BOSKA!! przecudna i nie wiem co jeszcze a ten french taki równiuśki... Masakra! Jestem zachwycona efektem. Ja nie wiem kiedy ja się tak nauczę ;(
Printable View
BOSKA!! przecudna i nie wiem co jeszcze a ten french taki równiuśki... Masakra! Jestem zachwycona efektem. Ja nie wiem kiedy ja się tak nauczę ;(
MartaOSz jak zwykle piękna metamorfoza, french idealny i to na takich pazurkach, napisz na jakich szablonach robisz takie metamorfozy bo ja ciągle szukam tych najlepszych, a Ty chyba takie masz, dzięki z góry
Malinowa akurat te robilam na złotych
http://sunflower.fc.pl/images/1004_2...na_duble_1.jpg
ale pracuje na różnych nie mam jakis tam ulubionych :)
dziekuje wam :*
Marta ponownie cudownie! uwielbiam Twoje prace;))
Marta przemiana na 6, super frenchyk, cudne sa
Marta, Twoje metamorfozy są niesamowite... :o robisz tak piękne pazurki, że szczena opada.. :D:brawa:
Mata jak Ty coś robisz to robisz to profesjonalnie !! Metamorfoza genialna :slina:
Dołączam się do grona wielbiących prace Marty jak zawsze cudoooooo :)
hehe nie przesadzacie trocheee.......jeszcze duzo pracy przede mna i gołym okiem widac co jest w nich nietak ;)
Ale kochane dziekuje Wam....strasznie mnie cieszy to ze podobaja sie Wam moje prace :)
asiekfr dziękuję bardzo :) Wszystkie chca frenche więc siostrę chociaż namówiłam na coś innego :)
A to moja metamorfoza może nie wyszła idealnie ale pani zadowolona była, miała nie to ze króciutką płyteczkę to jeszcze tak malutkie pazurki że nie mogłam nawet w rękach utrzymać mój synek 6-letni ma nie wiele mniejsze paznokcie
teraz kobieta nie musi już chować dłoni po kieszeniach - świetnie sobie poradziłaś, bardzo ładnie przyozdobione :)
kasandra262 Cudnie Ci wyszły!! a te kwiatuchy z Cyrkoniami są boskie !! :)
mała metamorfoza:
wszytskie metamorfozy piekne sa :) ja to niestety musze sobie na jakiś czas odpuścić, bo mam dużo innych zajęć, ale jak tylko znajdę chwilkę to sobię zrobię i zaczne koleżankom ;p
nanami7
nono ślicznie :P a te odrosty jakie ogromne! masakra :D
Nysza - supe metamorfoza, babka na pewno wyszła przeszczęśliwa:D
Kasandra - pięknie :ok:
A tutaj moje łapki, po 6 tygodniach zabrałam się za nie:huh: w zeszłym tygodniu po prostu pomalowałam te oszkubki, a wczoraj znalazłm trochę czasu, "wyprodukowałam" szary żel i zaczęłam działać, tak mi to wyszło:
Ps. padł aparat, więc drugie foto z komóreczki :/:
fajne połaczenie kolorów podoba mi sie roż i szary :)
Akcja "krwiaczek" - jeden pazurek ostro zabalował jeszcze w sylwestra :D
Zuzaneczka - sprytnie to zakamuflowałaś :ok:śliczne pazurki:D
kasiulka81 świetne dobrałaś kolorki!! :)
Zuuzaneczka o boże !! strasznie wyglądał ten pazurek!! A metamorfoza cudna! IDEALNIE :love:
Zuuzaneczka- super metamorfoza;) zgrabniutkie paznokietki;)
O matko! Biedny pazurek :o Ale przemiana rewelacja ! Ja bym po rękach całowała! :):ok:
Zuzaneczka ! No rewelacyjnie sobie poradziłaś ! Prawie nie widać, że pazurek był poszkodowany :kwiatek:
Zuzaneczka piekna przemiana, dobrze ze mamy kamuflazyk, bez niego ani rusz