ja od razu po zarejestrowaniu testowalam pampersy
Printable View
ja od razu po zarejestrowaniu testowalam pampersy
konkurs, można też dostać nagrodę za samo głosowanie: Rimmel-eko - konkurs
natalia268 no fajna paczuszka;) a jaki kot zadowolony;]
kociak jest po takim czymś bardzo zadowolony mój też dostał kiedyś i się nauczył i nic innego jeść nie chce
hehehe, no mój tez tak ma, że whiskasa zjada a drugą karme wyrzuca z miski:D ale i tak miło, że cos takiego przysłali:) Ostatnio w Rossmanie do karmy i zwirku dostałam gratis saszetki z jakąs karmą na zęby i dziąsła oraz paszteciki wspomogające usuwanie kłaczków:D czego to nie wymyślą
dziewczyny które zamawiały paczki z Yves Rocher dostałyscie już te paczuszki? jestescie zadowolone?
Ja tak.Kosmetyki dobre i zawsze coś gratis.Nie raz po kilka rzeczy lub kosmetyków :)
co dostałas jako gratis???:)
---------- Dodano o godzinie 12:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:07 ----------
napisz i zrób fotki jak mozesz!! prosze:)
ja też, jestem bardzo zadowolona, żel pod prysznic kawowy i werbena mają zabójcze zapachy. moje gratisy to deo w sprayu i zegarek, mi akurat nie przypadły do gustu i będą na prezent.
diablica, dostałaś nową ofertę? bo teściowa tak, tylko nie w paczce a osobno, już przedgwiazdkową pierwszą. ja nie, zobaczymy dzisiaj
asia a zrobisz fotki Twoich prezentów? ja tez czekam na paczke z yves dlatego jetsem taka ciekawa. I powiedz jak zamowilas zele kawowy i ten drugi to ile płąciłąs za sztuke?
---------- Dodano o godzinie 13:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:58 ----------
kto jada sniadanko w McDonalds to moge mu wysłać kupon na darmowa kawe. dostałam takie cos na maila...
Kupon upoważnia do odbioru kawy GRATIS
przy zakupie w porze śniadań dowolnej
kanapki. Do wyboru: mała kawa biała,
mała kawa czarna albo małe cappuccino.
Promocja dotyczy restauracji z ofertą śniadaniową.
Nie dotyczy oferty McCafe.
Kupon ważny do 15 listopada 2009.
piszcie na pv... kto pierwszy ten lepszy:)
jakieś lipne zdjęcie.. wszystko z nimi ok, po prostu mi się nie podobają. za 2 żele płaciłam 12zł
a żele mogłaś sobie wybrac dwa rózne za 12 zł? czy jeden zapach zeli za 12 zł? zegarek widziałam w gazetce...:good:
to była promocja 2 za 12 takie same, ale wiem że jak juz się jest stałym członkiem to one są chyba po 6,5 czy 7 pojedynczo
no to fajniusio:) tez mam ochote na ten kawowy żelek:) jak mnie przyjdzie paczusia to tez wam pokaze co sobie zamowiłam:) juz nie moge sie doczekac!!!!a oni maja jakies katalogi albo cos takiego??przysyłają caś w paczce?
mają ofertę internetową i papierową i ta papierowa jest inna (tzn np inne promocje). w paczce nie przesyłają, ale osobno powinni
aha no to spoko... zobaczymy czy cos dostanę:) ciekawe ile bede czekac na paczke!!!:(
ja prawie 2 tyg czekałam
uuu to dlugo strasznie...to mnie nie pocieszylas:(:/::/::/:
Ja teraz nie zamawiałam.Zamówie dopiero na Święta,bo licze,że będzie coś fajnego :) no i jak zamawiam to wole za ponad 100 żeby za przesyłke nie płacić
a to ja miałam przesyłkę darmową od 70, ale jakby co to wezmę na odbiór w sklepie
Ale coś ostatnio cisza z próbkami jakimikolwiek :/: ciekawe jak to będzie z tymi prezentami z Loveli
no właśnie zauważylam ze cisza z probkami żadna dziewczyna sie nie chwali :(
Acha moja mama ma jakąś koleżanke w Rossmannie i mówiła jej,że pewnie na Święta też zrobią te prezenty
no to super byłoby:) :skacze::skacze::skacze::skacze:
Na Streetcom'ie teraz jest farba do włosów do testowania ponoć
mnie dali jakis durny orange ktory byl beznadziejny... i jakis raport jeden wypelnilam ale nie wiem co tam mam dalej wypelniac
Ja i tak nie skorzystam,bo nie farbuje włosów.Nawet nie wolno mi obcinać :D ,tylko delikatnie podcinać żeby końcówki były zdrowe :)
no ja farbuje włosy w domu właśnie w domu. Diablica a ty jakie miałas prezenty z yves rocher jak ci paka przyszła?
my farby nie testujemy, ale pod koniec miesiąca wódkę mają wysyłać
3dwhite -znów zestaw,ale tym razem PEARL
a to ja to w streetcomie testowałam
maila wysłali żeby adres do wysyłki potwierdzić. w blend-a-med, davidoffach i gazecie trend też wysyłali maile, a w orzeszkach nic nacs tylko maila że wysłali kuriera z przesyłką
Jeśli ktoś ma zamiar zamawiać z Yves Rocher przez internet do 15 listopada to to jest specjalny kod,aby otrzymać fajny balsam do ust "YRIA11" :)
---------- Dodano o godzinie 08:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:28 ----------
imasonline.pl - internetowe badania rynku i opinii społecznej. Ankiety internetowe. Dodatkowa praca i zarabianie przez Internet -kasa za ankiety
no widziałam ten balsamik do ust z Yves... fajny:) ja musze w sklepie zobaczyc jak pachna te nowe perfumy S ELIXIR moze sobie zamowie:)
własnie dzisiaj dostałam bezpłatne próbki akryli z Infinity nails:D do tego długopis i 4 formy żabki(uwielbiam je) super :skacze:
a wysyłałas tam certyfikat ze dostałas próbki????
a to o 14 trzeba wysłąc?czy teraz to zrobiłąs?
---------- Dodano o godzinie 11:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:34 ----------
kurcze tez sie tam zalogowałam teraz i te gre rozwiązałam i napisali mi ze wygrałam zestaw. Ale ciekawe czy go przyśla bo nie dostałam potwierdzenia w mailu że wyśla:(