ja wczoraj weszłam na wage u mojej gin i pokazało 88kg... ja się załamię :D ja dla tego małego potworka co mnie tuczy się odchudzałam :D
hehehehehehe :D
Printable View
ja wczoraj weszłam na wage u mojej gin i pokazało 88kg... ja się załamię :D ja dla tego małego potworka co mnie tuczy się odchudzałam :D
hehehehehehe :D
kochane potworki,dla nich gotowe jestesmy przytyc,na odchudzanie pzryjdzie czas:)
a ja mam kolejne podejscie ;p
2gi dzien ;]
61,5 kg. (rano)
chce dojsc do 59 ;d
mysle ze w miesiac spokojnie dam rade :)
zobaczymy ile wytrwam... ^^
Dymciu oczywiscie ze dasz rade,wyzwanie dla mnieja chce schudnac ponad 10 kg to jest dopiero
a co myślicie o saunie?
ona rzeczywiście tak dużo daje?
któraś z dziewczyn chodziła na saune?
sauna nei jest dla wszystkich, np jeśli masz naczynka to nie możesz chodzić za bardzo. tak samo przy nadciśnieniu. sauna jest fajna, ale nei widzialam zeby jakoś wyszczuplała:D:D
słuchajcie ograniczyłam cholerne węglowodany, czuję się dobrze, ale chyba chudsza nei jestem;d szkoda zdrowia psychicznego, na razie nie wchodze na wage:D:D
z tego co wiem:
sauna wspomaga odchudzanie poniewaz pomaga wypłukiwac zorganizmu toksyny, świetna jest sauna na podczerwien bo nawet dla tych co nie bardzo mogą korzystac z sauny w tej się odnajdą bo temperatura odczuwalna nie jest za wysoka :D ja np. przy zabiegach z elekrostymulacji pakuje klientki do takiej sauny spiwór na podczerwień poniewaz wspomaga ona rozgrzanie organizmu czyli mięsni itd. np. ćwicząc na siłowni musisz przynajmniej rogrzac miesnie jakims rowerkiem 30min czy czymś a w przypadku tak połaczonego zabiegu rozgrzewka odpada bo podczerwień na zasadzie fali podczerwonej wnika głebiej w skórę, jest to bezpieczne działanie... ale to tylko jako pomoc bo sama sauna nic nie zdziała:D dlatego sauna WSPOMAGA... mozna sie owijac folia ale nie ta spozywcza bo ona nie przepuszcza powietrza tylko taką specjalną pod to jakieś specyfiki i iśc do sauny :D
ale tak jak Asia napisala nie dla kazdego... chociaz ta na podczerwień jesli chodzi o naczynka to nie ma aż takiego złego działania za to wspomaga krązenie krwii i wydalanie zbędnych produtków przemiany materii co bradzo wspomaga walke z celulitem
he he asiu:D ja tez ograniczyłam weglowodany i czuje sie lepiej:]
codziennie z rana biegam tam gdzie król chodzi piechota:]
a co do sauny to raczej tłuszczyku nie pomoże wytopic:D
---------- Dodano o godzinie 17:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:22 ----------
zyza to potrafi wszystko wytłumaczyc:D:good:
Tusiek bo to moja pasja i w końcu uczyłam sie tego trochę :D
Zyzia ma racje z sauna,dodam tylko ze sauna jest dobra takze na cisnienie,jesli ktos ma nadcisnienie to obniza,jesli niedocisnienie to podnosi,tylko wiadomo umiar jest waznyj
je sie zwaze moze jutro,az boje sie wejsc na wage
tak tak Kasiu.. my np. robiłyśmy zabiegi z sauną na klientkach z wysokim cisnieniem i cera naczynkową ale o ile to cisnienie jest leczone... zdarzaja sie osoby z wysokim cisnieniem bez zadnych objawów i moga korzystac z sauny... także to zalezy od organizmu :D
tak,ja czekam moze ktos znajdzie jakas diete cud
Kasiu widzę że waga ruszyła a tak bardzo się złościłas że stoi w miejscu ;]
ja się nie ważę narazie ;p za tydzień się zważę i zobaczymy ile schudłam ;p przez jeżdżenie 30min i robienie abs... ale nie robie codziennie ;p
wiecie mam kumpelę, która kiedyś była "pączkiem" a dziś sama skóra i kości....
i tak nigdy nie wiedziałam jak ją zapytać jak schudła no i dziś sama jakoś zaczęła temat i usłyszałam o diecie na którą jeszcze nie trafiłam
Dieta: Strażnicy Wagi- pozwala schudnąć od 5 do 10 kg w ciągu miesiąca
Sama na własne oczy widziałam 50 letnią kobietę, która na tej diecie zgubiła 5 kg w miesiąc a druga 7 kg w dwa miechy:wow:
A co mnie zaskoczyło to jadłospis...
