Te wasze kwiatuszki to normalnie cuda. Aż dech zapiera:).
Tez bym takie chciała umieć malować. Chyba zacznę malować na kartce plakatówkami takie wielkie, a potem coraz mniejsze. ;];]
Printable View
Te wasze kwiatuszki to normalnie cuda. Aż dech zapiera:).
Tez bym takie chciała umieć malować. Chyba zacznę malować na kartce plakatówkami takie wielkie, a potem coraz mniejsze. ;];]
No, też tak uważam. Dziewczyny - Wy jesteście artystkami!!!!
ja w matejko zamówiłam i nie mają na stanie czarnej ani białej polycolor;(;(;( i zamówiłam inna firmę ;(
a czy któraś malowąła farbkami koh-i-noor bo sa u mnie w plastyku i nie wiem czy próbować:huh:
plushak ja mam te zwykle i perłowe. ale kupie sb w sklepie dla plastykow te polycolor bo te co mam nadaja sie tylko do kreseczek itp..do stołkow niestety nie
musze sie wybrac na drobne zakupy :) ja mialam takie jackbal *BAJKOWE KOLORY FARBKI AKRYLOWE*NAIL ART** (1430991986) - Aukcje internetowe Allegro z allePaznokcie , bardzo serdecznie ich nie polecam ;] po miesiącu otwieram a tu niespodzianka zeschły i tyle sie nacieszyłam :P
Dziewczyny, czy te farbki to tez by się nadawały do malowania tych kwiatuszków???
~ARTYSTA~ FARBY AKRYLOWE 24 kolory + PĘDZLE 15szt (1420274374) - Aukcje internetowe Allegro
MAJA-ART- FARBY AKRYLOWE 12 x12 ml graART (1390558850) - Aukcje internetowe Allegro
Asiad,
jak to sie mówi, każda się nadaje, ale nie każda jest dobra. Z własnego doświadczenia Ci powiem tak jak pozostałe forumkowiczki: najlepsze są policolor. Idealna konsystencja i krycie. Moje pierwsze farbki były np. za gęste i pędzel pełen farbki, a na kartce nic nie zostawało :(
Dlatego lepiej kupić coś ciut droższego, ale sprawdzonego :)
no właśnie mi polycolory nie podchodzą, widocznie na jakąś serię trefną trafiłam, chociaż dziewczyny pisały, że im też nie kryją te kolory co mi. Wole renesansy, a białą mam z talens amsterdam i jest świetna. Zajrzyj do tematu o farbkach, może ułatwi to wybór http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...-akrylowe.html
Hera, a mi właśnie renesansy nie podeszły :D były za gęste. Widać każda z nas musi znaleźć te swoje :)
Wiosna
Załącznik 36031
Załącznik 36032
o widzę aga (piatyelek),że coś na kształt autoportretu tworzysz:D rewelacyjnie wykonane:ok:
piatyelek śliczne ssą :) wiosna jest mega ! :D:ok:
aga juz pisalam,ale :ok:
ten pierwsze rysunek jest debeściakiem :D
piatyelek sliczne malowanki :)
piatylek sliczne:ok:
Wow Piatyelek boskie te malowidła :wow:
Piatyelek prześliczne:love: są
Piatylek rewelacja!!!!!!!!!!!
Piatyelek kwiaty śliczne, ten portret naprawdę idealny :)
Piątyelek przepiękne!! Ja chcę takiego konika :)
Piatyelek brak mi słów :szczena: :szczena: :szczena:
piatyelek rewelacja :)
a tutaj kolejne proby malowania kwiatków
http://pu.i.wp.pl/k,NzA1MDE3NzgsNDg0...130743_big.jpg