-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
-
monibeni Piękna walizka :love::love: :love::love: Gdzie taka dorwałaś?
Ja mam torebkę z dokładnie tym samym wzorem :D
-
Z okazji 1 roczku mojego saloniku zrobilam sobie prezenciki;)))
Kosmetyczka z Pepco i Dermamelan ( żeby sie lekko stuningować :)))
Załącznik 45863
-
A ja zakupilam ostatnio patelnie z Tefala a dzisiaj bylam w niemieckiej Ikei i sprezentowalam sobie kilka sloiczkow na przyprawy ( 12 szt ) i 3 duze sloiki :)
Musiala przez to zrobic porzadek w kuchni w szafkach :D
Do tego kilka bajerow ze sklepu za 1 euro :P
-
-
Ja ostatnio kupuje wszystko do domu poniewaz zmienialismy kolory scian,dwie komody dla corek,abazury pod kolor,nowe komplety poscieli(3),przescieradla,poduszki,koce,szafka do salonu pod sprzet elektroniczny,krzeslo dla mnie czarne do ,,saloniku,,firanke,wazon,i ustrojstwo do telewizora bo powiesilismy go na scianie i to chyba tyle...a na dniach nowa sofa i zmywarka za jakis czas:)
-
Ja kupiłam 3 pary butów, 2 następne w drodze :P
A do tego kubek termiczny i zamówiłam sobie koraliki Svarowskiego do zrobienia kolczyków oraz jeden z weekendowych zestawów Sun Flower :D
-
U mnie ostatnio z zakupami delikatnie bo po urlopie pustki w portfelu... ale male zakupki zrobilam :)
Załącznik 45920
no i jeszcze kupilam bilety lotnicze i lecimy do Polski!!!! hurrraaaaa:):skacze::skacze:
-
Tych biletow to zazdroszcze :) ja bylam w kraju w czerwcu, ale obawiam sie, ze nastepny moj przylot to dopiero czerwiec przyszlego roku ;(. A moje zakupy jada z Polski, zrobie fote jak przybeda :) udanego wyjazdu :*
-
Ja tylko na 5 dni lece... sprawdzic remont w domu wiec wiele sie nie naciesze :( chcialam leciec na boze narodzenie ale bilety sa po 560 euro : jakkolwiek baaaardzo dziekuje :)
-
a to moje dzisiejsze zakupki ;) bluzeczki za bona odmężowego co na swieta dostalam ... szczoteczki dla młodego do mycia zębów (?) , pedzle dwa do cieni... makijażowe , książeczka dla młodego oraz empikowe gazety :)
-
Zakupowego szału ciąg dalszy:D
-
-
Paulka - fajne buciki , mam z tej samej firmy tylko jazzówki (czy jak sie to pisze ) i bardzo wygodne :ok:
-
U mnie sie znów odezwał zakupoholizm...
Załącznik 46047
Załącznik 46048
Załącznik 46049
Pozostałe zakupy w drodze... ;-x
-
szoko a co to to pierwsze ?? :P
-
Baś to pojemniczki z termosikami na żele z reni nails:) Przekładam w nie zele które permanentnie kipią, albo jeśli nakrętki się łamią w plastikowych opakowaniach co mi się ostatnio często zdarza :(
-
A do mnie przyszła właśnie paczka z coverem na wypróbowanie, białym żelem i gratis dostałam 2 zestawu pędzelków:):)
http://images40.fotosik.pl/1076/981a61d6d6dd8fefmed.jpg
-
torebka Mizensa - świeżutka
-
Milenka, a gdzie kupiłaś? i daj nam znać jak ten żel :) pędzelki prezentują się nieźle :)
losek, bardzo ładna, nawet pachnie świeżością:)
-
No więc tak zrobiłam sobie właśnie paznokcie tymi żelami ale pokazywać bez sensu bo nałożyłam na wszystko mleczny róż więc i tak nie będzie za bardzo widać:) Biały żel bardzo fajny ma konsystencje śmietanki:) piękna biel:) cover też bardzo fajny nie spływa ni nic:) za oba żele zapłaciłam 45zł już z przesyłką. W różowym pojemniczku się zakochałam:) Kupiłam je tu:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
-
Milenko, dziękuję za info. Pojemniczki naprawdę urocze :)
-
a to moje allepaznokciowe... te ozdoby na osobnym zdjeciu to gratis ;) oprocz tego 3x kolorowy zel ... cyrkonie ... kleje .... oliwka...
-
Milenka Basia to sobie poszalałyście :D ja po zakupie frezarki mam szlaban na zakupy paznokciowe. Na razie zbieram na profesjonalny brodzik do pedicure razem z fotelem, czyli jakieś 1000 zł he he :huh:
-
ja czekam na nastepne :slina: oo i co do pedicure ... musze kupic nakladki i wogole itp itd ... bo sie musze naumiec pedicura frezara ;)
-
Dziś mi przyszly dwie paczuchy:) Infinity i Grafiti ( strasznie dużo gratisów dostalam aż sie wystraszylam ze pozamawialam to wszystko:D
Załącznik 46197
-
a ja dzisiaj na "szmatach" wygrzebalam spodnie z benetton'a ( wygladaja na nowki ) i cudna kiecke :D jutro pokaze :D
-
kupiłam na ślub syna taką sukienkę... :D nie przeraźcie się tylko wielkością... na mnie jest w sam raz :D fotki ciemne i nie oddają koloru (jest chabrowa) sukienki ale innych teraz nie mam, jak będą jakieś ze ślubu który już w tą sobotę to wkleję :D
-
widzę Paulka, że lubimy w podobnym stylu balerinki:D(moje na str 301)
ja tak skromnie...bluza Informacje o Użytkowniku CiuszkiXXLpl
przy okazji dziewczyny nie kupujcie żeli ibd od tego sprzedawcy Informacje o Użytkowniku rtvagdpiomar bo i mnie i edytę 1064 bardzo długo zwodził, a przyszły chyba po miesiącu:/: jednak produkt oryginalny....
kolczyki zrobiłam sama z fragmentów kupionych w różnych odstępach czasu na allegro
-
zakupki z EF.
nawet nie wyprobowalam jeszcze nowych akryli, ani nic :placz: nie mam czasu ;( leżą zwiniete w reklamowce w szafie :placz: czekaja do weekendu...
-
widzę Olcia że sie jednak zdecydowałaś na formy ;) ja swoje zakupy wstawie pózniej :)
-
Fajna ta torba :) piękne zakupy:)
-
Ah Olcia zazdroszcze zakupów i bycia w tym raju na dole ^_^
gdzie kupilas torebke ? :)
wstawiam swoje zakupy z Bułgarii
PS Pamietam o zdjeciu w marynarce tylko wole by ktos mi zrobił zdjecie niz ja sama.. probowalam w lustrze ale kiepsko wyszło :huh:
-
Ela, kupiłam, ale jeszcze nie zdążyłam wypróbować. A Twoje mają dobry klej? Bo odkleiłam tylko to jajeczko żeby sprawdzić i wydaje mi się, że klej jest słaby :placz: ale może pod formą będzie mocniejszy. No nie wiem, muszę wypróbować je, na razie leżą :(
Natalia, torbę kupiłam w Housie, były jeszcze czarne ;)
-
Olcia ja też nie próbowałam . Miałam dwa rodzaje do wypróbowania tych dwustronnych a że nie zdązyłam to jakas dziewczyna na forum poradzila że te maja bardzo mocny klej i te wzielam mam nadzieje że sie nie rozczaruje:/: Kurcze a miałam próbki w domu :glupek:
-
-
milenka świetne... też je obserwuje:Dod tygodnia,ale się jeszcze waham...
-
To nie wahaj się:) są mega wygodne i takie lekkie że czujesz się jak w kapciach:):)
-
poszłam na bazarek po rajstopy, kupiłam dwie bluzki, bo nie moglam sie zdecydowac:D
-
Też się nad tymi butami zastanawiałam. Tyle że widziałam je w sklepie za ok 50zł.