- info o ww zaczerpnięte z internetu
aż mi się wierzyć nie chce.... podobno przez pierwsze dwa tygodnie waga się nie zmienia a potem 0.5 kg dziennie :o
stosowała któraś z was tę dietke???
pierwszy raz o takiej diecie słyszę... i jaknarazie już nie stosuje żadnej diety. narazie tylko ćwiczę chociaż dzisiaj sobie odpusciłam ale za to jutro bdę jeździła 40min na rowerku i zrobie dwa razy 8min abs ;] nom i załatwiam nr do dietetyka od swojej koleżanki która w miesiąc schudła 7kg i mam zamiar się wybrać do niej i żeby ona mi ułozyła plan odpowiedni dla mnie. I jak nie schudnę to wiem że dostane od niej opieprz i wtedy może się zmotuwuje... ;p
Nieszkam nie slyszalam o tej diecie ale na tej,ktora obecnie stosuje tez sie tyle chudnie,ja w ciagu miesiaca schdlam 4,400,jest to dieta proteinowa,ciesze sie bo znowu kilo w dol,waze sie mniej wiecej raz na tydzien i zawsze jest kilo mniej,takze trwam dalej,jutro zaczynam 5 dni z warzywami fajnie bo same bialka juz mi sie znudzily,dolaczylam takze cwiczenia na uda,posladki i brzuch:P
widze ze tu nikt nie zaglada,kobiety puk,puk
Kasiassss polecam south beach :D
Jesli masz silna wole to dasz rade :)
Ja robilam pierwsze dwa tygodnie jej czyli faze I, na poczatku lutego ale pozniej sonbie pofolgowalam przez pms :P i slodycze poszly w ruch :sciana: ale co smieszne to czuje ze to co schudlam wtedy przybralam ale na wadze mam i tak minus dwa kilo z tego co schudlam w lutym a bylo minus 6,7 :D
Teraz od poniedzialku, zeby w tynk :hahaha: i znow zaczynam bo SB jest jak dla mnie naj mniej odbijajaca sie na zdrowiu i jak sie ja dluzej stosuje to nawyki zywieniowe mozna faktycznie zmienic :D
Dzis juz padam, ale jak bede to napisze jeszcze o moich efektach w odchudzaniu ;)
ja dzisiaj jestem pierwszy dzień na diecie którą dała mi koleżanka która w 2miechy schudła 14kg i wygląda ślicznie ;]
ubogoenergetyczna na 1200kcal i mówiła że niby mało kcal ale w ogóle nie jest głodna no i 100brzuszków tylko na wieczór robi i to wszystko no i przede wszystkim wodę pić 2l najmniej ale ona 3l piła dla większego efektu ;]
i musze powiedziec że jak czytałam co ma na obiad to muszą byc obiady pycha;D
ja tez byłam na takiej diecie, rzeczywście się chudnie i prawie nei czuć głodu czy coś, tylko ja sobie sama liczyłam.
a musze wam powiedziec, ze te kilka tyg temu, zrezygnowałam ze słodyczy, mniej węglowodanów itp itd i co? przytyłam 3 kilo. gratulacje, nigdy więcej, pier**, wracam do swoich metod. ćwiczę więcej, jem też po swojemu, 3 pierwsze dni -300g mniej hihi
jejku asiu:D to jakaś masakra......3 na plusie:sciana:...ja musze zacząc cwiczyc:glupek:
no wiem porażka, nikt mi nie wmówi już nic, swoje wiem najlepiej hehe:D
dobrze ze mam wzrostu 173, więc i tak nie jest najgorzej, chociaz troszku pączkowato hehehe:D:D
wrzucę jeśli chcecie ;] ale to później teraz moje siostra używa skanera ;]
ja mowilam o tym ze nalezy odniesc do siebie :D mi wyszlo ze za duzo weglowodanow i za duzo slodyczy dlatego prosilam o analize zeby kazda sobie zrobila wlasnej diety i madrze rozplanowala swoja diete.
