cisne do sklepu i do apteki 2 tydzień chora grrr
Printable View
cisne do sklepu i do apteki 2 tydzień chora grrr
Chora? Biedna :) Ale za to masz blisko do apteki :) To lecz się żebyś zdorwa była. Albo w sumie bądź chora i z nudów będziesz malowała kwiatuszki a ja będę oglądać :D Bo ty jesteś taką inspiracją dla wszystkich dziewczyn tu jeśli chodzi o te twoje Strołki :)
:wstydek::wstydek:
dziękuje,
musze być zdrowa mam strasznie dużo rzeczy do załatwienia, szkoła praca i inne urzędy a tu dupa ...
olcia, pluszku kurujcie się dziewczyny :przytul: mnie 3 tyg trzymało ale już am spokój wreszcie uffff
a ja sobie siedze u rodzicow i lecze sie z moja corka obie chore ;( augumentin gora :(
ja w pracy!klientka mi nie przyszla :/: jak ja tak nie lubie!
ja jestem po "robocie" i myślę jak tu jakieś warsztaciki u siebie w gabinecie zorganizować... i wcinam deser oczywiście :D wkońcu mam weekend:skacze:
szykuje sie na małą posiadówkę ze znajomymi i żubrówka z soczkiem :D
Wróciłam ze sklepu, wracam do ćwiczeń frencza jutro wielki dzień denerwuje się :(
dalej chora jestem to już 3 tygodniee? :(
plushak kciuki za jutro (pewnie konkursik jakis?) i zdrówka przede wszystkim
Robię listę ludzi na urodziny i czekam na pyzy ;)
ja dzis caly dzien zajmowalam sie moimi roslinkami, podlewanie, obcinanie suchych lisci, pedow, kapiel roslinek i takie tam, niedawno skonczylam i przyznam ze nogi mnie bola a teraz buszuje po forum
O ja dlatego nie lubię żywych kwiatków, Nastawiać tego parapety całe i szafki a potem dbaj .. nie to nie dla mnie. Wole jakaś różyczkę na 3 dni w wazonie a potem zasuszyć;) Gratuluje cierpliwości.
a Ja wlasnie projektuje zapalniczki.
uczyłam sie ruska.. a teraz sie obijam... jeszcze polski musze odrobic.. wrrr
nadrabiam zaległości na forum :D
Właśnie wstałam :placz: Coś mnie chyba zbiera :placz: Idę zrobić herbatkę i łyknąć jakiś środek :) No i zabieram się za malowanie kolczyków :cwaniak2:
oczywiście przeglądam forum, bo ostatnio je trochę zaniedbałam :|
poza tym relaksuję się po sesji :D jeszcze tylko egzaminy przede mną :)
pije kakao :P a zaraz oglądamy fiiiiilmy :P
ooo ale mi smaka na kakao narobiłas :slina: jeszcze z chałką z masełkiem.. oo rajuuu :slina:
ja skonczyłam odrabiac polski...
hehe na zachętę powiem że zrobiłam sobie takie prawdziwe klasyczne kakao nie chemiczne gotowce :P
też sobie zrób - dobrze ci zrobi bo nauka każdego może wykończyć :P
Przygotowuję się do egzaminu z metodologii badań językoznawczych ;( i popadam w depresję.
ja siedzę i dumam skąd i za ile zamówić żele i inne pierdoły do paznokci. No i rozmyślam o egzaminach... :/ mam dość już...
robię rozgrzewkę przed feriami i drugi tydzień zostaje w domu :yess:
a tak naprawdę cały poprzedni tydzień z gorączką siedziałam, a teraz z katarzyskiem się męczę :/: no ale w domu :haha:
a ja dziś pierwszy dzien po feriach...wstac tak wczesnie po dwóch tyg spania do południa to jak gwałt dla organizmu...chodzę i ziewam :)
a ja to Wam w zasadzie zazdroszczę...tez odrobiłabym sobie jakieś lekcje albo poszła do szkoły czy pracy, a tak siedzę całymi dniami w domu i się lenie, w tej chwili próbuje oderwać się od forum i wziąć się za angielski (poprawiam maturkę w maju, bo mi słabo poszło;/)