zestaw śniadaniowy: kawa + forum :D
Printable View
zestaw śniadaniowy: kawa + forum :D
zbieram pupe do pracy ;)
milego dnia moje Panie, no i Panowie :P
Małymi krokami będę się szykowała do spania :D
tradycyjny zestaw śniadaniowy :D a dodatkowo skwierczę do prac z nail clubu haha wije sie przy nich jak mały piskorz....:slina:
dlatego ja czasem nie ogladam takich rzeczy bo mi przykro ;] hahahah :skacze:
ja wróciłam ze szkoły i pomimo pieknej pogody chce mi sie okropnie spac i jakas jestem bez zcyia.. nie mam siły.. a czeka mnie nauka matematyki, a dokładniej bryły..
ale moje niepościelone łóżko sie do mnie uśmiecha i nie wiem co robic.. chyba mu nie odmówie :leze:
ja oczywiscie leze i gram na nk.pl i przegladam forum...wszystko na raz :)
Ojjj... a ja choruję :(
Zaraz zjem pierwszy posiłek dzisiaj :)
Przeglądam forum i szykuje sie do pracy :)
ogladam zdjecia ze studniowki ktore po miesiacu w koncu dotarły..
po miesiącu :o to co z nimi robili? ja odpoczywam w końcu bo mnie dziś na praktykach zarzucili papierkową robotą :/: i to bzdurną
szykuje sie do pazurów, ale w sumie zaraz wstanie maly i nici będą z robienia;/
dobre pytanie... niby przerabiali.. ogolnie mieli 2 tygodnie na to, ale ze złożyły sie ferie zimowe to powiedzieli ze ich sie nie liczy.. chociaz moim zdaniem to sciema, bo oni przeciez ferii nie mieli, tylko pracowali.. no ale juz nie wazne.. wazne ze są :yess:
A ja własnie skonczyłam 'pisać' wypracowanie tylko na kompie i czekam aż moj brat wróci z pracy i mi przyniesie papier podaniowy :] no i trzeba przepisac :placz:
ja siedzę cały dzień na forum i oczywiście trochę telewizji trochę pazurków i cały dzień zleci...nudyyyy...ale nie długo już pójdę do pracy:skacze:
Natalia to se wymyślili z tymi feriami... ale zgadzam się ważne że są :ok:
załamałam sie ;(;( to co napisałam zapisałam, a później przez pomyłke usunełam i automatycznie oprozniłam kosz ;( Tyle roboty na marne, bo teraz nie umiem tego przywrócic ;(
oj a to się da? poszukaj w internecie jak to zrobić może się uda.
ja jestem zła zła zła, bo właśnie przeczytałam maila, że muszę coś zrobić do szkoły a u mnie w szkole normą jest, że nigdy nikt nic nie wie o co chodzi ... :/:
załamka ... ;(
niestety.. zdjecia ktore usunełam powróciły ale akurat to co napisałam nie :(
pogodziłam sie z tym i napisałam nowe, lecz do tego wypracowania juz dodałam duzo rzeczy z neta opcją kopiuj wklej...:huh:;]
Jem truskawki i idę na papierosa :P
a ja umieram na brzuch;/ czyzby miała mnie odwiedzic "ciocia w czerwonym ferrari", chyba tak.
a ja wstalam, ubralam sie, poszlam z psem...
teraz forum i za chwile do pracy :)
milego dnia :)
jem pomidorówke :love: i zaraz z psem
mm też bym pomidorówkę zjadła
a ja czekam na klientkę, ciekawe, czy sie zjawi
Choruję cały tydzień... :( A teraz przeglądam forum :)