asiula kilogramy sam z siebie sie nie biora... musialas zrobic cos o czym teraz za chiny ludowe sie nie przyznasz albo uznasz ze to nie jest wazne... :D musialaym przesledzic co jak jadlas to wtedy bym wiedziala... a wogole moglas nalapac wody ale ja juz gdybac nie bede skoro i tak jestes zrazona do teog co napisalam...
oj trochę nieładnie:( nie musisz ciągle powtarzać, że nie czytamy ze zrozumieniem:(
zyzo wg tych wszystkich tabel bmi i tak mam wage idealną (niby dla wzrostu 173 powinno być 65,8, co moim zdaniem i tak jest za dużo), nie w tym rzecz zupełnie. nie wykluczam, że teraz jestem zdrowsza itp, mi to nie gra w każdym razie. niedługo do lekarza idę, to się zobaczy
poza tym, forum jest trochę od gdybania:) także się nie krępuj:D
nie chialam ci zrobic przykrosci tylko chialam zebyscie same sobie zrobily rachunek sumienia a nie zaraz ze bzdura jest odrzucenie slodyczy i weglowodanow.. nie chcialam cie urazic no ale coz moze moja metoda nie pomogla tobie ale ciezko mi w to uwierzyc... jesli przytylas moglas nabrac masy miesniowej a obwodowo schudnac ale powiedzialas ze wygladasz jak pączek... moze sie powtarzam ale chodzilo mi o analize swojego zywienia i odniesienia tego do seibie... i ps. o cwiczeniach tez mowie :D
moja metoda jest swietna dla kogos kto ma sporo kilogramow bo jesli zaczynasz od prawidlowej wagi to nalezy wprowadzic troche inny rozklad jazdy bo po pewnym czasie jak chudniesz na tej diecie to osiagasz prawidlowa wage dla swojego organizmu i jesli dla ciebie ta waga jest za duza musisz zastosować wiekszy rezim :D moze rzeczywiscie w twoim przypadku metoda dukana ktora kasiass poleca bedzie dobra :D ale ja i tak obstawiam przy swoim :D zdrowe papu to zdrowe papu
a owszem, zdrowe to zdrowe:) jednak chyba sól musiała zatrzymac wodę, no mówię do lekarza pójdę to zobaczymy, bo to mega szybki przyrost
no dobra z tym pączkim to może trochę przesadzam, ale czuję się kiepsko, dlatego tak gadam:)
a mi brakuje ze sobie biegala w zeszlym roku...
czy w ciazy mozna biegac? jak ja tesknie za tym zmeczeniem i swiezym powietrzem :D
a ja ostatnio kupilam sobie orbitek do cwiczen no i cwicze i mam nadzieje ze uda mi sie schudnac
orbitek czyli? nie jestem za mocna w sprzecie do cwiczen :D
zyza orbitek to taki rower stacjonarny ale bez siodelka, na nim sie stoi i pedaluje tylko troszke inaczej te pedalowanie wyglada niz na rowerze no i machasz rekoma zeby bylo jak najwiecej ruchu :)
ja wzielam dodatkowo z komputerkiem i ustawiam tylko moja wage, plec, i takie duperelki i automatem sam ustawia sile pedalowania :)
ORBITREK THORN PLATINIUM PO-06 LIMITED ED. GRATISY (936621253) - Aukcje internetowe Allegro
fajny sprzęcior, chiałam mieć taki:rolleyes:
o wlasnie to jest orbitek tylko ten moj wyglada inaczej ciut
ja własnie znalazłam za 277zł:wow: mechaniczny ale jaka cena:o Orbitrek mechaniczny KLJ-8.2. Tani i solidny (939272223) - Aukcje internetowe Allegro
no ja swoj dalam 1800 zl i byl w promocji bo poprzednia cena wynosila 2600 zl
Twoj to na pewno magnetyczny i o niebo lepszy:] ten co ja pokazałam, to najprostsza odmiana orbitreka
tuska zreszta niewazne jaki grunt zeby przynosil oczekiwane rezultaty:)