Odp: French i Zdobienia Ślubne
Truskaweczko troszke górzaste te twoje pazurki widac po tym jak sie swiatlo łamie na jednym z paluszkow, troszke ta budowe musisz jeszcze poćwiczyć ale ogólnie pazurki urokliwe, ja strasznie lubię mieniace pylki na mleczakach bo daje to piękny naturalny efekt, z nutka blasku :) Pomysl nawet nawet:)
całkiem fajne pazurki, ale szkoda, że nie powiedziała, że na ślub, bo te cyrkonie mi się jakoś nie widzą dla Młodej...Ale końcóweczka taka fajna, błyszcząca:love:
Edit bardzo mi się podobają Twoje frenche, a najbardziej te delikatne zdobienia na nich.
Truskaweczka ładne, ale budowa troszkę do dopracowania, i szkoda,że właśnie nie powiedziała że to na ślub;)
Cytat:
Napisał
kobietazpazurem
Truskaweczko troszke górzaste te twoje pazurki widac po tym jak sie swiatlo łamie na jednym z paluszkow, troszke ta budowe musisz jeszcze poćwiczyć ale ogólnie pazurki urokliwe, ja strasznie lubię mieniace pylki na mleczakach bo daje to piękny naturalny efekt, z nutka blasku :) Pomysl nawet nawet:)
wiem wiem :) staram się :) nie zawsze mi wychodzi , ale jak to mówią - praktyka czyni mistrzem :)
Cytat:
Napisał
rudzia1985
bo stwierdzam, ze sie kobieto marnujesz w sklepie ( obojetnie jaki by to nie byl ) i Twoim powolaniem jest robie pazurkow, podobnie jak Woszczur, a jesli Cie to satysfakcjonuje to tym bardziej nie ma sie nad czym zastanawiac i brac sie za kursik :)
popieram:)bo pazurki śliczne:wow:
truskaweczka99, zdobienie bardzo urokliwe :)
truskaweczka dziewczyny już opisały niedociągnięcia a i tak ładnie wyglądają sa takie delikatne:)
truskaweczka ładne - dziewczyny już napisały co do poprawy więc ćwicz ćwicz i jeszcze raz ćwicz ;)
Mi też się bardzo podobają bardzo delikatne.:) super
Śliczne pazurki :) jednak zgodzę się z madzialenkabuziaczek , że fioletowe kwiatuchy nie pasują do ślubnego zdobienia :] Ale jeśli pomijając to ,to bardzo ładne. Są delikatne i naturalnie wyglądające :)
ni ładniutkie ale rzeczywiście kwiatki troszkę nie pasują chyba że suknia miała jakąś fioletową wstawkę teraz co niektóre sukienki takie mają, a ja mam tylko takiego frenchyka
---------- Dodano o godzinie 01:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:08 ----------
ups zdjęcie mi nie weszło kolejna próba
---------- Dodano o godzinie 01:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:11 ----------
teraz musi wejść jak nie to trudno innym razem dodam nie wiem co się dzieje
Ogólne wrażenie pozytywne, ale musisz popracować nad budowa, no i frenchyk to musi być końcówka tylko a nie do połowy płytki:*
takie tipsy dlatego zawsze jak je robię to wrzucę coś na linię uśmiechu
to czas przerzucić się na samodzielnego frencha a nie tipsowego:*
o kurcze z tym będzie mały problem bo to pewnie strasznie krzywo powychodzą ale dziękuje z radę na pewno spróbuję bo w końcu trening czyni mistrza :)
linka - trzeba popracować nad budową (boczki, wierzch pazurka) i za tipsy french to :aty: samemu żelem lub akrylem uśmiech robić. Na początku będzie różnie wychodził ale zobaczysz szybko się wprawisz :) :ok:
Tipsy french to zgroza :D Zwłaszcza ta początek. Raz zrobiłam sobię , w sumie na początku przygody z pazurkami ... i dosłownie tak okropne pazury to mi nigdy nie wyszły ! ... :porazka: Pokazałabym wam zdjęcie, ale się wstydzę :leze: hahahahahahahahaha nie polecam totalnie . . . Najlepiej mleczny tipsik albo forma i bialutki niczym śnieżek żelik :) budujemy ładną linię uśmiechu, paluszek na 15 sec. do lampy żeby nie spłynęło i tak po kolei pozostałe , po wykonaniu rączki na 165 sec. do lampki i jest pięknie ! :)
ja też "zerwałam" z tipsami frencz, ale jednak ostatnio je użyłam iż miałam lenia i nie wyszło tak jak bym chciała dlatego nigdy więcej tipsów frencz;) dobre powiedzenie że "dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi" ;)
Linka tak jak piszą dziewczyny żelem lub akrylem końcóweczke robić 1/3 długości pazurka i budowę poćwicz kochana no ale ćwicz ćwicz a napewno będzie dobrze;)
Witam
kilka moich prac xxx
z checia poczytam wasze opinie. Szczegolnie te konstruktywne
Przepraszam za moj jezyk polski.:/:
Emilka wiem ze w koncu sie naucze ale i tak widze ze musze sie na kursik wzbrac zebz mnie ktos za lapke zlapal i poprowadzil mzsle ze to duzo pomaga:]
niunia pierwsze są bardzo ładne, popracuj nad głębszą linią uśmiechu będzie ładniej wyglądało
ładne zdobienia:ok:
dziekuje Madziu
nastepne beda z pieknym usmiechem, to cenna wskazowka.
Ciesze sie ze wstawilam tu zdjecia w ten sposob bede mogla poprawiac bledy xxx
Co do zdobien zawsze lubilam malowac teraz biore sie za farbki akrylowe. moze niedlugo uda mi sie jakies zrobic.