Kurko - niesamowite metamorfozy! Zakochałam się w strołkach :D
Printable View
Kurko - niesamowite metamorfozy! Zakochałam się w strołkach :D
Dziekuje dziewuszki moje kochane
rudzia-ciotka, asz bo cholera ja bym posiedziala wiecej, ale ja nie mam czasu przez Zośke i robote i w ogole, az mi szkoda, ze tak malo mnie z Wami:(
dizzy, bo strolki sa meeeega:ok:
kura ,ze ty w ogole masz czas na pazury z malenstwem... i metamorfozy oczywoscie udane ,bo jak by mialo byc inaczej ;)
nadrobisz forumowe tyly,mala ci podrosnie i bedzie z toba klikac... juz to widze mama dyktuje ,mloda pisze hihihi
metamorfozka mojej masazystki :)
zyza świetna robota:)
Zyza - metamorfoza na 6 :)
zyza świetna metamorfoza :)
zyza metamorfoza rewelacja
Dzikakura - fantastyczne metamorfozy, malujesz przepiękne kwiaty!
Zyza - dobra robota, klientka musi być zachwycona :)
zyza jak najbardziej udana metamorfoza:ok:
zyza piękna metamorfoza:) podoba mi się kształt pazurków:)
A to moje dzisiejsze wypociny... Wiem, że są duże niedociągnięcia,ale to moje pierwsze pazurki wykonane akrylem od początku do końca. Od razu mówię,że nie mam akrylowego covera :) Zresztą modlę się tylko, by choć 2tyg. wytrzymały :)
Askar - Faktycznie z coverkiem byłoby lepiej, musisz tylko tunel mocniej zaciskać i boczki podpiłować. Poza tym ok.:ok:Akryl wcale nie jest taki trudny do okiełznania.:) Ćwicz dalej, powodzenia ;)
Co mówicie swoim klientkom jak chcecie zrobić zdjęcie przed? (chodzi mi o klientki z masakrycznymi pazurkami;))
"Mogę zrobić fotkę, pliiisss..." :rolleyes: tak to najczęściej u mnie wygląda :D
Jeśli mam młodą osobę, która zdaje sobie sprawę z tego, że ma problem z obgryzaniem, to śmiało proszę. Nikt nie stawiał oporu jak dotąd. Niektórzy jeszcze to pochwalali, że na ich przykładzie mogę pokazać co da się zrobić z paznokciami. Ale jak mam klientkę-matronę, dojrzałą kobietę po prostu z brzydkimi paznokciami, to nie mam odwagi (ani w sumie potrzeby) prosić ją o fotkę przed
Ja tam każę łapki do foto ustawić i w razie czego mówię, że będzie porównanie. I nie ma różnicy czy to młode dziewczyny, czy dojrzałe kobiety
Byla dzis u mnie Pani na odnowe po jakiejs "Super stylistce". Mowila ze salon wypasiony kosmetyka, solarium, pazurki.. skusiła sie bo produkty z wysokiej półki.. Efekt był taki ze nawet mi nie pozwoliła zrobic sobie zdjęcia "przed"... Góry, doliny przedłużona częsc byla węzsza od naturalnego paznokcia... Obiecala przyprowadzić do mnie siostre i mame:)
A to metamorfozka mojej ulubionej klientki ktora namiętnie"przenasza" hybrydy ile sie da:))) Tu po 4 tyg.b( bywala juz u mnie po 6 tyg.)
http://i1091.photobucket.com/albums/.../hybrydowe.jpghttp://i1091.photobucket.com/albums/...ybrydowepo.jpg
Jak tak dlugo nosi i sie trzymaja tzn, ze sa wykonane idealnie :)
Brawo Czoko, no i ten kolorek na dole cudny...
Świetna przemiana :) kolorek przed i po mi się podoba :)
Chocolata w takim razie gratuluje:) bo hybrydy w moim wykonaniu to max 3 tyg:(
choco no konkretnie przenoszona ale wazne ze sie trzyma :P super
Choco bardzo ładny ten odrościk :D
Asia ładne te akrylki :)
Choco odrost szok :wow: Super metamorfoza
Askar Ładne :)
Zyza extra metamorfoza, nie będą jej przeszkadzać w pracy masażystki? :)
Choco- sliczna przemiana!!
o taka metamorfoza ...