopiero pecherzyk sie pojawił... potem po 10 dniach była juz fasolka z tętnem a teraz juz pełny dzidziuś :D i słyszałam jak serduszko zasuwa... :D zreszta przeczytaj od poczatku nasze posty to zobaczysz:D
Czytałam:) Sporo tego,ale przeczytałam:) :):):):D:D:D
a wiec dziewuszki... otwierac szampany :D jest druga mocna i wyrazna krechaaaa!!!!!!!!!!
Gratuluje Kochana :) cieszę się razem z Tobą :)
A NIE MOWIŁAM?????????????????? A NIE MOWIŁAM?????????????????
wiara czyni cuda ja zawsze wierzyłam i widziałam ta bladziutka kreske :D
witaj wśrdo ciezarowek :*:*:**::*:**:
no to mamy juz dwie nastepne ciezarowki :D
Witamy w naszym gronie Basie i Annamon :*:*:*
after nie ma musze jako zastepczyni powitac nowe inkubatorki :D
oto jest i ona ....
Ale fajnie!!!! Nasze grono sie powieksza:) A wiec teraz dziewczynki uwazajcie na siebie i dbajcie:) buziaczki
No i oczywiscie ogromne gratulacje:)
Basiu ja mialam troche bledsza:D
serdeczne gratulacje:D:D
:):):):):):):):):):)
Ja też gratuluje:)
:):):):):):):):):):)
JA byłam dzis u gina:)
I mi powiedział tylko że bedziemy obserwować, ponieważ mam powiększone endometrium:) Robiłam test ciążowy z moczu rano i wyszedł dodatni:)
Mam nadzieje że Mi też sie uda:)
Pozdrawiam:)
ooooo i Agusia też :D
Temat dotyczy ciąży porodu i połogu po porodzie. tu możecie wkejać linki odnośnie wszystkiego co dotyczy ciąży i porodu.
porady doświadczonych dla Początkujących.:*:*:*
A TO KILKA CIEKAWYCH MATERIAŁÓW NA TEMAT CIĄŻY PORODU I POŁOGU.
Co wolno, a czego nie wolno w ciąży? | Ciąża, poród, wychowanie - parenting.pl
Ftalany przyczyną wczesnych porodów? - Planowanie ciąży - Dziecko w INTERIA.PL - ciąża i wychowanie dzieci, planowanie ciąży, forum dla rodziców
Twoja ciąża - I trymestr ciąży
http://www.pampers.pl/pl_PL/Pregnanc...s__ongoing_sem
Połóg - co Cię może zaskoczyć? | Po porodzie | CIĄŻA
Połóg po cesarskim cięciu
Połóg ? Wikipedia, wolna encyklopedia
Ciąża i poród - Połóg - okres poporodowy. Zmiany po porodzie
Miłej lektury:*:*:*
:kooffa:Basiu gratulacjeeeee:kooffa:http://www.uratujzycie.pl/pliki/Image/szampan.gif
Basiu-gratuluje!! wiedzialam :)
Basiu moje serdeczne Gratulacje ! :) ciesze sie razem z Toba :)
teraz prosze bardzo na siebie uwazac !
Barbara gratulacje!:kwiatek:
ale gratulacje również dla Julity SWEET-KI, która urodziła zdrową śliczną córeczkę :skacze: Mała miała 4060 g i 54 cm, więc nie taka mała heeh :ok:
Julitko gratuluję!!!!!!!!!!!! :*:kwiatek:
no i o jedną mniej :D cza nowe przyciągnąć hyhy :D
Śledzę ten wątek ale na razie nic nie wpisywałam bo nie mam czym się pochwalić (JESZCZE;]) . No ale muszę poprostuy musze :
GRATULUJĘ BASIU!!!!!!!!!!!!!!!:przytul:
Piękne kreseczki :*
O o o to dzisiaj jest szczęśliwy dzień forumkowy:skacze: :skacze: :skacze:
Agusiu - gratuluje!
Basiu skarbie strasznie się ciesze!!!!! Gratuluje i normalnie chciałabym Cię teraz zobaczyć bo musisz się strasznie cieszyć! :skacze: :skacze: :skacze: :przytul:
No i oczywiście witamy na świecie córeczkę Sweetki!!!
Eh . . . co się tu dzisiaj dzieje:D:D:D
o qrcze!! sweetka juz urodziła!!
gratulacje Julitko!!
dzięki dziewczynki :) ciesze sie ciesze ... @ dzisiaj nie przyszla no i ten test... takze jestem dobrej mysli :) w srode ide do lekarza takze dowiem sie cosik wiecej .
Basiu o by to był początek wiosennego wysypu brzuszków ;)
Czekalam Basiu az wszystko sie wyjasni i JEST :yess::D MOJE GRATULACJE KOCHANA:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek: