wstalam i lece do pracy ;)
milego dnia :kwiatek:
Printable View
wstalam i lece do pracy ;)
milego dnia :kwiatek:
wypilam kawe, czekam na klientke i jeszcze w miedzy czasie zdazylam sie wkurzyc bo mi komorka nawalila :(
ja będe pisać pracę do szkoły a jak skończę to siadam do swoich paznokci :) :skacze:
a ja jestem zmuszona ogladac walke diablo wlodarczyka:D w sumie to jestem w innym swiecie teraz:D:D
a ja rozmawiam z mężem na gadu lub skypie...od wtorku znów mój małżonek za granic±...tym razem nie wiadomo nawet na jak długo :/: mam nadzieję że do marca "tylko" :/:
idę wyk±pać dziecię swoje :)
a ja skonczyłam sobie pazurki robic,bo zdjęłam sztylety i teraz mi tak dziwnie na rękach z krótkim frenchem,ale niestety rano do szkoły na zajęcia trzeba jechac...trochę kombinuję jak się wykręcic :)
Ja konkursowe kolejne robiłam, jutro wykończę bo padam ;-)
chwila na relaks
a ja ide karmić b±bla, ubierac sie i lece zabukować bilety do polski na marzec;)
zjadłam prawie ¶niadanie (jajko) bo nie jestem głodna :/: i idę konkursowe robić :cwaniak2:
kawka :)
dziewczyny kciuki za konkursik :)
musze isc z psem a tak mi sie nie chce ;)
ogarniam forum i do sprzatania musze sie zabrac...
skonczylam robic obiad
klientka odprawiona, obiad zjedzony czas na herbatke i relaksik :)
już po klientce, teraz siedzę w saloniku i z moim łobuzem i jego koleg± pijemy piwko
ciasto się zaraz upiecze :) i zabieram się za tapetowanie :D
buszuję na forum, ogl±dam frezarki w necie i popijam CIN-CINa - wypiję jeszcze trochę i może kupię któr±¶ :D:D:D
zołzella podrzuć kawałek ciacha :D
A ja powinnam się uczyć na egzamin z higieny, ale forum mnie wci±gnęło więc leże z laptopem w łóżku :)
a ja spadam do wanny i do łózka bo dopadł mnie straszliwy katar :/ i dreszcze na plecach :/
a ja sciagam film bo chlopu zachcialo sie Tekkena ogladac ale pierw do wanny :P :)
wrocilam z parcy,odpoczywam
a ja wrocilam od rodzicow, ide skladac regal ten co jest w kauflandzie za 25zl ;P zobaczymy co to za cudo ;D
Asik to wrzuc potem fotkę.:) a mi się nie chce spac,przestawiłam się jak niemowlak :)
no i nie wyszlo chcialam poskladac mebelek a bez wkretarki nie dam rady no masakra ufff... ;/ :( a teraz ide zrobic sobie kawusie i sniadanko :D :*