-
Odp: Witam wszystkich
No i ja jestem :) Renata, miło mi :)
rzęsami zajmuję się od ponad 2 lat, metodą Blink & Go! u Agi Brody się jej nauczyłam. Ale zastanawiam się i myślę nad tym, by zrobić kurs 1:1 i 2:1 także, bo bardzo mnie to interesuje.
dodatkowo maluję na zamówienie makijaże okolicznościowe, ślubne, itp :) do sesji zdjęciowych także. Od ponad pół roku wykonuję paznokcie, jednak w tym temacie jestem raczkującym stworzonkiem. Ale cały czas prę do przodu, by się w tym wyszkolić i być w tym dobrą ;)
Także, mam nadzieję, że będzie mi tu fajnie z Wami i przeczytam wiele konstruktywnej krytyki oraz dostanę wiele porad.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)
-
Witam wszystkich,
już od jakiegoś czasu śledzę forum i bardzo wiele się dzięki niemu dowiedzialłam i nauczyłam.
Moje pazurki na tym skorzystały , a skorzystają jeszcze bardziej bo już niedługo przedemną kurs z przedłużania paznokci żelem.
Cieszę się że jest tak wiele dziewczyn, które tak chętnie dzielą się na tym forum swoją wiedzą i doświadczeniem. Dzięki :*
-
Witam was dziewczuszki :)
mejkapyrenaty problemu raczej nie będziesz miała bo konkret dziewczyna z Ciebie i wiesz czego chcesz więc brnij do przodu! Powodzenia życzę :)
-
Odp: Mój pierwszy raz
Witam. Tu Hania z Łodzi:). Moje zainteresowania to głównie wizaż i makijaż. Pozdrawiam:).
-
Wiatm wszystkie Panie Dostałam link do tej strony od byłej stylistki paznokci która sprzedła mi zestaw do pazurków żelowych. Poleciła mi te forum i jak narazie jestem zachowycona Myśle że dużo mogę się od was nauczyć Chcę się nauczyć robić pazurki na formie,wczoraj zrobiłam pierwsze,wrzuce pozniej zdjęcia i proszę o szczerą ocenę i wskazówki co jest do poprawki Z góry dziękuje...I pozdrawiam wszystkie pazurko maniaczki Ps:Mam nadzieje że kiedyś uda mi się robić takie cudeńka jak miałam tu przyjemność oglądać
-
Hanka, Gosia, witamy gorąco :))
-
hej kochani muszę trochę załapać jak się tu poruszać , poczytać , popatrzeć .... ale witam was serdecznie:] ......co mogę napisać moje pierwsze zrobione pazurki to były takie łopaty ,że wole zapomnieć :)pewnie wszyscy mieliscię podobnie bo nikt nie rodzi się mistrzem a przeca uczymy się na błędach.
-
także witam wszytskich użytkowników :)
-
Cześć dziewczyny mam na imię Marta, jestem ogromną pasjonatką w tym co robię, a moje usługi są świadczone z usług fryzjerstwa, makijażu permanentnego, "białej" kosmetyki i jestem swieżą instruktorką stylizacji rzęs :) Do usłyszenia :*:skacze:
-
Witam!
Mam na imię Magda, specjalizuję się w nail art. Po 9 latach pobytu w UK właśnie przeprowadziłam sie do Szwecji i mam nadzieje krzewić modę na wzorki na tym dziewiczym terenie. Czy jest ktoś ze Szwecji? :)
-
Ja chciałam powitać Was Kochane po sporej przerwie :)
O ile nie czepiam się paznokci w celach zarobkowych o tyle swoje dalej uwielbiam dopieszczać więc powróciłam :*
-
Witam
Jestem Magda. Moje zamiłowanie to kosmetyka i wszystko co z nią związane, z zawodu jestem przede wszystkim kosmetyczką i specjalistą ds. promocji zdrowia, po drodze przydażył się jeszcze wizaż, masaż i oczywiście paznokcie. Od sierpnia 2011 prowadzę swój gabinet kosmetyczny. Cieszę się, że w końcu udało mi się tutaj zalogować:)
-
Witam wszystkie nowe nabytki, zapraszam do poszczególnych wątków :)
-
Witam Was Wszystkie:) Aktualnie uczę się na kierunku TUK. Mam plany rozwinąć się w kierunkach: paznokcie, rzęsy, masaż. Pozdrawiam:)
-
Mam na imię Ula. Paznokciami zajmuję się od 4 lat z dwiema przerwami na dzieci. Właśnie powracam do obiegu. To forum jest kopalnią inspiracji.
-
Cześć, jestem nowa na forum, mam nadzieję że dłużej tutaj pobędę, bo to ciekawe miejsce i sporo się już stąd dowiedziałam. :))
-
Hej :)
Jestem Ola. Obecnie uczę się w szkole kosmetycznej a paznokciami zajmuję się amatorsko, ale chcę zrobić kurs na przedłużanie i zdobienie paznokci. Od zawsze mnie to interesowało :)
-
Witam wszystkich :) Mam na imię Ewelina, uczę się w studium kosmetycznym. Paznokciami zajmuję się już jakiś czas ale na razie tylko amatorsko.
-
Hejka :) Jestem z Szczecina i mam 23 lata. Kurs stylizacji paznokci zrobilam w 2010 roku. Chwilowo nie zajmuje sie stylizacja gdyz przebywam za granica...
-
Witam
Nazywam się Agnieszka i mam 24 lata. Jestem osobą wszechstronną :) na co dzień szyje i rysuję :) Wczesniej ukończyłam technikum odzieżowe i studia kulturoznawcze.
Aktualnie jestem uczennicą w Technikum kosmetycznym. Paznokciami interesuje się od nie dawna, za niedługo chciałabym wybrać się na kurs i kupić swój pierwszy zestaw do metody żelowej :)
-
Hello dziewuszki :) Witam was wszystkie serdecznie :)
-
Witam mam na imie Łukasz i zaprosila mnie na to forum moja zona przegladnalem i uwazam ze jest bardzo ciekawe nie dziwie sie ze spedza tu moja zonka tyle czasu!pozdrawiam wszystkich.!
-
-
-
Witam z województwa opolskiego ;)