Kup sobie ten kolorowy toner do włosów:) ja miałam różowy:)
Ja jak taką emo fryzure pokazałam mojego kolegi mamie ktora jest fryzjerką to się śmiać zaczęła i powiedziała ze to wygląda jakby jej szczur powygryzał te włosy...:D
Printable View
Kup sobie ten kolorowy toner do włosów:) ja miałam różowy:)
Ja jak taką emo fryzure pokazałam mojego kolegi mamie ktora jest fryzjerką to się śmiać zaczęła i powiedziała ze to wygląda jakby jej szczur powygryzał te włosy...:D
co to jest toner???
Ale ja w zadnym wypadku nie chce emo:) chce po prostu obciac sie tak jakbym miała włosy do ramion ale zeby zostało troche długich włosów od dołu..2 fryzura chyba najbardziej to oddaje.... chodzi żebym miała dwie fryzury w jednym i mieć raz krotka a raz długą :)
Sam dzięki nie wspomnę nic o cieniowaniu:D
no te które wstawiłaś to są takie emo właśnie tylko nie natapirowane bardzo:)
tylko sie nie smiejcie
bardzo fajna fryzurka :)
świetnie wyglądają te pasemka w innym kolorku :) tak fajnie ożywiają włosy ;) sprawiają że fryzura ma w sobie to coś ;)
wow super te pasemeczka :)
a ja się zapuszczam i zmieniłam kolor...
kolor w trakcie przemiany, na razie odbarwione i dodane kilka pasemek w delikatnym brązie a za 2 tygodnie dodam jeszcze po kilka pasemek brązowych i blond...
..fotki ze starym kolorem i nowym; ciekawa jestem Waszych opinii
Bardzo fajna zmiana:) i w tym kolorku wyglądasz młodziej:)
w obydwóch ślicznie ale ten nowy ma ciekawą barwę ;) ładnemu we wszystkim ładnie ;)
faktycznie, twarzowy kolorek:)
lusill ty wogóle ładna kobitka jesteś więc we wszystkim ci ładnie - mi w obu kolorkach bardzo się podobasz ;)
Lusil pasuje ci fryzurka,kolorki mozesz sonie zmieniac wg upodoban
asia, znajdź dobrego fryzjera, wydrukuj fotki i pokaż, o co Ci chodzi.. ja jestem podobnie ścięta, tylko się tak nie tapiruję.. :P zadowolona jestem. :)
Mi sie takie włosy tez podobaja, ja niestety na to czaso nie mam bo uzlozenie fryzury troche zajmuje, a ja zawsze rano sie spiesze. Heh
Lusill i tak dobrze i w starym kolorze też dobrze ;) trzymam kciuki za zapuszczanie :)
jesteśmy razem bo ja też zapuszczam:)
ja też zapuszczam. :) bo troszkę za mocno mi wycieniowała ostatnio i czekam aż odrosną. :)
wolałabym nie, raczej nie umieszczam swoich fotek w necie. :P
ale mozesz zakryć buzke albo jakieś foto z boku:) chodzi mi o samą fryzurkę:)
mi w teści wyszło że mi pasuje czarny z odcieniem fioletu i granatu ( to sie sprawdziło) iii :D uwaga... blond platynowy :lol: wątpię czy by pasował do mojej bladej jak śmieg cery ale sie moze fryzejrki zapytam :D
szpila uwierz, nie pasowałby . Powiem Ci w szkole dlaczemu, bo wole zebys sfochała sie na mnei w szkole neiż na forum :D.
Ale powaga. zostan przy brązowych ;]
Szpila nieee ! Ładnie Tobie w takich :)
Aga a jakie masz włoski ?
bo ja mam dobrą fryzjerke do ktorej chodze, wytlumaczyłam jaka chce fryzure itd. (podobna do tych co pokazałas) no i na moich włosach efektu nie widac bo sie zlewają.. a są wycieniowane na maksa...
wiec zeby nie wyszło gorzej niz chcesz ;)
a ja zostalam oszpecona ;(;(;(przez siostre-pseudo fryzerke która sie dopiero uczy -ale smykałki nie ma kompletnej -rczej antytalent :/: miła byc taka fryzurka jak w załaczniku ale nie jest są potworne schody :placz::placz: gdybym miała oczy z tyłłu sama bym się zcieła :opo niedzieli idę do kumpeli do salonu -niech coś z tym zrobi-już po wszystkim wstawie fote -a miłłam już takiie długie włosy :placz:
A ja sobie ostatnio zrobiłam taką o:
świetna :love: też bym taką chciała ale mam za krótkie włosy..
Hehe- tez nie mam dlugich :) To clip in :)
szeryl ładnie wyglądasz :) ! Mi się bardzo podoba !
SZERYL :D To Ty na tej focie!? Sliczne! Mam podobne, tylko nie są pocieniowane tylkoo proste :D
;*
To nie Szeryl, przecież napisała, że ma taką fryzurę a nie że to ona i że potem się pokarze:)
No to niech sie pokazuje, bo baaardzo chcę ją zaobaczyć :*
pokarze fryzurke w wweekend w czwartek ide do fryzjera by wyrównałł schody :*
Majka fryzura extra,cala jestes extra
Takkk, Majak ślicznei CI tak :):)