tu sie szpila nie wymądzraj bo zaraz ja cie zbanuje..
nie powokuj mnie bo stara ciotka też umie przylać;P
Printable View
tu sie szpila nie wymądzraj bo zaraz ja cie zbanuje..
nie powokuj mnie bo stara ciotka też umie przylać;P
macie laseczki moj glos tez, swoja droga fajnie sie tak pozastanawiac ktora jakie pazurki zrobila:D
wiem wiem starucho mała.... ale ktoś to może inaczej zrozumieć i wiesz... a nóż widelec twoja praca wygra to mnie wywalą forum za mataczenie, czy jak tam sie to nazywa:D
no dziewczynki toć to szok!!!!prace wyśmiente:good:
ale z was dziewoje talenciary;d;d;d
no proszę!! kto to z norki wypełzł!! pisiowa!! stara dupko!! gdzieś ty sie podziewala tyle czasu!! tęskniliśmy tu zza tobą i twoimi tekścikami... przydałyby sie do http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...onkurs-27.html
jakl tu dziewczyny juz nie mogły wytrzymac:D
zaglosowalam ale przyznam sie ze ciezko bylo,dobre jestescie
Nie nie nie... Dziewczyny no teraz to przesadziłyście na całego... Cholercia żadnych szans przy Was nie mam;(;(;(
nie a]mam z wami szans:(
dziewczyny ja wam powiem zebyscie sie nei napalaly
zadna z was nie ma szans
bo ja tez wyslalam fotke i juz jest nagrane ze i tak ja wygram
Jak fotek nie było - było źle
teraz są i jest jeszcze gorzej ;P
Dziewczyny przestańcie marudzić ! :aty:
Liczy się zabawa a dyplomik i tak dostanie każda:)
---------- Dodano o godzinie 23:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:07 ----------
mała a ja nie wysłałam a i tak mam 2 miejsce zapewnione :skacze: nie ma to jak układy z szefostwem :lol:
jeszcze medalik na forum i chwałę ;) więc na prawdę jest warto startować w naszych konkursikach :)
Mała ty mały debeściaku :P
nooooooooooo przeciez to było wiadome, a prac tyle tylko dla picu żeby sie nikt nie połapał:D
qrcze!! ja to nidgy nie umiałąm z szefostwem żyć na tyle dobrze żeby takie ulgi mieć :P :P :P
a co do marudzenia to ja przecież wiedziałam ze tak będzie;) bo to to to to to to takie jak ta żaba no: samo nie wie co i gzdie chce: i piekne i mądre:skacze:
witam cieplutko:*:*:*
wreszcie się doczekałyśmy:love:
ciężki orzech do zgryzienia:wow::wow::wow:
mi osobiście podoba się pięć prac no i oczywiście moja :P:P:P
ale nie będę się wymądrzać i na siebie głosować bo uważam że to powinno być zabronione:aty::aty::aty:
ciekawe czy ktoś na mnie zagłosuje:wstydek::wstydek::wstydek:
buziakiii
Kamisq a Ty jak zwykle nas meczysz co Ty tam robisz??na sexa będzie później czas haha a teraz do roboty pipciolku:D:D:D
no własnie!! ja mam znów pytanie techniczne:
czy po pogłoszeniu wyników bedzie do tego mały suplement, czyli kto ile zdobył głosów od Jury i w Nagrodzie publiczości??:D
bo ja bym chciała wiedzieć na ile głosów są warte moję nędzne wypociny:/:
Nie przewiduje takiego suplementu
hahah woszczurku bo zeby z szefostwe3m dobrze zyc zeby miec ulgi to trzeba sie wkupic hihi wiesz zeby nie bylo ze ja cos mowie ale jakas koperta czy cus hih
ale ja o suplemenciku na forum mówie, no chyba że jest tajne i ktoś sie nie zgadza na upublicznienie:)
---------- Dodano o godzinie 23:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:21 ----------
czy cóś to mam rozumieć oparcie sprawy o bufet:soczek:
a w kopercie suche muchy,karaluchy nogi rapuchy uszy słonia dupa konia hahaah:D
Jury nie będzie oceniać na punkty, tylko w burzy muzgów więc nie wiem co bym mógł wam tutaj przedstawić. O liczbie punktów z tej sondy pomyślę może wam przedstawię ;)
---------- Dodano o godzinie 23:25 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:23 ----------
Dziołszki powiedzcie mi jak się wam bardziej podoba prezentacja prac tak jak jest tutaj czy tak jak było w poprzednim konkursie ? http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...-wiosna09.html
osobiscie uwazam ze jest dobrze tak jak teraz,duze i wyrazne na pierwszy rzut oka
najwyżej to chyba funciaki stoją:p
ja też uważam że teraz jest lepiej:*:*:*
pozdrawiam:papa::papa::papa:
nooo jest bardziej wyraźnie:)
mała materialistko:D
A mi nie bardzo to pasuje bo dużo trzeba przewijać... i ucieka mi ten pasek od przewijania;P
albo fotki w miniaturkach, żeby nie zajmowały tak dużo miejsca albo może oddzielny temat do komentowania?
Heh ja już też zagłosowałam;)miałam dylemat między trzema pracami:)Ale w końcu podjęłam decyzję:P
Bałam się zobaczyć moja pracę wśród wszystkich konkursowych ale już odetchnęłam:]Nie jest najgorzej:D
Ciekawa jestem kto z Was wygra:wow:
ja mam już dla was następną propozycje na konkurs"KOLOROWY ZAWRÓT GŁOWY":D
już nie zganiaj na sok my już wiemy co to za fermentacja była:D:skacze:
---------- Dodano o godzinie 00:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:01 ----------
nic lece spac:)
miłego czekania i głosowania buziollllleeeee
ogólnie to mam jakis problem z dodaniem koemntarza w temacie z pracami. Powiem szczerze prace które mi sie naprawde podobaja moge liczyc na palcach jeden reki...wiec nie miałam problemu z wybraniem pracy ktora jest moja faworytką
.. i własnie w takie momenty utwierdzaja mnie w przekonaniu ze czysty zwykły french jest naprawde trudny do zrobienia ;)
No to wkońcu zobaczyłam :D Ale zagłosuje później :D Trudny wybór ehhh Najpierw kawka i śniadanko a potem burza mózgu...:skacze:
w sumie to moja wina bo po co czekałalm do końca na ostatnią chwilę nie wiem jak mam ci wysłąć to potwierdzenie ale dzięki
---------- Dodano o godzinie 08:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:06 ----------
Kamis szkoda że nie znasz mojego codziennego pecha niestety na mojej poczcie nie ma zapisywanych wiadomości wysłanych pozdrawiam
Megi przykro mi że się tym razem się nie załapałaś, ale będzie jeszcze nie jeden konkurs więc się nie przejmuj :]
wyniiikiiiiiiiii;p;p;p