-
Odp: Witam wszystkich
Witam :macham:
Cieszę się, że Was odnalazłam. Trochę miałam trodności z logowaniem i dostępem do forum, ale udało się :skacze: Dzięki Anikol :piatka:
O paznokcie dbałam zawsze i zawsze starałam się, żeby ładnie wyglądały. Niestety od jakiegoś czasu zaczęły się problemy z płytką. Zaczęłam intersować się żelami. Jestem samoukiem. Cały czas coś doczytuję, poprawiam. Z zawodu jestem nauczycielką i tak też zostanie. Żelki są tylko dla mnie i na moich paznokciach. Męczy mnie szwagierka, ale jakoś tak na czyichś pazurkach... trochę straszno ;)
-
Myślę że po jakimś czasie z nami nie będzie Ci strasznie, zawsze doradzimy poprawimy błędy i dodamy otuchy i odwagi! :)
Witamy serdecznie :kooffa:
-
Witaj MlecznaCzekolada
znajdziesz tutaj wiele cennych rad i wskazówek :)
-
Na dobry poczatek...Dzien Dobry Wszystkim:))))
-
Dzien dobry w piękny słoneczny dzień :)
-
-
Im nas więcej tym lepiej. ;D Witam wszystkie nowe osoby. ;]
Lepszego forum i tak nie znajdziecie ;]
Wiadomości i porady na każdy temat..
-
Ja również Witam;)) Kiedyś założyłam profil na forum , a teraz zaczynam aktywnie uczestniczyć w rozmowach;)) Moją pasją jest przedłużanie rzęs- jestem stylistką po kursie, a z zawodu jestem praktykującym kosmetologiem;)( w zasadzie to kończę naukę na tym kierunku w tym roku) Pozdrawiam Cieplutkoo ;* !
-
Dziękuję za miłe powitanie :roza:
Bardzo mi się podoba forum. Rad jest cała masa. Jest co czytać. Bardzo mi sie podoba fakt, że zauważone zostaje każde pytanie i "samouczki" nie są omijane z daleka :tuptup:
Również witam nowe koleżanki :macham:
-
Witam wszystkich ;) Nadia23:)
-
-
Witam wszystkie pazurkowiczki ;)
Zawsze podobały mi się długie paznokcie i piękne wzorki na nich... niestety ciągłe rozdwajanie i łamanie nie pozwalało zapuścić ani trochę.. aż w końcu dowiedziałam się o genialnej odżywce z Eveline.. i ciesze się długimi pazurkami.. szukam nowych inspiracji na zdobienia (najpierw się trzeba nauczyć bo oczywiście dopiero zaczynam) i strasznie interesuje mnie metoda One stroke.. to tyle o mnie i ode mnie ;)
Miłego wieczorku dziewczynki :*
-
-
Witam wszystkich!
Jestem licencjonowanym kosmetologiem (niestety bez doświadczenia:/:).
Studiując zaocznie pracowałam w innej branży (i po studiach jeszcze przez 3 lata) a teraz jest mi po prostu baaardzo ciężko wbić się na rynek kosmetyczny, choć "od zawsze" marzyłam właśnie o tym zawodzie.
Jeszcze na studiach zrobiłam kurs stylizacji paznokci metodą żelową ale szczerze mówiąc cały czas uczę się poprawności przedłużania paznokci, szukam dobrych i sprawdzonych produktów ale mam wrażenie, że błądzę po omacku.
Mam jednak nadzieję, że pomożecie mi wyjść na ludzi :mml:
-
-
Witam wszystkich, mam na imie Natalia, mam 24 lata. Mam 4 letnia coreczke i za 10 tyg bede miec w domu 2 malenstwo. Stylizacja paznokci zajmuje sie od czerwca 2012 roku, na razie tylko sobie robie i siostrom ale mam zamiar zapisac sie na kurs i doskonalic swoje zdolnosci, moje marzenie? miec swoj wlasny maly salonik :)
-
Witam serdecznie wszystkich :) z zawodu jestem kosmetologiem, który uwielbia robić zabiegi złuszczające :D Od 2lat moją pasją jest również przedłużanie rzęs.
W tym roku biorę ślub i już nie mogę się doczekać :skacze:
-
Nati i Megi witamy Was na forum :) zapraszamy do udzielania sie w watkach :)
http://forum.wzorki.info/uczucia/836...tml#post377735
-
Gratuluje, tak jak pisała nanami7 jest wątek również na temat ślubów.Mamy nadzieję,że się pochwalisz swoimi przygotowaniami ;)
-
Witam wszystkie nowe duszyczki
-
Witajcie dziewczyny :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
ale dużo nowych twarzy
miło że jesteście z nami :)
-
-
I ja się witam po raz pierwszy^_^ O paznokcie dbałam od zawsze, a od niedawna bardziej na serio. Przede mną kurs stylizacji na żelu ^_^
-
Chantelle witamy cieplutko :) ruszaj na kurs i uzupełniaj wiedzę czytając forum :) na pewno znajdziesz duuuużo ciekawych rad i pomysłów ;)
-
yhym, studiuję namiętnie to co tutaj naskrobałyście - inne fora też obskoczyłam^_^ ale chyba tylko tutaj jeszcze cokolwiek się dzieje i...widzę duuużo fachowców :skacze: