a w którym miejscu były te kwiatki? bardziej na środku czy na obrzeżach pazurka?
Printable View
a w którym miejscu były te kwiatki? bardziej na środku czy na obrzeżach pazurka?
Farbka policolor. Obecnie mam kwiatuchy na obrzeżach paznokci , zabezpieczam też spód pazura żelem nabłyszczającym ze względu na pracę (rozpuszczalnik-nitro).Poprzednim razem miałam na środku paznokcia różę i odprysnął żel dopiero po 3 tyg. Tym razem wymiękam,bo już raz poprawiałam. nooo why
Troszkę ostatnio z nudy ćwiczyłam i powychodzilo mi takie o..
super Czoko wyszly :)
long bialy jest boski, a te ostatnie braz i panterka przesliczne :)
Wasze prace sa świetne ;)
choco cudne szczegolnie biale!!!
kropka cieżka sprawa, najcześciej robie na obezeżach i nic sie nie dzieje:/ może zawijaj nabłyszczacz? albo najpierw warstwe żelu dodatkowo?
Cuda Chocolata ! ;)
choco najbardziej mi sie podobaja te z pierwszego zdjecia te biale, naprawde pieknie
Czoko :love:
pozazdrościłam Ci chęci i malowania to co se nie pomaluję jak pomaluję :D
cholewcia,ale piękne...plusiu nagraj jakies video-tutoriale,to będę oglądac 24/h :)
a ja sobie chyba na tapete ustawie Twoje cuda :D :zakochany:
kurde myślałam o tym kiedyś ale chyba lepszy sprzęt potrzebny i druga osoba :D
hmm no to dałaś mi teraz do myślenia :D
Hihi dziękuje ślicznie:*
jeśli chodzi o drugą osobę to ja chetnie posłużę za statyw do kamerki :) a co sie napatrzę to moje ,hehe .pomyśl o tym video bo to grzech trzymac taki talent tylko dla siebie :)
Plusia jak zwykle spac nie mogla :P
wyszlo swietnie, cala trojka bosko wyglada :)
Plusia to bierz koleżankę i zróbcie tutki ;D Kurcze ja bym też pooglądała. A najlepiej uczyć się od mistrza :P :P
Kurcze te stroki piękne! :love: :love:
Plush jak zwykle cuda wymalowałaś :D
Wasze prace są inspiracją dla mnie:respekt: o oto kwiatki w pokoju mojej córci :*
Netus :o rewelka! Naszła mnie ochota upiększyć swój pokój, konkretnie ściany :D ale obawiam się, że rodzice z domu by mnie wyrzucili, jakby zobaczyli moje kupostrołki, bo świeżo po remoncie jest :leze:
a o to moje najnowsze zabawy farbkami inspirowane Akademią Paznokcia i Paznokciami :) jestem zakochana w polycolor :love:
lirene21 bardzo ładnie Ci to wyszło, masz wprawną rękę. Prześliczne:).
a to moje kupostrołki ;)
Załącznik 35111
A ja dzis spędzilam kolejny dzien na malunkach czekajac na klientki
http://i1091.photobucket.com/albums/...DSC03010ss.jpg
Kasiu, zeszłam na zawał prawie że ... ahh :love: nie mogę oglądać Twoich prac, bo mi się ciśnienie z wrażenia podnosi :skacze:
Lirene, jak na pierwsze to śliczniaste wyszły ;) moje pierwsze wyglądały jak ... :/: hehe
Choco, warto czasem poczekać na klientki i coś wymodzić ładnego. Piękne !!
a tu coś takiego...
choco te róże (1 tips) są swietne, piekno w ich prostocie wyglądają bajecznie