śliczny fiolecik. No i zdobienie jak "na szybko" to podziwiam, bo ja jak mam ful czasu to takiego jeszcze nie zrobię :) :P
Printable View
śliczny fiolecik. No i zdobienie jak "na szybko" to podziwiam, bo ja jak mam ful czasu to takiego jeszcze nie zrobię :) :P
Luska świetne zdobienie.
Krolowa bardzo ładne fioleciki ;)
Moja robótka
http://images37.fotosik.pl/315/10b65ea54120ea84.jpg
:woot: Edyta przepiękne pazurki
Nie no Edyta !!!!! Teraz to już pojechałaś po całości !!!! :yess::ok::):Dno po prostu te pazurasy w różu są THE BEST!!!!!!!!!!!! Powiedz mi proszę z czego jest tak końcówka, mam na myśli ten róż ^_^ jeśli to żel to błagam o namiary gdzie mogę taki kupić bo jest przepiękny (jak na mój gust) uwielbiam ten kolor i muszę go mieć :skacze:
Edyta piękne kolory,wykonanie i w ogóle śliczności
Edyta super pazurki :) a te kwiatki to już w ogóle bajka :D
Oj bardzo Wam dziękuję :przytul:
Edyta - dziękuję za namiary :przytul:kupię go sobie na pewno :skacze: bo jest boski :ok:
Edyta 1064, piękny kolor i kwiatki wyszły super.
luska102, oryginalne zdobienie i kolor rzeczywiście taki inny, bo na każdym zdjęciu wyszedł inaczej.
Edyta, ten róż jest rewelacyjny, z jakiej to firmy??
Krolowa,Edytka bardzo ladne,jak landrynki te rozowe
Dziękuję:przytul: no to wklejam link do tego żeliku Żel UV kolor 5ml zelk13 NEON róż :: dobrarada
dziękuję!!
Edyta piękne cukiereczki!!
Królowo śliczne fioleciki ^_^
Edytko śliczne :skacze:
Edytko, bardzo fajny odcień różowego, paznokcie śliczne
Edytko bardzo ładnie wykonane paznokcie, podoba mi się ten róż chociaż chyba zdjęcie troszkę przekłamuje kolor :)
Edyta świetny kolorek :D ale też podejrzewam, że na żywo wygląda całkiem inaczej :)
to byly moje malinki robione ze zlosci na folie cienta :) troszke nieudane ;)
srodkowy ulegl wypadkowi i tylko to mi wyszlo z jego "naprawy" :P
rudzia - malinki są w porządku :)
Rudzia ładne :)
Dziewczynki dziękuję za komentarze.Jeśli chodzi akurat o tą fotkę to kolorek w rzeczywistości wygląda bardzo podobnie.Wyjątkowo mój aparat nie przekłamał zbytnio tego koloru :)
Edyta świetne pazurki :D Ładny ten róż i kwiatek dodaje uroku :)
Rudziu śliczny kolorek :)
Rudzia piękny kolorek :ok:
rudzia śliczny kolorek, a pazurek odrośnie ;) :)
edyta boski róż i kwiatunie boskie :)
królowa łądne filoeciki tylko się chyba ciut farbki rozmyły.. :) ale i tak ślicznie :)
moje paisleye :D
kolorowe sa chociaz te niebieskie byly bardziej w ultramarynke ale moj aparat tak klamie :D
wow, Zyza :o
pierwsze sa cudne, az mi sie pdobaja lepiej niz drugie, ale oba sa fajne, jednak serce skradly mi czarno-biale :)