-
Odp: nasze zwierzaczki :)
Cytat:
Napisał
Belunia
Pazurkomania- a co się dzieje tak dokłaniej Twojemu pieskowi ? czu to możliwe że choruje np. z tesknoty za swoja mamą ? a może nie daj Boże ma nosówkę ? opisz prosze objawy.
DZIEKUJE:) Piesek pomalu dochodzi do zdrowia...juz jest naprawde dobrze...:D Niestety chorował na parwowiroze:( nie zycze nikomu tej choroby u swojego pupila...
Na szczescie udało sie go z tego wyciagnac:D
Dziewczyny dziekuje za rady i podtrzymanie na duchu,,:)
Jotka cudny kotek:) te oczka na zdjeciuwyszły mu nieziemsko:D
-
jootka ten kocurek ma takie oczka czy tak wyszlo ?:)
-
Pazurkomania - ale się cieszę, że piesek wraca do zdrowia całe szczęście, że udało się go uratować..jest już w domku ?
-
mojej cioci piesek miał nosówke ale na szczęście też wyzdrowiał i nic mu nie jest:)
-
PAZURKOMANIA super że psiak wyzdrowiał :ok:
-
Najgorsze jest jak zwierzaczek zachoruje :/:
A to moja Danusia i jej potomstwo, miała 4 dzieci i zostało jej się 2, jedno zagniotła na drugi dzień po porodzie a drugie umarło po tyg... coś chorowało widocznie :(
-
łojci łojci jaker śliczne kociaczki :love:
-
o jejku jakie male kicie :)
bosze jak ja uwielbiam zwierzece niemowlaki :P
-
słodkie zdjęcie :D
kociaki są prześliczne ;)
-
Bells ! Piękne są!! O bożee :love: C U D E N K A !! < 3333333:kwiatek::kwiatek:
ALe bardzo szkoda, ze 2 zdechły.. :( ;( Syte są :*
-
-
ja miałam kiedyś szynszyla ale musiałam go oddac jak do niemiec wyjeżdżaliśmy ;( i zdechło mu się najlepszy i najukochańszy zwierzaczek jakiego miałam ,no i córcia go kochała ,teraz już rok mam myszoskoczka rudego brzydala który całom noc chałasuje :rolleyes::rolleyes:
-
Moje akwarium - jakieś dwa miesiące po restarcie
-
Cytat:
Napisał
RoksiSK
Moje akwarium - jakieś dwa miesiące po restarcie
ale piękne marzy mi się akwarium ale to teraz dla mnie za drogie marzenie :/:
-
a to moje :P Giorgia 3l i Freddy 7l
-
co to fretki albo cos podobnego ?
pierwszy raz widze, zeby ktos mial takie pupliki w domku :D
sa boskie :)
-
Fretki fretki i są to zwierzątka wyłącznie domowe :)
-
Latika ale słodziachy ;)
a to prawda, że one bardzo nieładnie pachną ... ?
-
Maja zapach jak pies czy kot ,sierści po prostu ale to bardzo czyste zwierzaczki,których nawet się nie kapie (chyba ze się wybrudzą w ziemi) co innego jak zwierze jest w rui wtedy mieszkanie cuchnie :P ale każdy odpowiedzialny właściciel powinien wykastrować fretkę gdyż przedłużająca się lub zbyt często nawracająca rujka wycieńcza ich organizm.Co innego jak ma się hodowlę,ale do tego nie nadaje się Każdy :)Jeszcze jak bączka puszcza to wtedy do prania ciuszki ale są kochane jak wszystkie futerkowe i jak ktoś lubi to tez niefuterkowe zwierzaczki :)
-
hehe u mnie koło bloku często wieczorem facet z fretką wychodzi na spacery :D
-
Mój chłopak miał fretkę (samca) i bardzo brzydko śmierdział ten nasz Filutek. Weterynarz mówił, że to dlatego, że mu jakiś gruczołów nie wycięto.
Mi się marzy żółwik np. żółtolicy. Mam tylko stepowego.I takie śliczne króliczki wczoraj widziałam:love: ale ja mam alergię i nie mogę mieć teoretycznie zwierząt z sierścią i ptaków.
-
-
Ja teraz siedze poza domkiem i tych moich zwierzaków nie widzę, dzwoniłam do domu to mi mówili , ze psiak 3 dni czekal pod drzwiami aż zapomnial. Rok temu jak wyjechalam na 2 tyg i przyjechałam to psiak mój byl na mnie strasznie obrazony i dopiero po 3 dniach do mnie podszedł, ale i tak najlepszy jest widok jak się przychodzi a ten psiak czeka i patrzy i sie cieszy, że jesteśmy już obok niego :)
-
Paznokietki, fajniutkie zwierzaki, super piesio, a i kociak niezły
-
Moja sunia też płacze jak mnie nie ma ^_^
Np: Ostatnio jak nie było mnie całą noc, to łaziła od drzwi do mojego łóżka i tak w koło ... płakała przy tym okropnie. Rodzice aż nie mogli spać. Stwierdzili że następnym razem mam zabrać Ją ze sobą.
-
Cytat:
Napisał
farbstift
Mój chłopak miał fretkę (samca) i bardzo brzydko śmierdział ten nasz Filutek. Weterynarz mówił, że to dlatego, że mu jakiś gruczołów nie wycięto.
Wycinanie gruczołów przyodbytowych jest zbędne i nieetyczne i nie odpowiadają za zapach zwierzaka.Za smrodek odpowiadaja skórne ale także karmienie KK i whiskasem oraz ruja :)
Paznokietki -śliczny olbrzym :Dale bym sie w takiego wtuliła :)
-
to ja wam pokaże moje kochane leniwce ;)
Babel (szary - po kastracji) i Tola (ciapkowana)
-
Babel jak sie rozlozyl :D jakby mial wszystko kolo...ogona :P
sluper koty, takie puchate :)
-
madzialne boskie kotecki :) :love::love:
-
Madzielana świetne kociaki a ten szary niezły amigos :haha: ale się rozłożył :leze: ten trikolor też cudowny :love:
A tu moja Luna i jej szczeniak Alfaros już trochę podrośnięty :pies:
-
ciemne zdjęcie ale mamusie widzę...a jak wytężyłam wzrok to i małego zobaczyłam :P boskie psiaki
-
Może uda mi się następnym razem zrobić lepsze ujęcie, ale ten mały gamoń ciągle się kręci i zdjęcia wychodzą zamazane :)
-
madzialena śliczne mruczuszki pozycja snu Babela jest megaaaa słodka :]:]:]:]
Belunia mój olbrzym śpi ze mną co noc i daje meeega dużo ciepłeka :D przyjemnie jest się w nią wtulać ^_^ Śliczne te twojepsiaki :). Od zawsze jestem zwolenniczką piesków. :) Co nie oznacza że nie lubię kotków ^_^
-
madzialenko ten Twój kocurek mnie rozwalił na łopatki tą swoją pozą :D Świetny jest!
-
Madzia niee no kotek świetny :D Jego poza jeszcze lepsza :D:skacze:
-
madzialena ale kot ma pozę :leze:
Belunia piękny ten duży jak i ten malusi :)
-
Oto Tobiasz :)
Kupiony jako Bishon, dopiero potem okazalo się ze mamusia Tobiasza, uległa pewnemu pudelkowi i z tych emocji został poczęty Tobuś :P Najkochansza i najwierniejsza istotka na ziemi :)) :love::love::love:
-
-
Madzialneko, przecudne koty, niezwykłe :)
hassi, moja Babcia też miała psiaka z tym, że otrzymanego, jako pudla (z pudlicy, czarnej), okazało się jednak, że i jego mama uległa. Wilczurowi. Babci "pudelek" sięgał pasa i też był najcudowniejszym psem pod słońcem :)
Ja też przedstawię moich podopiecznych (w zasadzie mojego mężczyzny):
Kotka brudna i obrażona z racji ręcznika:
Kotka czysta:
Ma 10 lat, nie jest rasowa, po prostu długowłosa.
Krewetki:
Red cherry, amano, babuletka. I ślimaki hellenki. Fotka jeszcze bez stada hellenek.
Rybki:
Gurami złote, gupiki, neony. I ślimaki świderki. Zdjęcie stare, z listopada, teraz mamy dużo mchów na "rogach" naszego konara i... generalnie jest inaczej, ale nie mam świeżych zdjęci.
Wąż:
Zbożowy, classic. Mniej więcej classic. Zdjęcie z młodości, teraz jest większy nieco.
Wąż zjadający myszkę. Martwą, aby myszka nie cierpiała zjadania żywcem.
Oraz nie domowe, ale... wpadła nam do pokoju jaskółeczka :) W zeszłym roku. Nie wiedziałabym nawet, gdyby nie obsrała mi garnituru przyszykowanego do ubrania a więc wiszącego sobie na okiennej rolecie. Tylko jedna niewyraźna fotka, bo nie chcieliśmy jej straszyć dodatkowo - i tak najadła się strachu będąc łapaną (udało się za 2 podejściem).
Dach upstrzony pozostałymi:
Zawsze jednak chciałam zaopiekować się szczurkiem...
-
Zgreduś, ehm.. a w jaki sposob ta mysz stala się martwa? Bo chyba martwych nie da rady kupic..?
Kocham zwierzeta, ale co do węża i martwych myszek to uhm...