Dzięki dziewczyny.. namowiłyscie mnie :)
niestety licytacja juz sie skonczyła i nikt jej nie kupił wiec napisałam juz wczoraj wieczorkiem do babeczki zeby wystawiła ją jeszcze raz i napewno ja kupie :)
Printable View
Dzięki dziewczyny.. namowiłyscie mnie :)
niestety licytacja juz sie skonczyła i nikt jej nie kupił wiec napisałam juz wczoraj wieczorkiem do babeczki zeby wystawiła ją jeszcze raz i napewno ja kupie :)
Moje skromne zakupki z ostatnich czasów.... lakiery to tylko połowa z nich bo drugą połowę kupiłam wcześniej (nie pamiętam, które wtedy a które teraz bo odrazu pomieszałam :D) :)
Załącznik 31464Załącznik 31465Załącznik 31466Załącznik 31467
matko ile lakierow :o ale bedziesz szalec :D
a takie skarpetki mam podobne tyle, ze bez gumeczek i w kolorze czarnym, a sa takie mieciutkie :)
Emilia te lakiery są boskie !!!!I co za ilość ,skok na bank zrobiłaś czy co?
Natka to parafiniarka Parafiniarka zestaw 2 parafiny + 2 rękawice + 2 skarpetki - Allepaznokcie.pl a to podgrzewacz http://www.allepaznokcie.pl/Podgrzew...ncja_4413.html ;)
poprawiłam link... " L " się zgubiło ;] //Emist
a to moje dzisiejsze :) gazetki w końcu dotarłam do empiku :D
portfel i rękawiczki wymarzone :D ( prezent od chłopaka na urodziny )
dziewczyny dobijacie mnie:( ja w tym miesiącu musze zaplacic za studia wiec o zakupach nie a mowy! Rewelacyjne zakupy!
kobietazpazurem inwestujesz w siebie ,a to chyba dobrze wydane pieniądze ?? :]
he he bardzo dobrze ale jak tu zaglądam to aż ciarki na plecach ;D
Mam taki sam szaliczek :D
he he Basiu odrazu przykuł moją uwagę :D
milenka, powiedz mi czy te alladynki nie poszerzaja bioder? widze, ze generalnie to biodrówki, czy ten jersey sie rozciaga? bo widze takie w moim rozmiarze....:placz:, ale mam maly problem z burzszkiem i biodrami, wiec sie pytam:/:
No troche poszerzają na pewno ale są mega luźne... i biodrówki to nie są mają właśnie wysoki stan. Kurde ja do nich za niska jednak jestem i moge je odsprzedać... chyba że do krawcowej z nimi sie przejde...
odkupilabym milenka, bo ja jestem wysoka i wielka, ale obawiam się, ze twoj rozmiar to mi na maly palec u nogi wejdzie. :placz:
Kupiłam sukienusie :woot::woot:
ale mniejszy rozmiar niz myslałam na poczatku...Lezy super wsystko pieknie.. chetnie bym ja jeszcze raz w domku przymierzyła ale nie chca na nia parzec bo jeszcze mi sie znudzi... :D
Ciesze sie strasznie bo niby jest taka grzeczna i kulturalna ale tył i wiązania dodają pikanteri :cwaniak2:
natalia268 to super ;D sukienka na prawdę bardzo ładna ;)
ja wam wrzucę fotkę później moich zakupów ostatnich :)
ostatnio kupilam swojemu synowi dresiki lonsdale i takie tam...ogolnie poluje na kozaczki zamszowe najlepiej fiolecik po kolana na plaskiej podeszwie...byly fajne na allegro, ale sakonczyla sie aukcja i nie moge ich juz odszukac:D
Wczoraj kupiony albumik do saloniku a dzis superpiszący długopis hyyy:]
http://img837.imageshack.us/img837/7205/dsc02483n.jpg
A ja ostatnio kupiłam sobie dwie pary butów :D
Choco śliczny albumik :)
Czoko :love:
a to moja jedna z 5 paczek na które czekam .. ;(
Wystawka, żele biały i clear, pojemniczek na płyny, i 2 lakiery :)