a ja ide do lekarza i do banku, pozniej na zebranie do sióstr, bo mama w pracy...ehh nie lubie spraw takich do zalatwiania i to jeszcze po angielsku;/.;/;/!!!
Printable View
a ja ide do lekarza i do banku, pozniej na zebranie do sióstr, bo mama w pracy...ehh nie lubie spraw takich do zalatwiania i to jeszcze po angielsku;/.;/;/!!!
Szykuje sie na bilard i na zajęcia.. ;) dziś referacik przedstawiam żeby mieć 5 z Higieny.
obecnie w pracy
Siedzę w domku, słucham piosenek i rozmyślam...
ide zaraz nynac bo jestem wykonczona po przemeblowaniu :D :)
a ja popijam rum z pepsi drapiąc się wszędzie po solarium;p
wcinam kolacje :)
a ja wojuje jeszcze z moim synkiem kochanym:D nie moge go zagonić do spania;) mam nadzieje ze zaraz sam padnie;)
popijam herbatkę i lecę za chwilę do pracy ;)
a ja sobie piję drugą warkę strong prosto z puszki i tak myślę nad zakupem tego solarium ;/
aaa ja tez pije warke :leze: heheh i mysle co wogole mam robic :D :) spac mi sie niechce a komp sie zawiesza i szlag mnie trafia :(
a ja nie pije warki tylko kawę:leze: ikombinuję jak tu nie pisac pracy kontrolnej z kosmetyki bo mam ogromnego lenia...miałam na to miesiąc a oddac musze jutro...tylko,ze jeszcze nie zaczęłam :skacze:
uu to już troszkę mało czasu zostało,
a ja czekam na klientkę, i potem wizyta u dentysty, a tak się boje z mnie wszystko boli
wypisuje zaproszenia na studniowke dla nauczycieli...
a ja koncze pic kawe ;D i ide kleic tipsy na steropian (dokl. Kaseton) hehe zeby powiesic jako wzornik :)
ide sprzatac klatke schodowa bo moj tydzien ;)
Dzień dobry, nadrabiam zaległości, patrze za okno i leje ...
a takie plany miałam na dziś ehh !
no trzeba będzie na bieżąco skarpetki suszyć :p
Zaraz do sklepu na pocztę etc ;-)
kawka wypita śniadanko zjedzone:)
a ja sie zaraz za kawe biorę :P
powoli rozstaje się z choróbskiem (już kontaktuje a to najważniejsze hehe)
oo Emilko ja tez kończę chorować bo od 29 grudnia to już chyba starczy, ale popijam herbatkę, bo z kawa mam poczekać na lubego bo mówił, ze niedługo wróci
zakupy jade robic :D
opijam dzisiejszą piątkę z egzaminu semestralnego z kosmetyki :)...sokiem jabłkowym 100% :)
oglądam samożycie na ipli i przeglądam forum, nadrabiam zaleglosci :D
koncze pic kawe, a chwilke temu skonczylam naprawiac kabel internetowy bo mi sie zerwal ;D a teraz relaks :P
no a ja czekam na wodę żeby zalać kawę hehe i powoli szykuję się do pracy :)
ja zaraz kawusia i szperam po forum :)