Dziewczyny sliczne zdobienia
Tosiaczek widze , że juz na jajkach :)
Printable View
Dziewczyny sliczne zdobienia
Tosiaczek widze , że juz na jajkach :)
No ciocia mnie błagała żebym jej takie coś zrobiła. :) Nie wiedziałam jak to wyjdzie ale jakoś nawet normalnie :D Asiu a dostałaś wiadomość o tych kursach?
sorki za off
Tosiaczku tak wyslalam nie dostałas nic?
Plusia, Jade cudne te Wasze kwiatuszki!
Tosiaczek jak juz [pisałam - cudne :)
Dziękuje :kwiatek:
Wieczora wczorajszego spotkałam się z Kaniusią z forum :kwiatek: pomalowałyśmy troszkę :)
1 i 2 foto dzieło Kaniusi ah Ty zdolna bestyjo :kwiatek:
3 moje bazgrołki:)
Do następnego razu Słonce:)
dziewczyny slicznosci :love:
to moje tak na szybko robione do wystawiki
Piękne kwiatuszki wam wychodzą, ja dopiero zaczynam, i nie wiem jak robi się takie ładne - delikatne przejścia między kolorami, podpowiedzcie, jak to robicie, że wychodzą wam takie cuda??
PRZEDMIOTY DO ZDOBIENIA DECOUPAGE - Powered by BST
Nie wiem czy któraś wstawiała już ten link , ale kryje się za nim świetny sklep z drewnianymi rzeczami do zdobień , między innymi pełno bransoletek , kolczyków różnego kształtu , świetne :yess: :D
Ja na pewno się skuszę na jakieś jak już opanuje kwiatuchy ^_^
Dzięki serdeczne :-) a filmik super!!! To wydaje się takie proste, a w rzeczywistości to niestety już nie jest tak kolorowo :-)
Ja kupiłam farbki w takich malutkich plastikowych - jakby słoiczkach, mam nadzieję, że opakowanie nie ma znaczenia :-)
A czy taki płaski, grubszy pędzel do tych kwiatków- to jakiś specjalny do farbek akrylowych powinien być? czy może być taki jak do żelu również??
Ja maluję zwykłym pędzlem do żelu za 5 zł :P Musisz wypróbować , każdemu się innym pędzlem maluje dobrze :)
No nie pozostaje mi nic, tylko zabrać się do prób i ćwiczeń :-) Dzięki za dobre rady :-) Jak zacznie mi coś wychodzić z moich wypocin, to będę wrzucać fotki :-) Na razie poćwiczę w ukryciu :-) haha żeby nikt się nie wystraszył :-)))
Służę pomocą :kwiatek:
No to czekam na ćwiczenia :) nikt sie nie wystraszy :)
tak, w tubkach najlepsze, a pluszak rzeczywiscie mistrz i jakbym sie miala szkolic ze strołków to do pluszaka, bo oprocz tego, ze zdolna to delikatną dziewczynką jest.. nie bije, nie krzyczy....:skacze:
takkkk... czasem by sie chcialo zeby krzyknęla i dała w pupcie :D a ona taka spokojniutka i cierpliwa :D
dziewczyny nie wiem czy w dobrym temacie pisze ale co powiecie o farbach akrylowych od dobrejrady? kupilam te w sloiczkach i jakos nie bardzo mi kryja;( owszem na linie sa dobre ale do one stroke?heh..
Dokładnie tak w tubkach najlepsze Agulusia :kwiatek:
dziewczyny dziękuje :kwiatek:
mariolka jakie farbki kupiłaś które, dorbarada ma zwykłe , perłowe, i polycolory, nie znalazłam innych które by się do strołków nadawały próbowałam (yasmin i grafiti, i zwykłe od dr farbki)
także skopiuje swój podpis
POLYCOLOR - najlepsze farbki dla Stylistek paznokci!
plusia gdzie ty kupujesz polycolor??
mam u siebie sklep plastyczny 4,99 tubka ale mają remont do 22lutego ;(