gotuje obiadek bo za godzine musze odebrac mala z przedszkola a potem pracowac...
i znow nowy rok i znow w kolko to samo
Printable View
gotuje obiadek bo za godzine musze odebrac mala z przedszkola a potem pracowac...
i znow nowy rok i znow w kolko to samo
ja siedzę w pracy i na siłę próbuję sobie znaleźć coś do robienia... trzeba stwarzać pozory :D
w pracy jestem i czekam na koniec i do domu
robie pomidorowke na wczorajszym rosole :D
znowu jestem chora i sie mecze... od przyjscia z szkoły leze i juz wariuje..
A ja własnie skończyłam klienteke i ma zamiar iść prasować z dwóch tygodni mi sie nazbierało i do 12tej mi zejdzie ,bo o dziesiątej mam dopiero tańszy prąd;)
wlasnie zamowilam sobie kredki akwarelowe i juz sie nie moge doczekac kiedy je dostane
pije kawe :D haha i chce cos poskrobac na tipsach i czekam az zapali mi sie zolta lampka nad glowa :leze:
dzieci zasypiaja,maz cos tam patrzy,ja patrze na choinke jak mryga i nadrabiam zaleglosci
niedawno wrociłam z zakupów,porozkładałam wszystko do szafek i zasiadłam z laptopkiem na cowieczorna sesje forumkowa :)
a ja wysprzątałam w dwie godziny całe mieszkanie na błysk:D ale to tylko dlatego, że nie włączałam laptopa hehe. a teraz siedzę sobie z forum:)
a ja pije kawe, mam lenia bo niechce mi sie sniadania zrobic, niechce mi sie sprzatac i wogole ;D hehehe
ja zjadłam śniadanko i wymyślam sobie milion pretekstow ,żeby odłozyc w czasie sprzątanie i gotowanie ;)
a ja mam czysto :D
Wypiłam kawkę, zaraz zrobię sobie drugą. Nie czuje się najlepiej w sumie.. Potem się wykąpie i lece do urzędu na rozliczenie, bo wczoraj jednak wszystkiego nie załatwiłam...
Ja wczoraj męczyłam się ze sprzątaniem, ale już jest ok..uff. A dziś wstałam pół przytomna, zawalone zatoki, głowa boli, po prostu cudownie ;( Zjadłam śniadanko i zaraz wezmę jakiś Ferwex i kładę się do łózka. Ubierajcie się ciepło żeby was nie zlamało !
a ja w pracy:(
skonczylam skrobac na tipsach kwiatuszki akrylowe :D hehe i ide teraz odpoczac na tv :):przytul:
a mi maluch odpadł, wreszcie wyzdrowiał, więc już mam troche spokoju...oglądam polsat:d i czekam na pierwsza milosc:D
Skonczyłam robic akrylki klientce i zaczynam porządki, jutro Wigilia ;)
Siedze z notatkami przed komputerem i myślę, że jak tak będą przede mną leżały to same mi wejdą do głowy :D
Jem kolacyjkę i za niedługo będę się szykowała na trening siatkówki :D
zrobilam sernik,teraz odpoczywam i gram w gry na faceboku
a ja skończyłam robic sobie kolejne zdobienie na szpicach,zaglądam na pocztę a tam informacja ,że następne moje prace ukażą się w "PAznokciach" :skacze: z tej radości aż pójdę coś zjeśc ;)
Zrobiłam sobie przerwę miedzy nauką Systemów Ekspertowych ;) w poniedziałek zerówka :placz:
Gratuluje publikacji :)
ja yT oglądam :)