-
Odp: co teraz robicie....
Cytat:
Napisał
xsunnyolciax
pokazuj coś wymalowała :D
pokazałabym gdybym miała czym zrobic zdjecie ;(
-moj aparat nie działa.. nie wiem co sie z nim stało...
-aparat w telefonie nadaje sie do niczego ...
-a aparat mojego brata ma tylko taki obiektyw gdzie nie moge zrobic z bliskiej odległości zdjęcia... a nie wiem gdzie jest normalny obiektyw.. i czy w ogole jeszcze gdzies jest.. ale jak cos wykombnuje to pokaze
swoja droga musze cos wymyslic bo nie bede jak miała zrobic zdjecia pazurom konkursowym ;(
No.. a ja sie teraz obijam... ale chyba zaraz trzeba sie ogarnac, wykapac, ubrac i posprzatac ;]
-
Czytam wyniki konkursu, w którym brałam udział. Niestety nie zajęłam żadnego miejsca ;(;(;(
-
Szykuje się do wyjścia. Najpierw na uczelnie na koło robotyki, a potem prosto z uczelni idę się troszkę zabawić :P
-
a ja czekam az prace wstawia konkursowe i szykuje sie psychicznie do pojscia jutro do pracy.... tydzien z zablokowanymi plecami minol i czas powoli wracac do klientek ,ktore juz sie troszku zaczynaja niecierpliwic! :)mam nadzieje ze dam rade!? :D
-
jem obiad.. a po obiedzie znowu wracam do odrabiania matematyki.. załamac sie mozna..
Asiek dasz rade :*
-
uzupełniam swój profil na szafie i czekam na prace konkursu... :tuptup:
-
ja zjadłam obiad i siedzę i czekam na swojego Chłopa.
Natalia jak Ty możesz narzekać na matematykę? :skacze:
-
Moj maly mezczyzna wstal wiec bedzie trzeba sie nim troche zajac:) A tak nadrabiam zaleglosci na forum:)
-
Cytat:
Napisał
xCombination
ja zjadłam obiad i siedzę i czekam na swojego Chłopa.
Natalia jak Ty możesz narzekać na matematykę? :skacze:
moge, bo zabrała mi wiekszosc zycia prywatnego...
Przec całe dwutygodniowe ferie dzien w dzien od rana do 15, albo czasami dłuzej siedziałam i robiłam matematyke.. :huh: mam 9 zestawów a w tym po ok.25 zadan... przy czym niektóre rzeczy pierwszy raz na oczy widze, a do niektórych juz nie wiem jak sie zabrac, bo za duzo matematyki i mozg mi sie lasuje..
Czy mam rozumiec że chcesz mi pomóc i zrobic ? haha :D
Ogólnie teraz siedze troche na forum i zaraz ide gdzies do klubu...uf..
-
Siedzę i czekam aż przestanie kłuć mnie brzuch ;(.. A po za tym siedze na forum i słucham Hip-Hopa :D Nudyyy
-
wcinam hiszpanskie truskawki z truskawkowym sorbetem :D ale jeszcze sa kwasne :]
przegladam forum i zaraz ide na film bo wlasnie mi sie sciagnal :P
-
A ja chyba powinnam się już położyć. Jutro muszę otworzyć salon o 6:30, bo już tak wcześnie mam klientki. I maraton do jakiejś 15:00.
-
No ja chyba tez muszę się położyć bo do bolącego brzucha doszła jeszcze głowa... Masakra.. :/ Jutro też dwie klientki w domku robię... Ale jakoś nie chce mi się w domu robić, no ale jak mus to mus.. :)
-
Idę zaraz spać, bo już mi się oczy zamykają ;]
-
ja z wczoraj na dziś spałam całe 3 godziny z przerwami, bo się bałam,że zaśpię do pracy ;) teraz słucham w kółko jednej piosenki i zaraz spadam do łóżka :D
-
Cytat:
Napisał
natalia268
Czy mam rozumiec że chcesz mi pomóc i zrobic ? haha :D
teoretycznie to ja nie jestem poziom maturalny ale te zadania nie są złe :P w wolnej chwili czemu nie, hyhy :skacze:
-
Ja po sniadanku, sprzatam troche kuchnie zeby zaraz w niej na brudzic:)Jak bede przygotowywac obiadek:)
-
Właśnie przed chwilą skończyłam drugą klientkę :) I pakuję się na warsztaty :D :D
-
-
robię pączki, pączusie i faworki :D
-
A ja zaraz idę oglądać W11 :]
-
Cytat:
Napisał
Emilia B.
robię pączki, pączusie i faworki :D
podziel sie faworkami :placz: :D
ja za wczesnie sie obudziłam i przegladam forum, a zaraz bede sie szykowac do szkoły..
-
Nie wyspałam się dzisiaj, więc idę zaraz spać ;]
-
Wstałam, zobaczyłam się w lustrze i załamałam się :/: OMG..
No i trzeba się ogarnąć..
-
ide na 10:40 do szkoły.. co za idiota wymyslał mój plan to nie ma pytan.. załamka..