-
Odp: Witam wszystkich
Witam Użytkowników i pozdrawiam z województwa pomorskiego ;]
Podoba mi się Wasza "pazurkowa społeczność" i po nieśmiałych podglądaniach, postanowiłam do niej dołączyć. Mam nadzieję, że jako nowa nie popełnię jakichś błędów, nie zostanę zbanowana, nie poplączę tematów i jak będę się wypowiadała to tylko mądrze ;] taki mam stres nowicjuszki ;]
Najlepszą metodą na pogłębianie pasji jest spotkanie z osobami, które kochają to samo co ty - i to jest właśnie piękne w tym forum. Razem można się wspierać, motywować i inspirować <love>
Szacun dla Twórców forum - kawał naprawdę dobrej roboty!
-
cześć :D
zarejestrowałam się na forum już dawno, ale nie udzielałam się, ostatnio zaczęłam podczytywać, więc wypada się przywitać :)
Stylizacją paznokci zajmuję się hobbystycznie, pierwszy kurs ukończyłam w 2010r., później były jakieś warsztaty i doszkolenie, a jeszcze później roczna przerwa z uwagi na leżącą ciążę i maleńkie dziecko. Do pazurków wróciłam ponownie jak dzieciątko podrosło i nie ukrywam, że powoli zaczynam o nich myśleć zawodowo, ale to jeszcze kwestia czasu i doszkolenia się.
-
Ja także witam wszystkie/-ich bardzo serdecznie z deszczowego dziś Opola:*. Podczytuje forum kilka dni i jestem na etapie START-owym w roli wykonawcy paznokci żelowych (uprzednio tylko jako klientka:)). Wierzę, że znajdzie się tu spore grono pomocnych osób i z góry dziękuję za cenne doradztwo:*
-
kuku tu kiki
jestem hybrydziara samoukiem :) po prostu w pewnym momencie nabralam pewnosci siebie i postanowilam sie wdrozyc w cos ciekawszego niz zwykly lakier
na chwile obecna ubarwiam swoimi pracami swiat moj i kolezanek
mysle powaznie o rozwoju i kiedys w przyszlosci porzuceniu cyferek na rzecz stylizacji paznokci
moze domokraznego ;)
pozdrawiam
-
-
Witam wszystkich jestem Ewa niedawno skończyłam kurs i dopiero zaczynam swoją przygodę z pazurkami. Mam nadzieję że będę mogła na tym forum liczyć na dobre rady koleżanek po fachu które mają dużo większe doświadczenie niż ja:). Pozdrawiam;)
-
Witamy gorąco cieszymy się że do nas trafiłaś :)))
-
-
Hej Jestem weronika mamusia 4 letniej Klaudii i 2 letniego Szymonka i po macierzyństwie wracam do pazurków bardzo podoba mi sie wasze forum
-
Cześć, mam na imię Agata, jestem z Lublina. Jestem po pierwszym roku szkoły policealnej Technik usług kosmetycznych :)
Mam nadzieję że forumowiczki zainspirują mnie na tyle, że zostanę na dłużej :p Bo moja pasja do paznokci dopiero się rozwija hehe
Pozdrawiam!
-
Witam Was wszystkich serdecznie!
Mam na imię Marta. Długo już szperałam na forum w celu poszukania odpowiedzi na parę pytań, więc pomyślałam, że warto byłoby się przywitać :)
Mam nadzieję, że będę mogła w czymś pomóc.
Amatorsko, ale z pasją! :)
Pozdrawiam ciepło z Warmii i Mazur.
-
Hej :)
Tu Kinga, lat 29, świeża w temacie robienia pazurków ;)
-
Witamy wszystkich bardzo cieplutko :*
-
witam dziewczyny jestem Kaśka ,mam nadzieje że dam radę tu sie odnależć.pozdrawiam :P
-
wow ile nowych osób jest z nami
witam Wszystkie forumowe świeżynki !!! :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
-
Witam wszystkich serdecznie. :macham:
-
Hejka witam wszystki forumowiczów :D
-
Witam Wszystkich
Jestem nieco kontrowersyjnym chłopakiem, dlatego postanowiłem zająć się kwestiami takimi jak manicure, fryzjerstwo i make up. Ludzie mówią, że jestem wariatem - owszem.
-
-
Cześć, mam na imię Karolina, mam 27 lat i jestem z Krakowa
-
-
Cześć wam,
Jestem Paulina, mam 23 lata. Interesują mnie paznokcie, Zajmuje się nimi (niestety jeszcze nie zawodowo) od jakiś 7 lat. Mieszkam w Kielcach, tu studiuje i pracuje. Może co niektórzy skojarzą mnie z innego forum. bo ja pare osób kojarzę :)
Pozdrawiam :ok:
-
Witam:) Mam na imię Magda ok ok 6 lat zajmuję się paznokciami. Od niedawna raczkuję w rzęskach. Wasza wiedza przekazana na forum jest ogromna cieszę się ,że na nie trafiłam z polecenia...... Pozdrawiam
-
Cześć! :) Trafiłam z polecenia i od razu postanowilam się zarejestrować - czuję, że jest tu istna kopalnia wiedzy;):cwaniak2:
Jeżeli chodzi o moje doświadczenie.. Na razie zajmuję się tylko wykonywaniem manicure hybrydowego, od kilku miesięcy.
POZDRAWIAM SZANOWNE FORUMOWICZKI:wstydek:
-
Witam Wszystkich na forum:) Bardzo się ciesze,że mogę do Was dołaczyć i liczę na to że miło i aktywnie spędze tutaj czas.
Pozdrawiam.