Przeglądam sobie forum :] Zaraz się wezmę za sprzątanie :D
Printable View
Przeglądam sobie forum :] Zaraz się wezmę za sprzątanie :D
Ziewam...
przyłączam sie do ziewania... :ziewam: :ziewam:
Pisze wypracowanie z polskiego, żeby miec z głowy i żeby w tygodniu nastepnym go nie pisac, bo bede miała i tak wystarczajaco nauki. Juz jestem ku koncowi ale tak mi sie chce spac, ze moj mózg nie chce ze mna wspołpracowac :huh:
Wstałam, jem śniadanko <kokosa którego mój facet wczoraj próbował otworzyć przez jakieś 40min.> i buszuję po forum :)
Denerwuje sie, bo wylaczyly mi sie polskie znaki :/:
poćwiczyłam sobie kwiatki, nawachałam sie akrylu przy sklejaniu tipsów, a zaraz ide do siotry ciotecznej na urodziny... a tak nie lubie tam chodzic... :/:
a ja sie poklocilam z chlopem, trzesie mnie ze zlosci bo oczywiscie ( jak zwykle ) moja wina bo ja na kompie :( nie wytrzymuje z nim od dluzszego czasu :/:
poszukam jakis film i se obejrze bo nie mam ochoty na nic ;)
jem banany w ciescie z polewa czekoladowa..
a du*a rośnie ^_^:placz:
A tam rośnie :P Ja bym też sobie zjadła i dała jeszcze do tego bitą śmietanę :slina:
piję herbatkę i nastrajam się pozytywnie na nadchodzący tydzień :D
Czytam streszczenie lektury i zaraz idę spać :)
ogarniam forum, bo wczoraj cały dzień mnie nie było :D
kawa + forum :D czyli standardowy zestaw
a ja dzisiaj wolne od pracy :D
musialam zrobic pazura bo mi odpadl w calosci :huh:
czekam az sie pralka wypierze, ogladam forum...
jem obiad i zaraz siadam do nauki :placz:
a ja zrobilam obiad, dziecko spi i musze sie wykąpac...;/
Zaraz zjem sobie pyszny obiadek :glodny:
skonczyłam wlasnie bawic sie z rodzinka w kalambury, byłam głównym pokazującym:D więc się troszke spociłam:D:D ubaw był nie z tej ziemi:D teraz oglądam na wspólnej;)
uczę się do jutrzejszej pracy klasowej :blink:
Nudzę się straaaaasznie, zaraz trzeba wyjść z domu...
ucz sie ! ! :leze:
ja własnie odrobiłam angielski (na korki jutrzejsze) i zaraz ide na dwór... a nie mam siły sie ruszyc po wczorajszym wf-ie... uh.. starosc nie radosc :leze:
A ja lezę przykuta do łózka ponieważ jestem w 7 miesiacu ciąży i grozi mi przedwczesny poród..wiec pozostało mi tylko..leżenie...:(
Jem ciasto truskawkowe:)
:D
jem sałatke owocową